مواد اولیه :
برای 3 نفر
-
آبلیمو به میزان لازم
-
فلفل سیاه به میزان لازم
-
نمك به میزان لازم
-
نان تست به میزان لازم
-
خامه 4قاشق غذاخوری (غلیظ)
-
كره 4قاشق غذاخوری
-
شیر 2لیوان (غلیظ و پر چرب)
-
مرغ 1قطعه (سینه)
-
قارچ نیم كیلو
-
سیر 1حبه
-
پیاز 1عدد
-
برگ بو 2عدد
طرز تهیه :
ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.
1سوم قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.
نان های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید.