نان صبحانه
یک شنبه 14 دی 1393 3:48 PM
نان صبحانه |
مواد لازم |
نمک 2/1قارچ-مایه خمیر1.5 قاشق غذاخوری -تخم مرغ 1عدد- کره 50 گرم - آرد به اندازاه ای که خمیر به دست آید-شکر1قاشق مرباخوری- آب ولرم 2/1لیوان- شیر 1 لیوان- شکر برای داخل شیر8قاشق غذاخوری-کنجد بمقدار لازم |
چگونگی تهیه |
در ابتدا آب ولرم را روی نمک و شکر ریخته و خمیر ترش را به آن اضلفه می کنیم در ظرف را بسته 10 دقیقه صبر می کنیم مایه خمیر کف کرده شیر را می گذاریم ولرم شود کره آب شده و شکر و تخم مرغ را داخل ان می ریزم با قاشق هم می زنیم و به مایه اولی اضافه کرده آرد را میریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر به دست آید .این خمیر نباید به دست بچسبد .خوب مالش می دهیم بعد خمیر را داخل ظرف بزرگ قرار داده رویش پلاستیک یا پارچه می کشیم تایکی دوساعت بماند.خمیر ورامده آماده مصرف است یک تکه از خمیر برداشته کمی مالش داده وبه هرشکلی که بخواهیم آن را درست می کنیم .ته سینی را چرب کرده توی ان می چینیم.رویش را با زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر که مخلوط کرده ایم با برس مالیده و کنجد می پاشیم.به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا خوب پف کند. انگاه سینی را در فر قرار داده تا نانها پخته و طلایی شود .به مدت 30 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر قرار می دهیم. |
بس که دلتنگم اگر گریه کنم، میگویند:
قطرهای قصدِ نشاندادنِ دریا دارد
السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)