0

salma57 مهمان سوژه هفته

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به: salma57 مهمان سوژه هفته
شنبه 20 دی 1393  9:37 AM

1- توی یک خط معرفیش کن.سلام-آجیم رومعرفی کنم؟من؟آجیم خیلی دوست داشتنیه.دیگه خیلی باتجربه اس ازهمه نظرheart

2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟اخلاقش که بیسته/رفتارشون خوب بستگی داره:بامن که خوب بودن ولی فکرکنم بستگی داره اونروزازچیزی ناراحت باشن یانه قول آقاسیدبستگی به دعوای خونشون داره
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟خوبه.بهشون میاد
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟آواتارشون خیلی قشنگه خوب طرح عفاف وحجاب بودهمه دوستان آواتارشون روباحجاب انتخاب کردن.اینم خلی برازنده ی آجیم هست.مخصوصاعینکشون که شبیه مدیرای جدیه. امضاشونم که هرهفته عوض میشه نمیشه درموردش نظردادlaugh
5- فعالیتش توی سایت چطوره؟
عالی. به قول دوستان بانوی اول سایت هستن دیگه
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟یادم نمیاد
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟زیاد-توهرزمینه.اتفاقی دیروزدرمورددندون دردراهنماییم کردن.خیلیم میترسیدم آجیم یه کم ازدلهره واضطرابم کم کرد
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟تاحالا؟؟یکبارآره.البته زودنظرم برگشت.زمانی بودباآجی یاس درموردتاپیک زنهابهترن یاآقایون بودفکرکنم تواتاق چت بحث شد.البته همون روزنظرم برگشت.
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟راهنمایی کردنشون ودلسوزبودنشون.خوشم میاداین روحیه رودارن که کاربران روراهنمایی میکنن.من خودم چنین روحیه ای ندارم
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟کم حوصله بودنشون
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت  ازش به یاد داری رو بگو.یکبارمیگفتن اینقدرمحوصحبت تواتاق چت شده بودن که یادشون رفته بودمحمدحسین جان روبفرستن مهدlaugh
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این کاربر داری، بگو
.نه آجی خودش بیسته/فقط آجیم یه کم حوصلشون روزیادترکننlaughwink

13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟نه فکرنکم

14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟

15- به نظرت تو کدوم تالار بهتر میتونه مدیریت کنه؟ چرا؟همون اتاق چت.چون دوستان وکاربران زیادترمیان بهترمیتونن راهنمایی کنن دوستان رو.البته گفتگوی آزادهم خوب بودنالبته بااجازه ی آقای مرادیlaugh

16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟نظارت.خیلیم به عینکشون میخورهwink(البته بااجازه حاج آقا)

17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟آجی سلما.آجی دعواهم یکی ازالقابشون هست که فکرکنم فقط دوستان اتاق چت میدونن

18- برخوردش با مسئولین سایت چطوره؟خوب بوده.(البته این سوال رو باید از خوده مسئولین پرسید)

19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟نمیدونم اینو.ولی قبلافکرکنم آجی یاس بودن

20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟راننده؟آجی باشه ولی هرجامن میگم بریمlaughخوب دیگه من بیشتردوست دارم صحبت کنم تارانندگیlaugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 farshon ali_kamali amirali123 f3080h517 ria1365 sayyed13737373 alifanoodi hossein201273 hessamnice namebaran rasekhoon_m nargesi nazaninfatemeh khodaeem1 shayesteh2000 zare58 mammads2
دسترسی سریع به انجمن ها