0

دستور پخت کیک اسفنجی

 
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 5428
محل سکونت : خراسان جنوبی

دستور پخت کیک اسفنجی

دستور پخت کیک اسفنجی

ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم...

کیک,اسفنجی, طرز تهيه كيك هويج

مواد لازم:
آردوشیروشکروروغن مایع =از هر کدام 1 لیوان
تخم مرغ 3= عدد
وانیل =4/1 قاشق چایخوری
بکینگ پور 1= قاشق مربا خوری


طرز تهیه:
ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیم گروم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پور 3 با الک کرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم

جمعه 28 شهریور 1393  11:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها