0

پاداش زیارت پیامبر و فرزندان او

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

صدوق با سند خود از امام صادق علیه‏السلام نقل کرده که فرمود: 
امام حسن بن علی علیه‏السلام از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله پرسید:پدرم! پاداش کسی که تو را زیارت 
کند، چیست؟ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: 
فرزندم! هر کس مرا - زنده باشم یا مرده - پدرت، برادرت، یا تو را زیارت کند، بر عهده‏ی من است که در قیامت او را دیدار کنم و از گناهانش برهانم. [1] . 

ابن‏قولویه به سند خود از امام صادق علیه‏السلام نقل کرده است که آن حضرت فرمود: 
امام حسن علیه‏السلام به رسول خدا صلی الله علیه و آله عرض کرد:پدربزرگ! پاداش کسی که تو را زیارت کند، چیست؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: 
فرزندم! هر کس مرا - در زندگی و پس از مرگم - یا پدرت را زیارت کند، بر عهده‏ی خدا است که من در قیامت او را زیارت کنم و از گناهانش برهانم. [2] . 

صدوق با سند خود از امام صادق علیه‏السلام و او از پدران بزرگوار خود نقل کرده است: 
امام حسن علیه‏السلام به پیامبر خدا صلی الله علیه و آله عرض کرد:پدربزرگ! پاداش کسی که به دیدار تو آید، چیست؟ آن حضرت فرمود:هر کس مرا، پدرت، تو یا برادرت را زیارت کند، بر عهده‏ی من است که در قیامت او را دیدار کنم؛ تا از گناهانش برهانم. [3] . 

شیخ طوسی با سند خود از معلی بن جعفر نقل کرده است: 
امام حسن علیه‏السلام عرض کرد:ای رسول خدا! پاداش کسی که ما را زیارت کند، چیست؟ آن حضرت فرمود:هر کس مرا پدرت را، برادرت را یا تو را - در زندگی یا پس از مرگ - زیارت کند، بر عهده‏ی من است که در قیامت او را نجات دهم. [4] . 

شیخ طوسی با سند خود از امام صادق علیه‏السلام نقل کرده است که آن حضرت فرمود: 
روزی حسن بن علی علیه‏السلام بر دامان رسول خدا صلی الله علیه و آله بود که سر بلند کرد و پرسید:پدربزرگ! کسی که پس از مرگت تو را زیارت کند، چه پاداشی دارد؟ آن حضرت فرمود: 
فرزندم! هر کس پس از مرگم به زیارتم بیاید، بهشت بر او واجب است. هر کس پس از مرگ پدرت به زیارت او بیاید، بهشت بر او واجب است. هر کس پس از مرگ برادرت به زیارت او بیاید، بهشت بر او واجب است. هر کس پس از مرگ تو به زیارت تو بیاید، بهشت بر او واجب است. [5] . 

پی نوشت ها:
[1] علل شرایع 460:2. 
[2] کامل الزیارات:91 ح 92. 
[3] امالی:114 ح 94. 
[4] تهذیب الاحکام 40:6 ح 1. 
[5] همان:20 ح 1. 

دوشنبه 24 آذر 1393  2:03 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها