0

بانوی داور روئینگ ایران: مطمئنم روزی در المپیک قضاوت می‌کنم

dragon333
dragon333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

بانوی داور روئینگ ایران: مطمئنم روزی در المپیک قضاوت می‌کنم

تنها داور روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون گفت: تلاش می‌کنم با قضاوت‌های خوب در بازی‌های آسیایی رزومه خوبی از خودم بر جای بگذارم تا بتوانم در المپیک حضور داشته باشم.

اسماء نیکور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره حضورش به عنوان اولین داور روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی اینچئون، اظهار کرد: اعزام من به عنوان یک زن مسلمان و با حجاب برای اولین بار به بازی‌های آسیایی اینچئون باعث افتخار است. من برای شرکت در این بازی‌ها به فدراسیون درخواست دادم و با ارزیابی شرایط من با این درخواست موافقت شد و اسم من را برای قضاوت در این مسابقات تایید کردند.

او ادامه داد: قبل از من هیچ داوری در رشته روئینگ به این بازی‌ها اعزام نشده بود، زیرا کسی مدرک داوری بین‌المللی این رشته را نداشته است.

نیکور درباره سابقه قضاوت خود در مسابقات برون مرزی نیز گفت: من در مسابقات کسب سهمیه المپیک لندن در کره‌جنوبی اولین قضاوت خودم را انجام دادم و پس از آن هم در قهرمانی نوجوانان آسیا در چین، قهرمانی بزرگسالان آسیا و مسابقات بین‌المللی ترکیه حضور داشتم.

داور بین‌المللی قایقرانی ایران درباره سطح داوری روئینگ در ایران، تصریح کرد: با وجود این که رشته روئینگ در ایران بسیار نوپا است، اما پیشرفت قابل توجهی در این رشته داشتیم. بازیکنان مقام‌های آسیایی و جهانی زیادی را کسب کردند به خصوص بانوان.

او در ادامه افزود: در برخوردهایی که من در کشورهای خارجی داشتم، حضور بانوان با حجاب قایقرانی ایرانی برای بسیاری از آنها تعجب آور است و حتی برخی از آنها عنوان می‌کنند که این قایقران‌ها با وجود حجاب موفق به کسب مدال می‌شوند و بهتر از افرادی کار می‌کنند که حجاب ندارند و از راحتی بیشتری برخوردارند.

اسماء نیکور درباره آمادگی‌اش برای قضاوت خوب در بازی‌های آسیایی، اظهار کرد: قبل از اعزام به اینچئون در رقابت دیگری قضاوت نمی‌کنم و برای به روز کردن اطلاعات داوری هم مشکل ندارم، زیرا قبل از هر مسابقه‌ای سمیناری برای داوران برگزار می‌شود و اطلاعات روز را به آنها می‌گویند و از این بابت مشکلی ندارم.

نیکور درباره تاثیر حضورش به عنوان یک داور زن در میادین بین‌المللی، گفت: خو‌شبختا‌نه تا الان در رقابت‌های بین‌المللی مشکلی برای من به وجود نیامده است و از طرف افراد دیگر کشورها هیچ گونه بی احترامی به من نشده است و همین نمایش توانمندی زنان ایران باعث می‌شود تا کشورهای خارجی روی قایقرانی ایران حساب ویژه‌ای باز کنند.

او در پایان درباره امیدش برای قضاوت در المپیک، تصریح کرد: اولین استارت من حضور در بازی‌های آسیایی اینچئون کره جنوبی بود و امیدوارم رزومه کاری خوبی از خود بر جای بگذارم تا احتمال حضورم در المپیک زیاد باشد. البته این بستگی به نظر فدراسیون جهانی دارد، اما من کاملا امیدوارم و مطمئن هستم روزی در المپیک قضاوت می‌کنم.

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  12:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها