0

چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی
چهارشنبه 24 دی 1393  9:27 AM

فتوچینی با سس خامه و کوفته قلقلی
 

چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی


مواد لازم

پاستا نواری یا فتوچینی 1 بسته
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
پودر نان 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
برای سس:
پیاز متوسط 1 عدد
خامه صبحانه یک بسته
قارچ (در صورت تمایل)
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1.    برای تهیه کوفته ها ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخکرده و پودر نان و تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید و ورز بدهید. بعد هم به اندازه نارنگی کوچک گرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.

2.    فتوچینی را طبق دستوری که پشت آن نوشته از قبل در آب جوش بریزید و آبکش کنید.

3.    اگه تمایل به استفاده از قارچ داشتید آنها را ورقه ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری آبلیمو مرطوب کنید تا سیاه نشود. یک پیاز متوسط را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. وقتی که طلایی شد قارچ ها رو هم اضافه کنید تا تفت بخورند. کمی که تفت خورد خامه صبحانه رو اضافه و خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن کوفته هاست.

4.    سس را با کوفته ها خوب مخلوط کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم خامه به خورد کوفته ها برود. بعد هم با فتوچینی پخته و آماده شده مخلوط کنید و یا روی آن بریزید و تزیین کنید. برای تزیین میتوانید از پیازچه خرد شده استفاده کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها