0

طرز تهیه نان فطیر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه نان فطیر

طرز تهیه نان فطیر , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,فطیر مغزدار,فطیر اردبیل,فطیر اراك,فتیر,فطیر , نان فطیر,طرز تهیه نان فطیر,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

طرز تهیه نان فطیر
 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :
 
برای 10 نفر
 
روغن مایع                                1و1چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ                                          1عدد
آب                                    3چهارم پیمانه (گرم)
پودر شكر                     1چهارم قاشق سوپخوری
زعفران              1قاشق چایخوری (ساییده شده)
نمك                            1هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ                                                 1عدد
شیر                                           1پیمانه (داغ)
خمیر ترش                  2قاشق سوپخوری (پودر)
آرد                                                     6پیمانه
شكر                                                  1پیمانه
پودرقند                                  2قاشق غذاخوری



طرز تهیه :

در ظرفی مناسب آب گرم و پودر خمیر ترش و 1/4 قاشق پودر شكر را مخلوط نموده و در دمای اتاق پنج تا ده دقیقه قرار می‌دهیم تا پف كند.

شیر را داغ كرده و با شكر را مخلوط می‌كنیم سپس نمك و تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و مایه خمیر ترش را نیز به آرامی افزوده، تمام مواد را با هم مخلوط كرده و آرد و روغن مایع را به تدریج اضافه می‌كنیم تا جایی كه دیگر خمیر به دست نچسبد. روی خمیر را می‌پوشانیم و در محل گرم یك ساعت قرار داده تا خمیر استراحت كند و حجم آن دو برابر شود. كف سینی فر را چرب كرده، خمیر را ورز داده و به حالت گرد فرم می‌دهیم و به همان حالت 45 دقیقه می‌گذاریم تا بماند. زعفران و زرده را با چنگال زده، با پودر قند مخلوط می‌كنیم و با قلم‌مو روی نان‌ها می‌مالیم سپس با قالب‌های شیرینی یا چنگال روی نان فرو رفتگی ایجاد می‌كنیم و در فری كه از یك ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می‌دهیم.

طرز تهیه نان فطیر , طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,فطیر مغزدار,فطیر اردبیل,فطیر اراك,فتیر,فطیر , نان فطیر,طرز تهیه نان فطیر,شیرینی پزی,آموزش شیرینی پزی,سایت آشپزی

نکات:

1)بهتر است در فر یك ظرف آب هم قرار دهید تا نان شما بهتر بپزد و پوك شود.

2)این نوع فطیر بیشتر شبیه فطیر اراك است و با نوع اردبیلی متفاوت است.

3)اگر روی نانها از سیاه دانه و كنجد به همراه زرده تخم مرغ استفاده شود نان شما زیبا تر میشود.

4)اگر دوست دارید نان شما شیرین تر باشد كمی بیشتر از مقدار گفته شده شكر اضافه كنید.

5)به جای پودر خمیر ترش می‌توانید از 4/5 تا 5 قاشق سوپخوری مایه خمیر فوری استفاده ‌كنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 26 تیر 1393  10:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها