0

ارور lacation in not avalaible توی یکی از درایوها

meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

ارور lacation in not avalaible توی یکی از درایوها

من از صبح یکی از درایوهام دچار مشکل شده و و موقع باز کردن این ارور رو میده.عکسش رو گذاشتم. هرکاری کارم نتونستم درستش کنم. مشکل چیه؟ فوریه

سه شنبه 22 مهر 1393  10:07 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon voiceofrain shayesteh2000
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:ارور lacation in not avalaible توی یکی از درایوها

نقل قول meysam001

من از صبح یکی از درایوهام دچار مشکل شده و و موقع باز کردن این ارور رو میده.عکسش رو گذاشتم. هرکاری کارم نتونستم درستش کنم. مشکل چیه؟ فوریه

با سلام

گمان می کنم، ویروس یا برنامه دیگری فایلی را در قالب آتوران در این درایو بارگذاری کرده باشد که شما با دابل کلیک روی درایو، می خواهید آن را باز نمایید در حالی که آن فایل وجود ندارد، حال ممکن است توسط آنتی ویروس شما حذف شده باشد یا اصلا از ابتدا فایلی وجود نداشته است تا اجرا شود.

لذا اگر با کلیک راست روی درایو و انتخاب گزینه Open موفق به ورود به درایو شدید، نسبت به حذف فایلی با نام autorun.inf در ریشه درایو اقدام کنید، پیشنهاد می شود، نمایش فایل های مخفی و سیستمی را از طریق folder option فعال نمایید. از این پس، مطابق با روش معمول می توانید به درایو وارد شوید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

شنبه 26 مهر 1393  1:25 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

نقل قول voiceofrain
نقل قول meysam001

با سلام

گمان می کنم، ویروس یا برنامه دیگری فایلی را در قالب آتوران در این درایو بارگذاری کرده باشد که شما با دابل کلیک روی درایو، می خواهید آن را باز نمایید در حالی که آن فایل وجود ندارد، حال ممکن است توسط آنتی ویروس شما حذف شده باشد یا اصلا از ابتدا فایلی وجود نداشته است تا اجرا شود.

لذا اگر با کلیک راست روی درایو و انتخاب گزینه Open موفق به ورود به درایو شدید، نسبت به حذف فایلی با نام autorun.inf در ریشه درایو اقدام کنید، پیشنهاد می شود، نمایش فایل های مخفی و سیستمی را از طریق folder option فعال نمایید. از این پس، مطابق با روش معمول می توانید به درایو وارد شوید.

موفق باشید

با سلام،

منظورتون از پاک کردن فایل autorun.inf توی ریشه‌ی درایو چیه؟ در واقع من به هیچ وجه نمیتونم وارد درایو بشم.

شنبه 26 مهر 1393  1:50 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول meysam001

نقل قول voiceofrain
نقل قول meysam001

با سلام

موفق باشید

با سلام،

منظورتون از پاک کردن فایل autorun.inf توی ریشه‌ی درایو چیه؟ در واقع من به هیچ وجه نمیتونم وارد درایو بشم.

با سلام

اگر با راست کلیک روی درایو و فشردن گزینه open درایو باز می شود، نمایش فایل های مخفی را از طریق folder option فعال کنید و سپس فایل autorun.inf را حذف نمایید.

اگر باراست کلیک و open ، درایو باز نمی شود به روش زیر اقدام کنید:

1-کلید های ویندوز و R را فشار دهید تا پنجره RUN نمایش داده شود.

2-در پنجره باز شده، تایپ کنید CMD و Ok نمایید تا پنجره Command Prompt باز شود.

3- در صفحه باز شده، دستورات زیر را به ترتیب وارد و در انتهای هر یک، Enter کنید:

cd\

f:

dir/a/p

حال باید فایلی با نام autorun.inf را مشاهده کنید

attrib -h -s -r autorun.inf

del autorun.inf

اگر مشکلی در حذف فایل پیش نیامد، صفحه رابسته و پس از ریستارت سیستم، امتحان کنید که آیا مشکل رفع شده یا خیر

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

سه شنبه 29 مهر 1393  3:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها