0

سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"

"سومین  نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی  "

با سلام خدمت شما وبلاگ نویسان

همه ما وبلاگ نویسان دستکم یکبار در مسابقات وبلاگ نویسی شرکت کرده ایم وشاید هم رتبه آورده ایم لذا امیدوارم شما جزو آن دسته باشید وبا ما به بحث وگفتگو در این رابطه با سوالات زیر در این نشست شرکت کنید:

1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟

2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟

3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

منتظر حضور شما هستیم

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeQD96vhaxIHV7RJCq1jYT6n_FURZ2CrRsatIfF-PDwTbrMEWEbA

برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در سومین  نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی   تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

تقوم اجرایی نشست های موضوعی و تخصصی وبلاگ نویسان 

زمان : از صبح جمعه 28 آذربه مدت یک هفته

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 28 آذر 1393  12:00 AM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373 amirali123 rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh namebaran qodrat zare58 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:سومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان/ "تجارب شما از مسابقات وبلاگ نویسی"

از مشکلات عمده مسابقات وبلاگ نویسی:1-ناداوری و کم توجهی 2- ندادن جایزه ها و عمل نکردن به قول هاشون3-اطلاع رسانی کم 4-موضوع محدود و ...

برای برنده شدن در مسابقات فقط مطلب ملاک نیست و یا فقط مسائل فنی بلکه این دو در کنار هم ملاک انتخاب خواهند بود

3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

سعی کنید که موضوع و قالب وبلاگ یکی باشه و قالب را با توجه به موضوع انتخاب و یا بسازید .

از قالب ها آماده هم که استفاده می کنید روشون تغییراتی ایجاد کنید.

از کدهای جاوا اسکریپت به اندازه ی کافی نزدیک به 5 مورد 

پست ها در اولین صفحه بین 6-10 تا باشه

نوای وبلاگتون خودکار نباشه

حتما لوگو بسازید

و ...

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 29 آذر 1393  6:17 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 moradi92 amirali123 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی نحوه داوری هست ،کسانی که مسوول داوری وبلاگ ها در مسابقات وبلاگ نویسی هستند بعضا تخصصی در وبلاگ نویسی ندارند واین داوری قطعا نمی تواند مراحل داوری بسیار خوب جلو ببرد،همچنین عمل نکردن به وعده ها همچون جوایز وشرکت اجباری در اختتامیه مسابقات وبلاگ نویسی

هیچوقت وهیچوقت صفحه اصلی وبلاگ خود را بیش از اندازه سنگین نکنید وهمیشه از المان گرافیکی در مطالبتان استفاده کنید

به نکاتی فنی ومحتوایی:ساخت لوگو ،ساده گرفتن وسبک کردن صفحه اصلی وبلاگ ،نحوه انتخاب نام وآدرس وبلاگ ،نحوه انتخاب مطالب وهمچنین مطالب تولیدی ،ولی کلا کسی در وبلاگ نویسی موفق هست که آیین نامه کلی هر مسابقه که نشان دهنده پارامتر های موجود فنی ومحتوایی هست را رعایت کند :اما کلا چند نکته را اگر هرکسی در وبلاگش رعایت کند موفق خواهد شد :1-المان گرافیکی ،عدم استفاده بیش از حد کد های جاا اسکریپ در وبلاگ-3-انگیزه وعلاقه 4-انشار محتوا با منبع 5-حس نوشتاری وتولیدی مطلب 6-تبادل لینک 7-انتخاب عنوان وآدرس مناسب برای وبلاگ  8-در دست آخر قالب وبلاگ بسیار مهم است نحوه استفاده از قالب هم موضوع با وبلاگ

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

شنبه 29 آذر 1393  6:30 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 amirali123 rasekhoon_weblog
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

1- آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی:

اسیب اول:هر مسابقه یک وبلاگ

اینکه متناسب با موضوع وبلاگ ، وبلاگ جدید ایجاد بشه به نظر من و به دلایل زیر کار درستی نیست:

اول اینکه برای هر فرد که در مسابقات شرکت می کنه بعد از شرکت در چند مسابقه چند وبلاگ ایجاد شده تقریبا متروکه باقی می مونه که مدیریت چند وبلاگ سخت هست.

دوم اینکه همون طور که گفته شد وبلاگ ایجاد شده برای مسابقه چون معمولا در زمان مسابقه فعال هست در زمان بعد از مسابقه تقریبا دیگه فعالیتی نداره که این خوب نیست.

اما اگر فرد مورد نظر یک وبلاگ داشته باشه  و در هر مسابقه یه دسته بندی ایجاد کنه به سه دلیل زیر مناسبتر هست:

اول : مدیریت یک وبلاگ راحتتر  و آسانتر از چند وبلاگ هست.

دوم : وبلاگ متروکه نخواهیم داشت چون بالاخره یک بخش از وبلاگ در حال فعالیت هست.

سوم : برای فرد شرکت کننده رزومه میشه به این شکل که با نگاه به دسته بندی مطالب وبلاگ میشه فهمید چند مسابقه شرکت داشته

آسیب دوم:مسابقات، داور و انتخاب برنده.

در انتخاب برنده برای مسابقات اگر برای هر زمینه فرد متخصص اون بخش رو به عنوان داور تعیین کنیم(برای بخش عکاسی یک عکاس و برای بخش فیلم یک فیلم ساز و ... داور باشه) به چهار دلیل بهتر هست:

اول: اعتبار مسابقه بالا میره

دوم: اعتبار برنده بالاتر میره

سوم: استعداد افراد شرکت کننده شناسایی میشه

چهارم: ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان (داور مربوطه دلیل انتخاب عکس، فیلم یا مقاله رو می گه و دیگران با مد نظر قرار دادن اون مورد در مسابقات بعدی دست کم یه پله سطح عملی اونا بالاتر رفته)

اول بعد از ارسال مطلب حتما وبلاگ خودتون رو بررسی کنید تا ببینید مطلب چه جوری ارسال شده .

دوم قسمت نظرات و پیوند های سایت رو حتما چند وقت یک بار بررسی کنید تا ببینید درست کار می کنه یا خیر. الان پیوندهای وبلاگ من چند وقته مشکل داره عمدا درستش نکرم ببینم کسی پیدا می شه اطلاع رسانی کنهwink

سوم اگر حین گشت زنی در کوچه پس کوچه های وبلاگ راسخون !! دیدید وبلاگی دارای اشکال هست یه خورد زمان بخشش کنید و اطلاع رسانی کنید.

3-شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

در بحث محتوا بنده سعی کردم مطالب را به سه دسته کم یاب در اینترنت، تولیدی و کپی تقسیم کنم. بیشتر سعی کردم مطاب تولیدی مانند عکس بزنم.

در مورد فنی هم برخی از تصاویر رو تکنیک css sprite کار کردم البته برای بعضی از تصاویر نشد که فکر می کنم به این خاطر هست که قلق داره این تکنیم  و من اونو بلد نیستم

شنبه 29 آذر 1393  6:50 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 hossein201273 amirali123 rasekhoon_weblog
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

راسخون در مسابقات وبلاگ نویسی گذشته به نظر خودم ضعیف عمل میکرد. یکی از ملاکهای امتیاز دهی کمیت پستها بود اما بنده بعد از اعلام نتیجه متوجه میشدم که بیشتر به روی تعداد پستها امتیاز ها دسته بندی شده است. خوشبختانه در مسابقه وبلاگ نویسی قبلی داوری بسیار عالی بود و متوجه شدم که برای پستهای دست نویس امتیاز ویژه قائل شده بودند.

از تجارت کسب شده خودم میتونم در طراحی عکس قالب وبلاگ اشاره کنم. همچنین ایجاد پستهای دست نویس.

در مسابقه وبلاگ نویسی گذشته پستهای کپی خیلی کم داشتم و بیشتر پستها دست نویس بودند و فکر میکنم همین باعث بالا رفتن رتبه بنده در این مسابقه بوده است. بنده سعی کردم تمام نکات فنی و محتوایی را رعایت نمایم.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 29 آذر 1393  6:58 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92 hossein201273 amirali123 rasekhoon_weblog
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با سلام و عرض ادب و احترام؛

1. به نظرم در داوری مسابقات، باید یه سقفی بزارن برای تعداد پُستهایی که هر شرکت کننده میتونه در روز بزاره! اینطوری، سهم حداکثری بودن پُستها در مسابقه، منصفانه میشه و عده ای به صرف داشتن تعداد پُست زیاد، برنده نمیشن.

2. بر منابع پُستها نظارت بشه. من دیدم جزو وبلاگهای برتر که شاید بگم بالای نود درصد پُستها از یک سایت خاص کپی شده بود! 

3. وبلاگ و فتووبلاگ باید به صورت مجزا از هم داوری بشن.

4. بدی این مسابقاتی که همه شرکت کننده ها از کار هم خبر دارن اینه که میرن و از کار هم دیگه ایده میگیرن. (خیلی مودبانه اش رو گفتم). در این مسابقه من دیدم دوستانی که بلافاصله عکس یا مطلبی رو از وبلاگ من کپی کردن و در وبلاگشون قرار دادن. آخرِ نامردی... به نظرم اگه کسی از رقباش خبر نداشته باشه و ندونه با چه کسانی داره رقابت میکنه، شاید بهتر باشه.

5. اگه از اول بارم نمرات پارامترهای ارزیابی نهایی معلوم باشه، بهتره و بعد از مسابقه انتقاد کمتری شکل خواهد گرفت نه اینکه بعد از اعلام نتایج مشخص بشه که فلان پارامتر، بیشتر اهمیت داشته.

سلیقه داوران خیلی در نتیجه مسابقه مهمه.

1. تمیز بنویسیم با فونت و سایز و رنگ مناسب و استفاده درست و به جا از عکسها.

2. ابزار کمتر، وبلاگ سبکتر! 

3. وبلاگ رو مرتب، به روز کنیم.

4. مطلبی رو بزاریم که لااقل خودمون یه مرتبه خونده باشیمش و به دلمون نشسته باشه.

5. مطالب کپی شده رو به دقت بررسی کنیم و خطاهای املایی و نگارشی احتمالی اون رو اصلاح کنیم.

6. به نظرات سازنده دوستان بها بدیم و مستبد و خود رأی نباشیم.

7. انتخاب یک قالب مناسب برای وبلاگ.

8. قبل از اینکه دیگران بخوان وبلاگمون رو داوری کنن، خودمون یه دفعه بشینیم و بیطرفانه اونو نقد و داوری کنیم.

البته من فقط یه تجربه شرکت در مسابقه رو داشتم و دوستان باتجربه تر، نظرات سازنده تری رو بیان کردن.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 30 آذر 1393  8:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 amirali123 sayyed13737373 rasekhoon_weblog
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ?

عمده ترین اسیب در مسابقات وبلاگ نویسی عبارتند از:1-داوری سریع و بدون در نظر گرفتن تمامی جهات وبلاگ 2-عدم اطلاع رسانی مناسب در مورد مسابقه و موضوعات آن 3-عدم تخصیص امتیاز به بخش های گوناگون وبلاگ اعم از محتوا،قالب و ... و امتیازات نابجا به بعضی موارد 4- کپی های مکرر کاربران از وبلاگ های شرکت کنندگان دیگر

5-یکی دیگر از مواردی که اسیب های وبلاگ نویسی متواند باشد عدم تطابق جوایز با وقت و هزینه وبلاگ نویس می باشد.6-وهمچنین عدم اطلاع رسانی از بخش های مختلف داوری و عدم درج امتیازات کلیه وبلاگ ها در پایان مسابقات

تجارب کسب شده توسط بنده اینه که از کدهای جاوا زیاد استفاده نکیم.زیرا سرعت بارگذاری رو بالا میبره.

کدهای مناسب و هماهنگ با موضوع - قالب طراحی شده توسط وبلاگ نویس یا تغییر در تصاویر قالب و به نوعی بومی سازی آن-محتوای مناسب و استفاده از تصاویر ،فیلم و فلش و...

پیوندهای زیاد در وبلاگ و تبادل لینک-استفاده از صفحات جانبی برای موضوعات متفرقه-بالا بردن سئو و افزایش بازدید-فعال بودن و پاسخگویی مدوام به نظرات کاربران-

ابتدا بر طرف کردن نواقسی که در ماسبقات قبلی مورد توجه قرار گرفته بود.استفاده بجا و مناسب از کدها ،اسلایدر و ...

ایجاد محتوای دستنویس و عدم کپی پیست.

رعایت اصول گرافیکی  و css قالب وبلاگ

و مهمترین نکته تامین نیاز مند یهای کابران و توجه به نظرات آنها 

یک شنبه 30 آذر 1393  8:22 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 amirali123 sayyed13737373 rasekhoon_weblog
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

آخه ما كي باشيم كه آسيب شناسي بكنيم ...خخخ ديگه چون اين همه اصرار و زنگ و نامه و... باشه مي نويسم ...خخخخ

خب به طور كلي بگم يكمي سخته چون به اقتضاي زمان و نوع مسابقه آسيبهاش هم ميتونه متفاوت باشه .....عنايت ميفرماييد ....

حال كلي

ميتونه كم بودن جوايز ( چه نقدي چه هديه چه امتيازي ) از لحاظ تعداد ميگم ها

ميتونه نحوه اطلاع رسانيش باشه يكمي كم ميبينم

ميتونه نوع داوري داور محترم باشه شايد يه داور از يه وبلاگ ( آرشيو عكس بچه !!!!!) خوشش بياد تا مثلا از يه وبلاگ مثلا كاربر محبوب دلها ...خخخخخ

ملتفت كه هستين چي ميگم ...شايد ها ...

تجارب كه درسته من محبوب دلها هستم و ...........

ولي به طور كلي من خودم هيچي بلد نبودم حتي اون و وبلاگ رو هم نميتونستم ........... خيلي چيزا ياد گرفتم و با انواع كد هاي وبلاگ نويسي آشنا شدم ........

با اينكه محبوب دلها هستم نميدونم 100 نفر بود يا 80 نفر رتبه 20 ام رو كسب كردم

براي اولين تجربه وبلاگ نويسي كه داشتم خودم راضي بودم البته تمام هدف فقط به خاطر خود امام حسين (ع) بود كه شركت كرده بودم و هر روز هم مشتاقتر ميشدم به ادامه دادنش

والله آقا معلمم به من نگفت كه چه نكاتي فني رو انجام دادم ..... فقط از هر چي كه دلم خوشم ميومد البته در چهار چوب قوانين از اونا استفاده ميكردم و ..............

منتظر حضور شما هستیم

شما كه هميشه در دلم حضور داريد

من را هم در دلتان ( البته مزنه كردم زمينش خيلي گرونه ....خخخ ماهم كه فقيريم تو چشاتون چادر ميزنيم ...خخخخ)

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 1 دی 1393  12:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 moradi92 hossein201273 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟  به نظر من بايد به همه فرصت داده بشه تلاش كنن و با اين فرصتها رشد كنن....

2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟ من تونستم ساختن وبلاگ برخي قالبها و گذاشتن يكسري كدها رو فعلن ياد بگيرم كه از سايه سر راسخون بوده.

3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟ دوست داشتم يه كار جديد ياد بگيرم....

ممنون

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دوشنبه 1 دی 1393  6:58 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 amirali123 rasekhoon_weblog
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

1- آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما؟

داوری سریع و شاید بدونِ داشتنِ دقّت کافی، نبودِ یک سری امتیازبندی واضح و روشن(مثلاً جدول امتیازاتی که مشخص کنه هر فاکتور چقدر ارزش داره)، در نظر نگرفتن یک سری محدودیتها(مثلاً تعداد پستها و نظرات ارسالی هر کاربر در هر روز)، توقّف یا کاهش فعالیت بعضی از وبلاگها پس از اتمام زمان مسابقه.

2- تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟

نوشتن پستهای دست نویسِ بیشتر در کنار پستهای کپی-پیستی، تبادل لینک بیشتر، نظر دادن در سایر وبلاگهای دوستان، پیگیری و فعالیت روزانه ی بیشتر در زمینه وبلاگ و وبلاگ نویسی، آشنایی بیشتر با کدها و کلاً افزایش سطح اطلاعات مربوط به وبلاگ نویسی.

3- به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حائز رتبه شوید؟ شما چه نکات فنی و محتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟

من اوّلین مرتبه ای که در مسابقات وبلاگ نویسی شرکت کردم، همین "مسابقه ماه محرّم" بود و فرصت خوبی بود تا علاوه بر افزایش اطلاعات خودم در رابطه با موضوع مسابقه(یعنی محرّم)، تونستم اطلاعات وبلاگیمو هم بیشتر کنم. گرچه در بخش وبلاگ نویسی جزو 15 نفر برتر نبودم، امّا "متوسط" عمل کردم!

* نکات فنی و محتوایی که رعایت کردم اینا بود:

1- استفاده از 8 پست در هر صفحه.

2- عدم استفاده بیش از حد از ابزار وبلاگ.

3- ذکر منبع(سایت، کتاب و ...) برای کلیه مطالب غیر دست نویس.

4- افزایش پیوندها و تبادل لینک با دوستان.

5- استفاده از فونت زیبا(با سایز و رنگ مناسب) تا مخاطب خسته نشه از خوندن اون مطلب.

6- عدم استفاده از مطالب طولانی(حتی الأمکان).

7- ویرایش مطالب(جهت اصلاح غلطهای املایی و نگارشی). 

8- عدم استفاده از نوای وبلاگ(هر گونه صوت شامل نوحه و سخنرانی / مگر اینکه خودکار نباشه). چون خوشَم نمیومد، از این بابت که تا طرف وارد وبلاگ میشه یه دفه اون صوت، آدم رو میترسونه و روی اعصابه تقریباً!!!!! به عبارتی جالبناک نیس!!! البته اگه توسط خود شخص فعّال بشه، خوبه، موافقم!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 2 دی 1393  11:28 AM
تشکرات از این پست
moradi92 amirali123 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

1-آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی از دید شما ؟باسلام و عرض ادب .البته ما فقط در یک مسابقه شرکت کردیم و با وبلاگ نویسی  هم کمتر از 1ساله آشنا شدیم تازه کاریتنها چیزی که به نظرم میاد کم بودن قالب وبلاگ هست.

2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسبسیار جالب بود با تبادل لینک وباز دید از وبلاگ دیگر دوستان مطالب جدیدی یاد گرفتم اگه چیزی(ابزار وبلاگ یا امکانات جانبی در وبلاگ و...)نظرم  رو جلب میکرد سعی میکردم یاد بگیرم نحوه بار گذاری و..

3-به چه نکاتی توجه داشتید که باعث شد در مسابقه وبلاگ نویسی حایز رتبه شوید ؟شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردیدبا اینکه وبلاگ اولی بودیم به همراه زینب جان(  در مسابقه وبلاگی محرم )تمام تلاش خودمون انجام دادیم تا اولا مطالب و عکس ها با موضوع مطرح شده ارتباط خوبی داشته باشه قالب وموسیقی زیبا باشه (با توجه به مطالب البته) وتا جای ممکن به مطالب مربوط به عاشورا وپیام های عاشورا یی پرداخته بشه.

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

سه شنبه 2 دی 1393  3:26 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 hossein201273 moradi92 rasekhoon_weblog sayyed13737373
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سلامي دوباره

من خودم با دوستان بسيار زيادي آشنا شدم و از اونها كسب تجربه كردم كه اين خيلي واسه من مهم بود

دست همشون درد نكنه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

چهارشنبه 3 دی 1393  8:24 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog sayyed13737373
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام وعرض و ادب

*به نظر من یه سری از این داورا کلا به کم و کیف کار داوری نا اشنا هستن.

**درسته گذاشتن پست تالیفی خیلی خوبه ولی این بنا نمیشه که پست های کپی شده نادیده گرفته بشه

cheekyاگه توجه کرده باشین هر از گاهی یه چیزی تو جامعه ما مُد میشه از  پوشش وحرف زدن گرفته تا همین وبلاگ نویسی. الان مُد،مُد پست های تالیفی و دست نویس هست خدا میدونه کی میخواد این مد فروکش کنه

***یه نقص کار داوری وبلاگ نویسی بخصوص وبلاگ نویسی رضوی این بود که اسامی وبلاگ های برتر بعد از گذشت 4 ماه درج نشد و این بی احترامی به شرکت کننده است، البته یکی دو تا مسابقه دیگه هم همین طور بودن که اوایل خیلی خوب تبلیغات میکنن ولی به اعلام نتیجه که میرسه ضعیف عمل میکنن

داوری مسابقات خیلی سلیقه ای هست.به نظرم حرف اول و اخر رو تو وبلاگ ظاهرش میزنه.چون بودن وبلاگایی که به خاطر ظاهرشون برنده شدن در صورتی که 15 تا مطلب بیشتر تو وبلاگ قرار نداده بودن .میدونم الان میگین دست نویس بوده باید عرض کنم که از این 15 تا 9 تا مطلب رو بنده هم تو وبلاگم گذاشته بودم و  هردو کپی شده گذاشته بودیم

به جز مسابقه وبلاگ نویسی غدیر در راسخون و مسابقه وبلاگ نویسی رضوی تو مسابقه دیگه ای برنده نشدم وروی صحبتم با داوری وبلاگ های راسخون نبوده و نیست

*وبلاگ رو هر روز بروز میکنم و تو هر مطلب یه عکس قرار میدم

*گذاشتن منبع برای مطالب .البته خودم اوایل به دلیل نا اشنا بودن این کارو نمیکردم

*به نظرم گذاشتن پستها با رنگ بندی های مختلف باعث میشه که خواننده از خوندن مطلب خسته نشه ولی نمیدونم چرا این خلاف قوانینه 

* هرچقدر با وبلاگای بیشتری تبادل لینک داشته باشیم بازدید وبلاگ بالا میره ولی در کل وبلاگای مذهبی بازدیدشون خیلی کمه چون موضوع برای خیلیا جذاب نیست تا پیگیر وبلاگ باشن

*گذاشتن صوت خودکار برای وبلاگ خلاف قوانینه که قصد دارم علیرغم میل باطنی از حالت خودکار خارجش کنم

*سعی کردم زیاد از کدهای جاوا استفاده نکنم تا سرعت لود وبلاگ پایین نیاد البته به خاطر حجم عکس ها بازم صفحه دیر لود میشه که در جهت رفعش هستم

**در کل هنوز به کار وارد نیستم و دارم از دوستان کسب تجربه میکنم

در اخر باید یه تشکر بکنم از اقای سجادی که خیلی بهم کمک کردن و یه تشکر خاص و ویژه تر از اقا سید که ظاهر وبلاگ عاشق رضا ماحصل زحمات ایشون هست و اگه چیزی از وبلاگ نویسی یاد گرفتم مدیون زحمات این دو بزرگوار هستم که همیشه با روی باز پاسخگو بودن .فکر کنم تو هر موضوعی که میزارید من باید از این دو بزرگوار تشکر کنم:))

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 3 دی 1393  8:33 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog amirali123 sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

امتیازات

sayyed13737373 200
hossein201273 200
qodrat 200
namebaran 200
moradi92 200
gharibeh 200
amirali123 200
ahmadfarm 200
omiddeymi1368 200
zare58 200
nazaninfatemeh 200

چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "اولویت شما در وبلاگ ووبلاگ نویسی" چیست؟

جمعه 5 دی 1393  8:51 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها