مواد لازم کباب گوشت و کنجد :
کنجد خام |
۴/۱ پیمانه (۲۰ گرم) |
سویاسس |
۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر) |
شکر |
۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم) |
سرکه یا آب لیموترش |
۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر) |
روغن زیتون |
۲/۱ پیمانه (۷۵میلی لیتر) |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
سیر (کوبیده) |
۲ حبه (۱۰ گرم) |
فیله گوشت گوساله |
۶۰۰ گرم |
کلم سفید و قرمز(خردشده) |
۴۰۰ گرم |
پیازچه(خردشده) |
۶ عدد (۴۸ گرم) |
تربچه(خردشده) |
۴ عدد (۲۰ گرم) |
روش تهیه کباب گوشت و کنجد:
کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
جایگزین کباب گوشت و کنجد:
به جای فیلـه گـوساله از راسته گوسفند نیز می توانید استفاده کنید و به جای باربیکو هم می توانید از ماهی تابه چدنی استفاده کنید.