تخم مرغ سرد- ۸ عدد
شکلات نيمه شيرين و تلخ خرد شده- ۵۰۰ گرم
کره- ۲۳۵ گرم
قهوه دم کرده هم دماي اتاق- يک چهارم پيمانه
سيني فر را در فر قرار دهيد و فر را روي دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
ته و کنار قالب مناسب را با کاغذ روغني بپوشانيد و کمي چرب کنيد.
قسمت بيروني قالب را با کاغذ فويل بپوشانيد و در يک قالب بزرگ تر قرار دهيد.
به شيوه بن ماري، شکلات، کره و قهوه را ذوب کنيد.
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقيقه هم بزنيد تا ۲ برابر شود.
يک سوم مخلوط تخم مرغ را به مخلوط شکلات که از روي حرارت برداشته ايد، اضافه کنيد و هم بزنيد، سپس باقيمانده مخلوط تخم مرغ را اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا مخلوط شود.
مايه را در قالب حاوي کاغذ روغني بريزيد و در قالب دوم تا نصفه آب جوش بريزيد و به مدت ۲۵ دقيقه بپزيد تا کيک کمي پف کند.
کيک را از قالب حاوي آب دربياوريد و بگذاريد سرد شود.
سپس با کاغذ پلاستيکي بپوشانيد و به مدت ۶ ساعت يا يک شب کامل در يخچال قرار دهيد. کيک را با بستني، خامه يا مرباي توت فرنگي سرو کنيد.