فیلیپ تروسیه: به امید قهرمانی استرالیا!
شنبه 13 دی 1393 12:49 AM
فیلیپ تروسیه، سرمربی استرالیا در مورد شرایط تیمش در جام ملت های آسیا 2015 صحبت هایی کرده است که بخشی از آن را در زیر می خوانید.
"مانند هر تورنومنت بزرگی، احتمالاً سه یا چهار مدعی اصلی برای کسب عنوان قهرمانی آسیا وجود دارد، اما برای من تصور اینکه تیمی بجز تیم میزبان قهرمانی را بدست آورد سخت خواهد بود و من باور دارم که تیمی که در تاریخ 11 بهمن جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد، استرالیاست.
این مسئله تنها بخاطر میزبانی استرالیا نیست. فاکتورهای زیادی وجود دارد که من معتقدم تیم من قهرمان می شود و برای اولین بار پس از 9 سال که به کنفدراسیون فوتبال آسیا پیوسته است، به این عنوان ارزشمند دست پیدا خواهد کرد.
سطح فوتبال استرالیا بالاست. این تیم ترکیبی از بازیکنان تراز اولی است که از اروپا می آیند. آنها بازیکنانی با پیشینه فوتبالی عالی و برآمده از فرهنگ های مختلف نظیر کرواسی، بوسنی، ایتالیا و سایر نقاط دنیا هستند که به تیم ملی کمک زیادی می کند.
گذشته از این، عزم و انگیزه بازیکنان برای قهرمانی جام ملت های آسیا بسیار بالاست چرا که این جام تاکنون نصیب آنها نشده است.
هرچند، چندسالی هست که میزبان بازی ها قهرمان نمی شود، اما از طرف دیگر چندسالی هم هست که تیمی با چنین انگیزه ای برای قهرمانی پا به بازی ها نمی گذارد. من در مورد مالزی یا ویتنام صحبت نمی کنم، با تمام احترامی که برای آنها قائلم. من در مورد تیمی صحبت می کنم که در حد و اندازه های قهرمانی است."