پاسخ به: پنج سوپ داغ زمستانی
چهارشنبه 17 دی 1393 9:47 AM
همــهمیداننـد كه رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو كنید كه رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بیزحمت رفتهاید. چغندر مانند سیبزمینی از گروه گیاهانی است كه ریشه آن مصرف میشود. این گیاه در ایران معمولا به صورت پخته شده با شكر كه «لبو» نام میگیرد، خورده میشود اما سوپ آن را به هیچوجه از دست ندهید كه یكی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین سوپها در فصل پاییز و زمستان است.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
روش تهیه:
1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
2- سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید.
3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید.
نکات:
1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزهتر میكند.
2- میتوانید كمی جعفری ساطوریشده قبل از سرو در سوپ بریزید.
3- این سوپ با آبگوشت یا قلم خوشمزهتر میشود.
4- میتوانید خامه را حذف كنید.
5- به جای سركه از آبلیمو نیز میتوانید استفاده كنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.