0

پنج سوپ داغ زمستانی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: پنج سوپ داغ زمستانی
چهارشنبه 17 دی 1393  9:47 AM

سوپ فلفل قرمز كبابى

در آشپزی ایرانی، فلفل دلمه‌ای قرمز یك تازه‌وارد است كه معمولا تنها برای تزیین استفاده می‌شود اما واقعیت این است كه فلفل دلمه‌ای  قرمز در تهیه انواع رب، سس و ادویه كاربرد دارد. از معروف‌ترین محصولات به‌دست آمده از این گیاه می‌توان به پاپریكا اشاره كرد كه برای رنگ و طعم دادن به انواع خوراك‌ها استفاده می‌شود. سوپ فلفل قرمز كبابی برای كسانی كه به غذاهای شمالی علاقه دارند، بسیار مقبول خواهد بود.
 

سوپ های زمستانی

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:


  •   فلفل دلمه‌ای قرمز بزرگ: 4 عدد
  •   پیاز زرد بزرگ: یك عدد، نگینی‌شده
  •   سیب‌زمینی بزرگ: یك عدد، نگینی‌شده
  •   سیر: 3 حبه، رنده شده
  •   آب مرغ: یك لیتر
  •   خامه: یك‌‌چهارم پیمانه
  •   كره گیاهی: 3 قاشق غذاخوری
  •   پنیر پارمزان: 50 گرم،‌ ورقه‌ورقه شده
  •   پیازچه: 4 عدد،‌ ورقه‌ورقه شده
  •   نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1- فلفل‌ها را روی صفحه مشبك در طبقه وسط فر گریل كنید تا روی آن كاملا سیاه شود، سپس 15 دقیقه در یك كیسه فریزر در بسته بگذارید تا بخار كند و پوست آن به سادگی كنده شود. فلفل‌ها را پوست كنده و دانه‌های آن را دور بریزید، سپس آن را خرد كنید.

2- كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط آب كنید و پیاز را 3 تا 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیب‌زمینی را اضافه كرده و تفت دادن را 3 دقیقه دیگر ادامه دهید، سپس سیر و فلفل كبابی را اضافه كرده و 2 دقیقه تفت دهید.

3- آب مرغ را اضافه كرده و هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته 30 دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شود.

4- سوپ را با گوشتكوب برقی یا غذاساز پوره كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده، خامه را اضافه كنید و اگر غلیظ بود كمی آن را با آب جوش رقیق كنید. سوپ را با پنیر پارمزان و پیازچه تزیین و سرو كنید.

نکات:

1 - به جای سیر از یك قاشق چای‌خوری پودر سیر استفاده كنید. در این صورت بوی سیر نمی‌گیرید.

2 - تعداد فلفل دلمه‌ای‌ها را تا 6 عدد می‌توانید اضافه كنید.

3 - این سوپ را با فلفل دلمه‌ای زرد یا نارنجی هم امتحان كنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها