0

salma57 مهمان سوژه هفته

shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به: salma57 مهمان سوژه هفته
سه شنبه 23 دی 1393  4:00 PM

باعرض سلام وادب....آجی با اجازتون ....اوهوم heart

1- توی یک خط معرفیش کن. سلما بانو :خانمی باتجربه ،باجذبه ،دلسوز وعاشق مدیریت cheeky

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ خیلی وارد هستند ماشالا ،روابط خوب و همراه با ضوابط شرعی وعرفی ...
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟؟جالب بود برام تاحالا نشنیده بودم ...اون اوایل سلام به نظرم میومد cool
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ امضاشون بامسماست هروقت میخونم ،تامل میکنم دربارش -آواتارشون منو یاده مدیرانی که تابحال باهاشون برخورد کردم میندازه ....خلاصه بهشون میاد
5- فعالیتش توی سایت چطوره؟  عالی و فعال و دلسوز و شبانه روز
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ معمولن همش خوب بوده ...اتاق چت و تاپیک (درگوشی پیامبر با زن ومرد  )
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟بله ...در ارسال پست وآپلود ....ازشون متشکرم
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ نه تابه حال ...
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ تلاش -پشتکار در کاری که میخوان انجام بشه -دلسوزی و کمک به دیگران
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ ندیدم ....سلما بانو گل اند
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.ارسال نقاشی هاشون تو تاپیک (یه معما) که اخیرا اتفاق افتاده ...خنده
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو پیشنهاد:مدیریت اتاق چت رو به کسی نسپرند ....کم تر به اینترنت بیان  ....عذر میخوام آجی crying

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ رو این مورد فکر کردم ..چون حدسیاتم تقریبا دقیقه ...فک کنم تاحدودی بتونم ...البته قراره تو صحن امام خمینی قراربذاریم ولی پیداشون نکنم خنده cheeky

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه..صحبتاشون باتجربه هست ومنتقد و افکارشون مذهبی به روز ...

15- به نظرت تو کدوم تالار بهتر میتونه مدیریت کنه؟ چرا؟ همین تالار اتاق چت ..چون همه رو میشناسند و روابط عمومی شون خوبه و همیشه آنلاین هستند

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ مسئولیت پاسخگویی به سوالات و انتقادات و پیشنهادات سایت رو میدادم به ایشون ....

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟آبجی سلما ....آبجی دعوا ...ولی از وقتی من اومدم به آبجی گریه هم معروف شدند که حاج آقا لقب نهادند ...منم سلما بانو صداشون میزنم

18- برخوردش با مسئولین سایت چطوره؟ خوبه ..با جذبه و منطقی

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ نمیدونم دقیق ..ولی فک کنم  الان آجی برخوار ...وقبل هم آجی یاس و آجی طهمورث

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟فرقی نداشت هرکدوممون بشینیم باید فوقش (اشهد مون رو بخونیم )ولی من یه مدته چون کسی زده بهم crying،از رانندگی ترسیده شدم و ترجیح میدم آجی جونم بشینه ...smileyوگرنه توجاده ی قم با 140 میبردمشونwink

یاطبیب القلوب heart

تشکرات از این پست
sayyed13737373 hessamnice salma57 omiddeymi1368 zare58 nazaninfatemeh amirali123 alifanoodi borkhar f3080h517 mammads2
دسترسی سریع به انجمن ها