مواد لازم :
3 پیمانه برنج
یکعدد پیاز درشت خرد شده
3 عدد گوجه فرنگی
فلفل دلمه خرد شده یکعدد
شه حبه سیر
رنجبیل رنده شده نصف ق غ
شیر نارگیل یک پیمانه
گشنیز خرد شده یک پیمانه
ادویه دلخواه یک ق م ( تند )
پرک بادام بو داده 1/3 پیمانه
کشمش پلویی 1/2 پیمانه
پودر هل نوک ق چ
طرز تهیه : برنج را از قبل خیس کرده و نمک بزنید . جداگانه پیاز را روی حرارت بلوری کرده و بعد فلفل دلمه ای و سیر و زنجبیل و گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و تفت دهید . ادویه را اضافه کنید .آنرا کنار بگذارید . اکنون شیرنارگیل و یک پیمانه آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید . آب و شیر نارگیل که جوشید برنج را اضافه کنید و قبل از اینکه آبش تمام شود وقتی در حال جوش است مایه و مخلوط پیاز و سیر و گوجه فرنگی را به برنج اضافه کنید . کمی بجوشد و آبش به خوردش برود و سپس دم کنید . حال روی حرارت با کمی روغن کشمش را که از قبل شسته و ابکش کرده اید ؛ تفت دهید و پرک بادام را اضافه کنید . بعد از روی حرارت بردارید . هنگام کشیدن برنج در دیس روی آن از کشمش و پرک بادام و مقداری گشنیز خرد شده بپاشید و سرو کنید .