مواد لازم:
بادمجان سرخ شده 10عدد
آب گوجه فرنگی یک لیوان
سیر سه حبه
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود.
- پیاز سرخ شده را به سیرها اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و کمی دیگر سرخ می کنیم.
- بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی میچینیم و روی آن آب گوجه فرنگی میریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود.
- بعد از پختن بادمجانها، آنها را در داخل ظرفی له میکنیم، طوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شوند.
- سپس مخلوط سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.
نکات:
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است.
به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجه فرنگیها را هنگام پختن غذا، به صورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید.
اگر گوجه فرنگی هم در دسترس نبود، می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید.