مواد اولیه :
ران مرغ |
دو عدد |
فلفل دلمهای |
یك عدد |
قارچ |
200 گرم |
روغن و زعفران |
به میزان لازم |
زرشك و کره از هر کدام |
50 گرم |
برنج |
دو پیمانه |
نمك و فلفل |
به میزان لازم |
شكر |
یك قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.