0

مبحث 82 طرح صالحین: "اقتصاد مقاومتی؛ چرا و چگونه؟"

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به: مبحث 82 طرح صالحین: "اقتصاد مقاوتی؛ چرا و چگونه؟"
شنبه 20 دی 1393  12:43 PM

من بعنوان یک فرد ایرانی  اول نظر و تعریفی از اقتصاد مقاومتی ارایه میکنم تا معنی و تعریف این واژه بیشتر روشن بشه:

 

اقتصاد مقاومتی کلمه ای است که در این یکی دو سال اخیر بیشتر وارد حوزه اقتصادی ایران شده است ولی برای اولین بار در جنگ اسراییل با نوار غزه در سال 2005 تا الان بکار برده شده است.

تعریف هم میتونم بگم که : زمانی که سایر کشورها راه های نابحق و غیر منصفانه ای را  برای در فشار گذاشتن یک کشور ایجاد میکنند تا با آن طریق بر کشور مورد نظر فشار آورده و اون کشور رو با خود همراه نمایند تا از نظرات اونها پیروی کنه و به اصطلاح مطیع قدرتهای منطقه ای و بین المللی گردد. کشور مورد نظر راههایی رو برای مقابله با اون تحریم ها در نظر میگیره تا از اثرات اونها کاسته بشه. به این میگن اقتصاد مقاومتی و بیشتر قسمت اخر تعریفمو در بر میگیره.

و این اقتصاد مقاومتی رو در زمانی میشه بکاربرد که کشور تحت شدیدترین تحریمها از هر لحاظی باشه مثلا همون اقتصادی (نفت).

هدف اقتصاد مقاومتی، استفاده از توان داخلی و مقاومت در مقابل تحریمها با ایجاد کمترین بحران است.

از نظر برخی از مقامات کشورمون، ایجاد ایالتها و تمرکز زدایی از قدرت و واگذاری اختیارات تصمیم گیری به مناطق، از لوازم مقاومتی کردن اقتصاد ایران است.

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
khodaeem1 omiddeymi1368 shirdel2 abedina nargesza ehsan007060 tachberdee
دسترسی سریع به انجمن ها