پاسخ به:هفته ي وحدت ودليل نامگذاري اين هفته+امتياز ويژه
دوشنبه 15 دی 1393 10:16 PM
هفته وحدت
از ابتداي تشکيل نظام جمهوري اسلامي ايران تحقق وحدت اسلامی يکي از بزرگترين اهداف آیت الله خمینی بوده است تا اینکه در تاریخ ششم آذر سال 1360 به پیشنهاد آیتالله منتظری و حمایت قاطعانه آیتالله خمینی هفت پرش صحیفه امام، ج ۱۰، ص۶۱روزی که میان شیعیان و اهل سنت در مورد تولد پیامبر اسلام اختلاف وجود دارد، هفته وحدت نامیده شد. طی این اقدام، مسألهاي که شايد ميتوانست عاملي براي تشديد اختلافات ميان مسلمانان شيعه و سني باشد، موجب وحدت آفرینی بیشتر میان مسلمانان شد.
امام خمینی فرمودهاند:
ما با مسلمین اهل تسنن یکی هستیم. اگر کسی کلامی بگوید که باعث تفرقه بین ما مسلمانها بشود بدانید که یا جاهل است یا از کسانی است که میخواهد بین مسلمانان اختلاف بیندازند.
قضیه شیعه و سنی اصلاً در کار نیست ما همه با هم برادریم لازم است برادران ایرانی و شیعیان دیگر کشورها از اعمال جاهلانه که موجب تفرقه صفوف مسلمین است، خودداری کنند و لازم است در جماعات اهل سنت حاضر شوند و از انعقاد و تشکیل نماز جماعت در منازل و گذاشتن بلندگوهایی مخالف رویه اجتناب نمایند.
وی در جای دیگر بیان داشته است: امروز سر خلافت امیرالمؤمنین اختلاف کردن، خیانت به اسلام است.
کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!
اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!