0

تنيس روي ميز

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

تنيس روي ميز

با توجه به بروز شدن اطلاعات از پستهای پایین تر هم بازدید فرمایید.

شنبه 29 شهریور 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
nargesza
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عالميان: با قرعه سختي روبرو شده‌ايم

عضو تنيس روي ميز کشورمان گفت: او و افشين نوروزي در مسابقات اينچئون با قرعه سختي مواجه شده‌اند.

نوشاد عالمیان پس از برتری تنیس روی میز کشورمان مقابل قطر اظهار داشت: مسابقه خوبی بود و خوشبختانه توانستیم مقابل قطر به پیروزی برسیم. شاید اصلی ترین مشکل ما ناآشنایی به جو سالن بود که این مشکل هم تاحدودی برطرف شد و قطعا روز به روز بهتر می‌شویم.

به نقل از تسنیم، وی در ادامه افزود: در این مسابقه خیلی به ما فشار نیامد. تیم قطر خوب بود اما ما فشار زیادی تحمل نکردیم و توانستیم 3 بر صقر پیروز شدیم.

این عضو تنیش روی میز ایران خاطرنشان کرد: البته فردا بازی سختی مقابل چین در مرحله یک هشتم خواهیم داشت که قهرمان جهان است. بازی فردای ما بسیار ما مشکل است.

وی ضمن یادآوری اینکه دیدارهای حذفی حراحل مختلف تنیس روی میز دوبل به صورت تک حذفی برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: من برای اینکه به مانند مسابقات المپیک به جمع پینگ برتر برتر کار سختی دارم. البته باید تلاش کنم و باید ببینم در روز مسابقه چطور عمل می‌کنم.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:16 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پيروزي تيم دونفره پينگ پنگ ايران برابر قطر

تيم ملي تنيس روي ميز ايران بازيهاي آسيايي را با برد آغاز کرد.

تیم ملی تنیس روی میز ایران با ترکیب افشین نوروزی و نوشاد عالمیان در نخستین دیدار خود در بازیهای آسیایی در بخش دوبل به مصاف قطر رفت و موفق شد حریف خود را شکست دهد.

به نقل از ایسنا، ایران ست اول را 11-7، ست دوم را ١٢-١٠ و ست سوم را با نتیجه ۱۱ بر ۶ برد و در نهایت ۳بر صفر برنده شد.

سه شنبه 8 مهر 1393  7:34 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شهسواري: اگر روز، روزم باشد مي‌برم

بانوي ملي پوش تنيس روي ميز کشورمان گفت: اگر روز، روز من باشد شايد بتوانم حريف هنگ‌کنگي‌ام ببرم اما بايد قبول کرد که کار آسان نيست.

ندا شهسواری اظهار داشت: پنج‌شنبه رقابت سختی با هنگ کنگ خواهم داشت. او حریف سختی است و جزو قدرت‌های تنیس روی میز محسوب می‌شود.

به نقل از تسنیم، وی ادامه داد: قبلا بازی حریفم را دیده‌ام. برای اولین بار است که با او رقابت خواهم کرد و اگر روز، روز من باشد شاید بتوانم شکستش دهم که دور از دسترس نیست اما سخت است. واقعیتش خودم تصور نمی‌کردم که در بازی اول به چشم بادامی‌ها بخورم.

ملی‌پوش تنیس روی میز بانوان کشورمان عنوان کرد: برای همین هم تصورم این بود که بازی اول را خواهم برد اما الان معادلات بهم ریخت و کار سخت شد اما با همه اینها من تمام تلاشم را خواهم کرد.

سه شنبه 8 مهر 1393  8:06 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شکست تيم دوبل تنيس روي ميز ايران برابر چين

تيم دوبل نيس روي ميز ايران با شکست مقابل چين از راهيابي به مرحله يک چهارم نهايي بازماند.

مسابقات دوبل تنیس روی میز بازی های آسیایی امروز پیگیری شد و تیم ملی کشورمان متشکل از نوشاد عالمیان و افشین نوروزی که با برتری مقابل قطر توانسته بود به مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده بود، در این مرحله به مصاف چین رفت.

به گزارش فارس، در این بازی چینی‌ها که قدرت اول جهان محسوب می‌شوند، ست اول را بر 4 پیروز شدند و ست دوم را هم 11 بر 7 بردند.

ملی پوشان کشورمان در ست سوم هم 11 بر 3 شکست خوردند و در مجموع با حساب 3 بر صفر نتیجه را واگذار کردند و از رسیدن به یک چهارم نهایی بازماندند.

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:34 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

صعود نوشاد عالميان به يک هشتم نهايي

ملي‌پوش تنيس روي ميز ايران با پيروزي برابر حريف پاکستاني به جمع 16 بازيکن برتر بازي‌هاي آسيايي راه يافت.

به گزارش "ورزش سه"، نوشاد عالمیان در بخش انفرادی مسابقات تنیس روی میز بازی‌های آسیایی رامیز محمد از پاکستان را با حساب 4 بر صفر شکست داد و راهی مرحله یک هشتم نهایی شد.

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عالميان: در دوبل و انفرادي آغاز خوبي داشتيم

نفر اول تنيس روي ميز ايران گفت:‌ هم در بخش دوبل و هم انفرادي آغاز خوبي در بازي‌هاي آسيايي داشتيم.

نوشاد عالمیان پس از صعود به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات تنیس روی میز عنوان کرد: آماده هستم و تمرینات خیلی خوبی داشته ام. خوشبختانه پس از چند روز مسابقات انفرادی آغاز شد. همیشه رسم بر این بوده است که مسابقات تنیس روی میز در آغاز بازی‌ها برگزار شود، اما این بار به اواخر مسابقات موکول شده است.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: با شرایط سالن خیلی زود آشنا شدم. همه چیز خوب است جز قرعه‌ای که در بخش تیمی به ما خورد که بسیار دشوار است.

نفر اول تنیس روی میز ایران گفت: هم در انفرادی هم در دوبل خیلی خوب شروع کردم و راحت بردم، اما در مرحله یک هشتم نهایی حریف بسیار سختی دارم. نماینده ژاپن جزو ١٠ نفر اول جهان است، اما تمام تلاشم را می‌کنم که نمایش خوبی داشته باشم.

چهارشنبه 9 مهر 1393  12:42 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

پاسخ به:تنيس روي ميز

ندا شهسواري عضو تيم ملي تنيس روي ميز در ديدار مقابل نماينده هنگ کنگ بازي را واگذار کرد.

سیزدهمین روز از هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون در حالی پیگیری می‌شود که امروز در بخش تنیس روی میز ندا شهسواری با نماینده هنگ‌کنگ در مرحله یک شانزدهم به رقابت پرداخت. این رقابت‌ در گیم اول با نتیجه (11بر 5)، گیم دوم (11 بر 2)، گیم سوم ( 11 بر 6) و گیم چهارم (11 بر 8) به پایان رسید.

به نقل از فارس، شهسواری در مجموع با نتیجه چهار بر صفر بازی را واگذار کرد.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:48 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

شکست شهسواری در مقابل نماینده هنگ کنگ

ندا شهسواري مي گويد با يک هفته اردو، پينگ پنگ بانوان ايران نتيجه اي بهتر از اين نمي گيرد.

ندا شهسواری تنها بانوی پینگ پنگ باز ایران در بازیهای آسیایی در دور اول مقابل بازیکن رده 16 جهان از هنگ کنگ شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت. شهسواری در مورد عملکرد خود گفت: متاسفانه من نه در مسابقات تیمی شرکت داشتم و نه در دوبل. به همین خاطر به فضا و نور سالن و همچنین سرعت توپ عادت نداشتم. تا خواستم خودم را پیدا کنم مسابقه تمام شد.

به نقل از ایسنا، شهسواری در گیم چهارم حتی از حریف هنگ کنگی خود 6-5 جلو افتاد و تا امتیاز 8-8 رقابت کرد اما در نهایت گیم چهارم را 11-8 باخت. شهسواری در این مورد گفت: به همین دلایلی که گفتم من اصلا به شرایط محیطی عادت نداشتم. وقتی کمی عادت کردم، بازی در گیم چهارم نزدیک شد اما دیگر دیر شده بود. اولین بار بود در این سالن بازی می کردم و حتی در این مکان تمرین هم نکرده بودم.

او در پاسخ به سوال که چرا وضعیت پینگ پنگ ایران تغییری نمی کند گفت: من با یک هفته تمرین به بازیهای آسیایی آمدم و قبل از آن تنها در خانه تمرین می کردم. برای حضور در رویداد مهمی مثل بازیهای آسیایی حداقل باید 6 ماه اردو و تمرین داشته باشی اما من فقط یک هفته اردو داشتم. در رشته های دیگر آنقدر در اردو هستند که خانواده هایشان را چند ماه نمی بینند اما من آنقدر در خانه هستم که خانواده ام می گوید چرا خانه هستی و اردویی ندارید.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:53 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

عالميان: از بازي شهسواري راضي هستم

سرمربي تيم ملي پينگ پنگ از عملکرد ندا شهسواري در بازيهاي آسيايي راضي است.

رحمت الله عالمیان پس از شکست ندا شهسواری از بازیکن رده 16 جهان گفت: از بازی شهسواری راضی ام. ناراحتی من این است که چرا در مسابقات دوبل یا تیمی شرکت نداشته تا به فضای سالن عادت کند. حداقل اگر یک نفر را می آوردند می توانست در مسابقات دوبل شرکت کند تا استرس او کم شود و به فضای مسابقه عادت کند. چرا نپال باید در تیمی و دوبل شرکت کند اما ما نباید نماینده داشته باشیم.

به نقل از ایسنا، عالمیان در مورد مسابقه شهسواری گفت: حریف هنگ کنگی او د رده 16 جهان است. ندا چون به محیط عادت نداشت دیر راه افتاد. اگر او قبلا اینجا حداقل در دوبل مسابقه داده بود نتیجه بسیار بهتری می گرفت و حتی شاید پیروز می شد.

پنج شنبه 10 مهر 1393  10:54 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:تنيس روي ميز

با آروزی موفقیت برای تنیس بازان کشور عزیزمون.

شنبه 12 مهر 1393  12:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها