چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی
چهارشنبه 24 دی 1393 9:23 AM
برترین ها: فتوچینی (به ایتالیایی: Fettuccine به معنای روبانهای کوچک) نوعی پاستای ایتالیایی است که مردم رم بیشتر به خوردن آن علاقهمند هستند. این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی است که آن را به صورت تازه (چه در خانه و چه در کارخانه) از ترکیب آرد و تخممرغ درست کرده و معمولاً همراه با راگوی گوشت و راگوی مرغ صرف میکنند. فتوچینی با سس آلفردو یکی از غذاهای پرطرفدار در دنیا بهشمار میرود.
پاستا با مرغ و سس آلفردو
مواد لازم
پاستا 500 گرم
كره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری اندكی برای تزئین
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1. در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
2. در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.
3. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
4. پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.