ماکارونی با سس چغندر
چهارشنبه 17 دی 1393 9:53 AM
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با سس چغندر :
پاستا و یا ماکارونی ۲۵۰ گرم
چغندر ۳ تا
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۱/۴ پیمانه
نمک فلفل سیاه
اویشن ۳ شاخه کوچیک
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری
اب سبزیجات ۱/۲ پیمانه
برگ ریحان تازه , و یا ترخون تازه
طرز تهیه ماکارونی با سس چغندر :
آسمونی : چغندر ها رو مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت بدید سیر رو ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بعش اب سبزیجات و ۳ شاخه اویشن اضافه کنید و در ظرف رو بزارید تا خوب بپزن .
بعد از پخت نباید هیچ ابی ته ظرفتون بمونه
اویشنها رو در بیارید بندازید دور .
حالا چغندرهای پخته شده رو با سرکه بالزامیک ونصف پنیر پارمژان نمک پوره کنید و برگردونید داخل ظرف توش مقداری خامه بریزید و بزارید کمی بجوش بیاد نمک و فلفل اضافه کنید.
ماکارونی ویا پاستای ابکش شدتون رو بریزید توش و مخلوط کنید و بزارید کمی سس غلیظ بشه و شل و ابکی نباشه.
بقیه پنیرباقی مانده رو بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید و مقداری برگ ریحان و یا ترخون تازه بریزید روی غذای خوشمزتون.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست