پاسخ به: salma57 مهمان سوژه هفته
دوشنبه 22 دی 1393 8:07 AM
1- توی یک خط معرفیش کن. مدیری لایق و فعال و زحمتکش ، همه فن حریف ، مثل زبل خان همه جا هستن
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟ بسیار عالی . معمولا تو اتاق چت هر کسی سوال بکنه جواب میدن
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ خوبه ولی اگه وقتشو بیشتر کنن بهتره !! نام کاربریشون اسمشونه
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟ جمله ی امضاء قشنگه . آواتار هم خوبه ولی همین عینک باعث شده سن آبجی بره بالا
5- فعالیتش توی سایت چطوره؟ خیلی فعاااااالن حتی از مسئولین سایت بیشتر
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟ همه تاپیک های آبجی خوب هستن . اتاق چت مخصوص جشن(5شنبه گذشته)
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟ خیلی . یه بار میخواستم از خیابون رد بشم کمکم کرد
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟ دلخور که نه . آخه یه بار با عصا که قصد خروج از اتاق چت رو داشتن عصا از دستشون افتاد کف اتاق و ناگهان عصا تبدیل به مارمولک شد نه ببخشید اشتباه شد موقع خروج عصا خورد تو سرم . البته عمدی نبود
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟ گرد و خاک کردن تو پل ارتباطی
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟ ------------------------
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو. خاطرات شمال محاله یادم بره . هر روز تو اتاق چت خاطره ست
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو. پیشنهاد :با خواهرشوهر و مادرشوهر رفیق باش !!!
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟ نه چون عکس واقعیشونو ندیدم
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟ جان ؟؟!! یه لحظه ارباب رجوه اومد رشته افکار از دستم خارج شد
15- به نظرت تو کدوم تالار بهتر میتونه مدیریت کنه؟ چرا؟ تو همه تالارها . چون خیلی فعاله
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟ حسابداری چون هدایای نقدی رو سریعتر واریز کنن .(آبجی اول برا من واریز بشه 6037.......... بقیه شماره کارتمو بعد میدم)
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟ آبجی دعوا البته این لقبو حاج آقا دادن
18- برخوردش با مسئولین سایت چطوره؟ نمیدونم ولی قطعاً برخورد خوبی دارن
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟ مادرشوهر و خواهرشوهر و آبجی های اتاق چت
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟ آبجی گواهینامه داری ؟ مارو به کشتن ندی . راننده آبجی باشه چون من دیگه از دنیا خسته شدم و میخوام بروم ته دره
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست