0

مبحث 81 طرح صالحین: «میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته وحدت»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث هشتاد و یکم طرح صالحین: «میلاد با سعادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صاد
یک شنبه 14 دی 1393  4:04 PM

بنام خدا

فكر وحدت اسلامی یك فكر زودگذار نیست

فكر وحدت اسلامى یك فكر زودگذرِ تازه‌پا نیست، بلكه از اعماق دل ما مى‌جوشد. سنّى براى خود سنّى است، شیعه هم براى خود شیعه است، هركدام عقاید و مناسكى دارند و هیچ كدام دیگرى را مجبور نمى‌كند كه مثل من وضو بگیر یا اعمال دیگر را مثل من انجام بده. حقیقت این است كه هر دو به خداى واحد، قبله‌ى واحد، پیامبر واحد، اهداف و ارزشهاى واحد و به اسلام واحد معتقدند. چرا اینها را فراموش كنیم؟! من در همان روزهایى كه تبعید بودم - آقاى مولوى قمرالدّینى این‌جاست - پیغام دادم، خودم به مسجد ایشان رفتم و گفتم بیایید این یك هفته میان هفده ربیع - كه ما شیعه‌ها هفده ربیع را روز ولادت پیغمبر مى‌دانیم و جشن مى‌گیریم - و دوازده ربیع را - كه شما سنّیها روز ولادت پیامبر مى‌دانید - جشن بگیریم. ما بگیریم، شما هم بگیرید. ایشان هم قبول كرد. اتّفاقاً در همان روزهاى اوّل و دوم در ایرانشهر سیل آمد و بساط همه چیز را به هم زد و ما در كار امداد مردم افتادیم و نتوانستیم كارى انجام دهیم. به این چیزها توجّه داشته باشید. خوب؛ طبیعى است كه هر كسى براى عقاید خود احترام و ارزش قائل است. اما اگر زید به عقیده‌ى خود احترام مى‌گذارد، مگر مستلزم این است كه به عقیده‌ى عمرو اهانت كند؟! یا اگر عمرو به عقیده‌ى خود احترام مى‌گذارد، مگر مستلزم این است كه به زید اهانت كند؟! چرا؟! دشمن همین را مى‌خواهد و این آتش عجیبى است اگر مشتعل شود.

الان شما ببینید در همین همسایگى این مرز ما، دستهایى اختلاف و تفرقه بین شیعه و سنّى را تحریك مى‌كنند. سرِ همین اختلافات، همدیگر را كافر و فاسق و فلان مى‌دانند و مى‌كشند. این است كه من تأكید مى‌كنم و این نكته‌ى اساسى است. بله؛ از دوستان و علماى عزیز خیلى متشكّرم كه تلاش كردید؛ اما این تلاش را تعمیق كنید و به دوستیها عمق ببخشید؛ هركدام هم در مذهب خود پایدار و ثابت قدم بمانید. بحث علمى و فكرى و غیره هم به جاى خود محفو1 خیلى خوب است و مانعى هم ندارد. اما مراقب اختلاف باشید؛ مراقب مردم باشید؛ مراقب دست دشمن باشید. (1381/12/02  سخنان رهبر معظم )

تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها