0

پلو سر تره

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پلو سر تره

 

پلوسرتره,طرز تهیه پلوسرتره,نحوه پخت پلوسرتره

طرز تهیه پلو سر تره

 

آب                                    دو پیمانه
برنج                                  ۳/۱پیمانه
اسفناج                               ۱۵۰ گرم

جعفری ۵۰                                  گرم
شنبلیله                                ۵۰ گرم
گشنیز                                ۱۰۰ گرم

شوید                                    ۲۵ گرم
سیر                                    یک بوته
تخم‌مرغ                                 دو عدد

 

روغن جامد             دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم


طرز تهیه

سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.

در تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود. نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.

نکتـــه:

نام این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ها اصطلاح «تره» را به کار می‌برند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 14 آبان 1393  7:32 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها