پاسخ به:rasekhoon_m مهمان سوژه هفته
شنبه 27 دی 1393 9:31 AM
1- توی یک خط معرفیش کن.سلام.خوشحالم آقای کیانی سوژه ی هفته شدن.چی بگم.من درحدی نیستم که بتونم....... مدیری پرتلاش
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟عالی بوده.اخلاقشون که واقعاعالیه.رفتارشونم همینطور.
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ایشون روابط عمومی هستن دیگه.اسم اختصارروابط عمومی
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟امضاشونوحواسم نبوده.فکرکنم امضانداشته باشن.
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟خیلی خوب وعالی.معمولاهمه جاهستن ولی به طورنامحسوس
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟...
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟یادم نمیاد.ولی خوب ایشون روابط عمومی هستن وقطعاتوهرزمینه کمک کاربران بودن.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟نخیر
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟صبوربودنشون
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟...
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.یادمه یکباربه خاطرشماره حساب تلفنی باایشون حرف میزدم.هول شده بودم نفهمیدم چی گفتمبعدخودم کلی خندم گرفته بود.
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو.....نه.مشکل من همین ارورهای سایت هستش.
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟بله.چون عکسشونودیدم.
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟خوب بوده.
15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ گفتگوی آزاد.اتاق چت.چون روابط عمومیشون خوبه
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟نظارت
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟آقای کیانی.مسئول روابط عمومی
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟به نظرمن خیلی خوب بوده.همه قسمت روابط عمومی خوب جوابگوهستن هم صندوق پیامشون
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟فکرکنم حاج آقا.وآقای نجاران.
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟
21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟ایشون مقصرنیستن .واحدفنی مقصرن.
22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟خیلی خوب.چون برام پیش اومده میگم.
23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟بله.فکرکنم جذبه اشون خوب باشه.
24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟یادم نمیاد.البته من اهل اعتراض زیادنیستم.البته چرایکباربه لینک چرخش اعتراض کردم ولی اعتراضم روبه ایشون نگفتم.به حاج آقاگفتم.
25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ااااابله.
26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟نمیدونم.شایدبه خاطرمشغله ی کاریشون.
27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!آقای کیانی سرعت راسخون خیلی زیادشدهمن زیادتوطرح شرمنده سازی کارنکردم
28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟........
29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟سرعت راسخون خیلی کمه.گاهی مواقع زیادقطع ووصل میشه.(البته فکرکنم آقای کیانی اینوقبول ندارن)
30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ بله.خیلی زیاد.چون روابط عمومی هم دیدم هیچ پستی زیردستشون درنمیره