پاسخ به: چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی
چهارشنبه 24 دی 1393 9:27 AM
فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی
مواد لازم
پاستا نواری یا فتوچینی 1 بسته
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
پودر نان 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
برای سس:
پیاز متوسط 1 عدد
خامه صبحانه یک بسته
قارچ (در صورت تمایل)
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1. برای تهیه کوفته ها ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخکرده و پودر نان و تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز بدهید. بعد هم به اندازه نارنگی کوچک گرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.
2. فتوچینی را طبق دستوری که پشت آن نوشته از قبل در آب جوش بریزید و آبکش کنید.
3. اگه تمایل به استفاده از قارچ داشتید آنها را ورقه ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا سیاه نشود. یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که طلایی شد قارچ ها رو هم اضافه کنید تا تفت بخورند. کمی که تفت خورد خامه صبحانه رو اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن کوفته هاست.
4. سس را با کوفته ها خوب مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم خامه به خورد کوفته ها برود. بعد هم با فتوچینی پخته و آماده شده مخلوط کنید و یا روی آن بریزید و تزیین کنید. برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.