پاسخ به: salma57 مهمان سوژه هفته
شنبه 20 دی 1393 9:37 AM
1- توی یک خط معرفیش کن.سلام-آجیم رومعرفی کنم؟من؟آجیم خیلی دوست داشتنیه.دیگه خیلی باتجربه اس ازهمه نظر
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟اخلاقش که بیسته/رفتارشون خوب بستگی داره:بامن که خوب بودن ولی فکرکنم بستگی داره اونروزازچیزی ناراحت باشن یانه قول آقاسیدبستگی به دعوای خونشون داره
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟خوبه.بهشون میاد
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟آواتارشون خیلی قشنگه خوب طرح عفاف وحجاب بودهمه دوستان آواتارشون روباحجاب انتخاب کردن.اینم خلی برازنده ی آجیم هست.مخصوصاعینکشون که شبیه مدیرای جدیه. امضاشونم که هرهفته عوض میشه نمیشه درموردش نظرداد
5- فعالیتش توی سایت چطوره؟عالی. به قول دوستان بانوی اول سایت هستن دیگه
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟یادم نمیاد
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟زیاد-توهرزمینه.اتفاقی دیروزدرمورددندون دردراهنماییم کردن.خیلیم میترسیدم آجیم یه کم ازدلهره واضطرابم کم کرد
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟تاحالا؟؟یکبارآره.البته زودنظرم برگشت.زمانی بودباآجی یاس درموردتاپیک زنهابهترن یاآقایون بودفکرکنم تواتاق چت بحث شد.البته همون روزنظرم برگشت.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟راهنمایی کردنشون ودلسوزبودنشون.خوشم میاداین روحیه رودارن که کاربران روراهنمایی میکنن.من خودم چنین روحیه ای ندارم
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟کم حوصله بودنشون
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.یکبارمیگفتن اینقدرمحوصحبت تواتاق چت شده بودن که یادشون رفته بودمحمدحسین جان روبفرستن مهد
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو.نه آجی خودش بیسته/فقط آجیم یه کم حوصلشون روزیادترکنن
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟نه فکرنکم
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟
15- به نظرت تو کدوم تالار بهتر میتونه مدیریت کنه؟ چرا؟همون اتاق چت.چون دوستان وکاربران زیادترمیان بهترمیتونن راهنمایی کنن دوستان رو.البته گفتگوی آزادهم خوب بودنالبته بااجازه ی آقای مرادی
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟نظارت.خیلیم به عینکشون میخوره(البته بااجازه حاج آقا)
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟آجی سلما.آجی دعواهم یکی ازالقابشون هست که فکرکنم فقط دوستان اتاق چت میدونن
18- برخوردش با مسئولین سایت چطوره؟خوب بوده.(البته این سوال رو باید از خوده مسئولین پرسید)
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟نمیدونم اینو.ولی قبلافکرکنم آجی یاس بودن
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟راننده؟آجی باشه ولی هرجامن میگم بریمخوب دیگه من بیشتردوست دارم صحبت کنم تارانندگی