آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
برای 9 نفر
تخم مرغ 3عدد |
شكر 1ونیم پیمانه |
چای نصف پیمانه (دم كرده و سرد شده) |
شیر نصف پیمانه |
روغن مایع نصف پیمانه |
وانیل 1چهارم قاشق چایخوری |
دارچین 1قاشق سوپخوری |
آرد 2ونیم پیمانه |
بیكینگ پودر 2قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
تخممرغها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم. چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط میكنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگپودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید.
مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كردهایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین میكنیم.
نكات:
1)اگر از قالب سیلیكونی استفاده مینمایید آن را چرب نكنید، چون بعد از این كه كیك پخت، به راحتی از آن جدا میشود.
2)اگر هم زن برقی ندارید مواد را داخل مخلوط كن بریزید و در آن مواد كیك را آماده كنید.
3)بهترین ماده برای سرو به همراه این كیك چای دارچینی است.
4)بهتر است بعد از مخلوط كردن مواد آنها را با لیسك كمی مخلوط كنید تا صاف و یكدست شودند.
5)اگر دوست دارید این كیك را روی گاز طبخ كنید ولی حتما روی آن دمكنی بگذارید و شعله را بسیار ملایم كنید و پس از طبخ یك طرف آن را برگردانید.