مواد لازم:
-
فیله مرغ : 5 تکه
-
ماء الشعیر : یک پیمانه
-
آب : یک پیمانه
-
آرد : 5/1 پیمانه
-
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
-
فلفل قرمز و سیاه : 2/1 قاشق چایخوری
-
پودر زنجبیل : 4/1 قاشق چایخوری
-
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
-
روغن مایع : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. در ظرفی ماءالشعیر، آب و پکینگ پودر را مخلوط و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
2. در ظرفی فیلههای مرغ را به صورت نواری و بلند برش دهید، همراه نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل مزه دار کنید و فیلهها را تک تک داخل مواد و بعد در روغن داغ غوطهور سرخ کنید.
3. این غذا را همراه با سس تارتار سرو کنید.