0

نکاتی هنگام پخت کیک

 
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 3243
محل سکونت : خراسان جنوبی

نکاتی هنگام پخت کیک
پنج شنبه 18 دی 1393  1:40 AM

نکاتی هنگام پخت کیک

نکات مهم آشپزی, نکاتی برای پخت کیک, تزیین کیک,نکات شیرینی پزی

نکات مهم آشپزی, نکاتی برای پخت کیک, تزیین کیک, نحوه تزیین کیک, نحوه پخت کیک, نکات طلایی پخت کیک, اصول پخت کیک, تکنیک های پخت کیک, نکات شیرینی پزی, آشنایی با نکات شیرینی پزی, سوالات شیرینی پزی,نکات شیرینی پزی,نکات شیرینی پزی


معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم.

_ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟
به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق مرباخوری تخم مرغ هم زده شده را به مواد مورد نظر اضافه کنید. باقی مانده تخم مرغ را می توان در یخچال گذاشت تا برای دفعه بعد از آن استفاده کرد.

_ چگونه کیک را ترئین کنیم؟
برای تزیین کیک، یک پیمانه چیپس شکلاتی را با دو قاشق غذاخوری کره آب کنید، سپس روی سینی حاوی کاغذ روغنی پخش کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از وسیله مناسب آن را از روی سینی جداکنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها