پاسخ به: پنج سوپ داغ زمستانی
چهارشنبه 17 دی 1393 9:47 AM
در آشپزی ایرانی، فلفل دلمهای قرمز یك تازهوارد است كه معمولا تنها برای تزیین استفاده میشود اما واقعیت این است كه فلفل دلمهای قرمز در تهیه انواع رب، سس و ادویه كاربرد دارد. از معروفترین محصولات بهدست آمده از این گیاه میتوان به پاپریكا اشاره كرد كه برای رنگ و طعم دادن به انواع خوراكها استفاده میشود. سوپ فلفل قرمز كبابی برای كسانی كه به غذاهای شمالی علاقه دارند، بسیار مقبول خواهد بود.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
روش تهیه:
1- فلفلها را روی صفحه مشبك در طبقه وسط فر گریل كنید تا روی آن كاملا سیاه شود، سپس 15 دقیقه در یك كیسه فریزر در بسته بگذارید تا بخار كند و پوست آن به سادگی كنده شود. فلفلها را پوست كنده و دانههای آن را دور بریزید، سپس آن را خرد كنید.
2- كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط آب كنید و پیاز را 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیبزمینی را اضافه كرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید، سپس سیر و فلفل كبابی را اضافه كرده و 2 دقیقه تفت دهید.
3- آب مرغ را اضافه كرده و هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته 30 دقیقه بپزید تا سیبزمینیها نرم شود.
4- سوپ را با گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده، خامه را اضافه كنید و اگر غلیظ بود كمی آن را با آب جوش رقیق كنید. سوپ را با پنیر پارمزان و پیازچه تزیین و سرو كنید.
نکات:
1 - به جای سیر از یك قاشق چایخوری پودر سیر استفاده كنید. در این صورت بوی سیر نمیگیرید.
2 - تعداد فلفل دلمهایها را تا 6 عدد میتوانید اضافه كنید.
3 - این سوپ را با فلفل دلمهای زرد یا نارنجی هم امتحان كنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.