رولت استیک غذایی لذیذ با ظاهری فریبنده است که دل هرکسی را میبرد. وقتی که این رول استیک را برش بزنید و سر میز بیاورید، رنگها خودشان را به رخ شما می کشند و زیبایی سفره هایتان را دوچندان می کنند.
مواد لازم برای 8 تا 10 رول:
• 8 تا 10 برش گوشت استیک
• نمک و فلفل
• 3 قاشق چایخوری سس
• چاشنی های استیک
• 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
مواد لازم برای شکم رول:
• 1 عدد هویج
• 1 عدد فلفل
• نصف یک کدو
• 5 تا 6 عدد پیاز سبز
• 2 حبه سیر
• 1 قاشق چایخوری چاشنی سبزی خشک
مواد لازم برای سس بالزامیک:
• 2 قاشق چایخوری کره
• 2 قاشق چایخوری پیازچه خرد شده
• ربع فنجان سرکه بالزامیک
• 2 قاشق چایخوری شکر
• ربع فنجان آب گوشت
دستور تهیه:
- با آماده کردن گوشت استیک شروع کنید. گوشت را به شکل برش برش درآورید و سعی کنید تا حد امکان برش ها نازک باشند. می توانید با گوشت کوب کمی گوشت ها را بکوبید تا نرم تر شوند.
- هر دو طرف برش های استیک را با نمک و فلفل و سس آغشته کنید. و بگذارید حداقل نیم ساعت بمانند.
- در این فرصت، مواد شکم رول را آماده کنید. هویج و فلفل و کدو را به شکل خلال ببرید و برش های نازک آنها باید کمی بلندتر از عرض برش های استیک باشد که از رول بیرون بزند. حبه های زیر را پوست بکنید و با سمت صاف چاقو له کنید
- برای آماده کردن سس، کره را در ماهیتابه کوچکی روی حرارت متوسط آب کنید.
- پیازچه های خرد شده را داخل کره بریزید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
- سرکه بالزامیک، شکر و آب گوشت را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- بگذارید جوش بیاید و حجم آن به نصف کاهش یابد. بدین ترتیب غلظت آن بیشتر می شود. کره نیز از آن جدا شده و روی سطح می آید. حالا شعله را خاموش کنید و سس را داخل کاسه بریزید.
- در همان ماهیتابه روغن زیتون بریزید و حبه ها سیر را اضافه کنید و بگذارید طعم آنها برای چند دقیقه به روغن برود.
- حالا شعله را زیاد کنید و هویج و فلفل و کدو را اضافه کنید. نیازی به پختن پیاز سبز نیست. این سبزیجات را حداکثر 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
- سپس چاشنی سبزی خشک و نمک بزنید و سبزیجات را داخل کاسه بریزید.
- برای آماده کردن رول ها، یک برش از استیک را روی سطحی بگذارید. سبزیجات را وسط آن بگذارید و گوشت را بپیچید و انتهای آن را با خلال دندان محکم کنید. همین کار را برای رول های دیگر تکرار کنید.
- ماهیتابه بزرگتری را روی شعله متوسط بگذارید. کمی روغن داخل آن بریزید تا همه جای آن چرب شود. وقتی روغن داغ شد، رول ها را اضافه کنید. حواستان باشد که درز رول روی به پایین باشد. بگذارید چند دقیقه سرخ شود.
- در حالیکه رول ها در حال سرخ شدن هستند می توانید ادویه دلخواهتان را به آنها بزنید. خلال دندان را از رول ها دربیاورید.
- بعد آنها را از روی شعله بردارید و با سس بالزامیک آنها را سرو کنید.