مواد اولیه :
گوشت ماهی شير : 600 گرم
لپه پختهشده : 100 گرم
برنج پختهشده : 70 گرم
آلو خشك : 80 گرم
مغز گردو : 60 گرم
روغن مايع : 50 گرم
سبزی (جعفری، ريحان، مرزه، تره و پيازچه) : 300 گرم
پياز : دو عدد
تخممرغ : يك عدد
تخممرغ آبپز : سه عدد
آرد نخودچی : سه قاشق سوپخوری
آرد گندم : يك قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی : سه قاشق سوپخوری
نمك : يك قاشق سوپخوری
آبليمو : دو قاشق سوپخوری
شكر : يك قاشق سوپخوری
فلفل : نصف قاشق چايخوری
طرز تهيه :
تا به حال انواع کوفته را به شما آموزش داديم اما اين کوفته با همه آنها فرق دارد. اين کوفته با گوشت ماهی تهيه شده و برای کسانی که نمی توانند گوشت قرمز مصرف کنند مناسب است.
ابتدا ماهی بدون پوست و استخوان را چرخ ميكنيم. يك عدد از پيازها را چرخ كرده روی گوشت ماهيی ريخته، لپه و برنج پختهشده را با گوشت ماهی مخلوط می كنيم. نمك و فلفل زده و يكبار ديگر مواد را چرخ ميكنيم. بعد سبزی خردشده را به مواد اضافه می كنيم. آرد نخودچي و تخممرغ را افزوده و هم می زنيم.
برای تهيه سس كوفته ابتدا پياز خرد كرده را با روغن تفت می دهيم. وقتي پياز سرخ شد، رب گوجهفرنگی، شكر، آبليمو، نمك و يك قاشق آرد گندم را افزوده و سه ليوان آب داخل آن می ريزيم و می گذاريم جوش بيايد و آنگاه حرارت را كم ميكنيم. از مايه گوشت ماهی به اندازه يك پرتقال بر ميداريم و داخل آن تخممرغ آبپز آلو خشك و مغز گردو می گذاريم بعد كوفته را خوب گرد كرده و داخل سس كوفته می گذاريم و به مدت يك ساعت با حرارت ملايم می پزيم وقتی آماده شد با سبزي و ترشی سرو ميكنيم.