0

salma57 مهمان سوژه هفته

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به: salma57 مهمان سوژه هفته
شنبه 20 دی 1393  10:49 AM

1- توی یک خط معرفیش کن.

والله ........يه بار حرف دلم رو گفتم ...دوستان .... به خانم سلما گفته بودند اين هندونه ها رو كجا ميبرين يكيش رو بدين من ...خخخخ حالا هم ميترسم ......ولش كن ... ميگم

گل پسري كه من باشم ميخوام جواب بدم .... خانم سلما بسيار فردي صبور و مهربان هستند و هيچ وقت هم اون مرز اخلاقي و رفتاري رو كه خودشون مد نظرشون هست رو رد نكردند .( يك خط حساب بفرمائيد ديگه )

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟

من كي باشم كه بخوام ........ حالا .. اخلاق و رفتار 20 و نوع برخودشون حداقل با من كه عالي بودن

3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟

يه جايي بود اسم خودشون رو گذاشتند ...

4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟

آواتارشون رو كه خوبه قبنا هم عكس بچه هاشون رو گذاشته بودند اونا هم خوب بودند .. من دارم هرزگاهي نگاهشون ميكنم ... خ خ

امضاشون هم كه خوبه مخصوصا اون حرفشون كه به صبر و حفظ عزت نفس تاكيد كردند .
5- فعالیتش توی سایت چطوره؟

بهتره بگيد كي فعاليت ندارن ؟ يعني زماني نيست كه ايشون دست از فعاليت خودشون بكشند ..مرتب و دقيق
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟

تو هر تاپیکی حضور دارند ولي اتاق چت مهمترينش هست كه من ميشناسم و با هم قرآن بخوانيم هم من كم ميتونم سر بزنم چرا ؟ نميدونم ......
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟

بله ............. بهتره بگيد كجا نكرده ؟ البته در مورد خودم ميگم ها من تو هر چيزي كه سوال داشته باشم ازشون راهنمايي ميگيرم ..

دستشون درد نكنه با وجود كاراي زياد من رو راهنمايي ميكنند .
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟

اون جوري كه نه يه بحثي شده بود و ........ من فكر كردم ايشون هم دارن من رو .......... ميكنند ولي دقيقا يادمه برگشتند گفتند( عجب ها  منظورم اینه با روحیات شما آشنا هستند و میدونن منظور بدی از حرفهاتون ندارید. ) تا اون پيام ناراحت شدم ولي 20 ثانيه طول نكشيد كه حل شد ...
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟

حسن كمك به همه كاربران به خصوص محبوب دلها ...خخخ
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟

به نظر من ندارند .
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.

خاطره كه زياده ...خيلي هست الان بگم بايد چند صفحه بنويسم ولي اشاره ميكنم به لينكش

خاطره 1 

خاطره 2  

يه خاطره ديگه هم بود كه مربوط بود به مراسم ختم يكي از همكار ها كه نيومده بودند حاج خانم و ......... پرتغال و ...خخخخ
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.

ندارم ..... 

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟

95 درصد آره ميشناسمشون ... جالبه چند روز پيش تو فكر اين بودم كه وقتي ميريم قم اونجا ببينمشون ... خخخخ ( البته به طور تصادفي ها )

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟

منطقي و درست

15- به نظرت تو کدوم تالار بهتر میتونه مدیریت کنه؟ چرا؟

همه جا ميتونند اما مهم اينكه كه خودشون هم بخوان ... همين تالار اتاق چت عاليه مديريتشون ..

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟

واقعيتي كه فكر نكردم تا حالا بهش ولي كودك دروني ...بگم بانوي اول سايت .......

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟

من كه حاج خانم سلما ميگم .... آجي دعوا هم من ديدم ولي هرگز من نگفتم  بانوي  اول سايت ميگم حتي بانوي اول دربار هم گفته شده ولي حاج خانم سلما يا خانم سلما معروف تره ....

18- برخوردش با مسئولین سایت چطوره؟

درست و منطقي و تحريم مدير حاج آقا هديه ...خخخ

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟

والله نميدونم ( راستش رو ) ولي كودك درونم ميگه محبوب دلها cheeky بهترين ( دوست كه نميشه گفت ) ولي شاگرد چرا  هست ...خخخخ

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟

نفرمائيد من رانندشون باشم واسم افتخاريه تا ايشون راننده باشند و من از شرم خجالت آب بشم ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar salma57 ria1365 f3080h517 farshon sayyed13737373 alifanoodi hossein201273 hessamnice namebaran rasekhoon_m nargesi nazaninfatemeh khodaeem1 ali_kamali zare58 shayesteh2000 mammads2
دسترسی سریع به انجمن ها