طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی
کیک شکلاتی زیر حاوی خامه شکلات، گردو وبستنی و سس کارامل و نارگیل می باشد.
زمان لازم برای آماده کردن مواد اولیه : 25 دقیقه
1 ساعت برای سرد شدن مواد
4 ساعت یا یک شبانه روزبرای فریز کردن مواد
مواد لازم : برای 12 نفر
آرد سفید 1 پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات شیرین ذوب شده 2 گرم
آب یک چهارم فنجان
کره ی ذوب شده یک دوم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
شیر یک دوم پیمانه
کارامل مقداری
نارگیل مقداری
طرز تهیه :
1 - در ابتدا بستنی شکلاتی را در یک ظرف سفالی کوچک درست کرده و آن را در فریزر می گذاریم تا ببندد. اگر هم نخواستید می توانید از بستنی شکلاتی آماده استفاده کنید.
2 - از قبل فر را در درجه ی 350 فارنهایت گذاشته و آرد و نمک را جداگانه در ظرفی تفت می دهیم.
3 - در یک قابلمه کوچک شکلات و آب را با یکدیگر ترکیب می کنیم. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.
4 - در یک کاسه نسبتا بزرگ کره را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و 30 ثانیه این کار را ادامه می دهیم. تخم مرغ و وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی آن را هم می زنیم. مخلوط آرد و شیر را هم کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر آماده شده را با قاشق در فنجان هایی می ریزیم .
5 - خمیر آماده شده را به مدت 25 دقیقه در حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم تا پخته شده می توانید یک خلال دندان را در آن فرو کرد تا ببینیم پخته شده است یا خیر.
6 - کیک آماده شده را در یک ظرف خاص ریخته و بستنی و کارامل را هم روی آن قرار داده و گردو و نارگیل های برشته شده را هم روی آن اضافه می کنیم .
برشته کردن نارگیل ها و درست کردن مواد روی کیک:
در ابتدا نارگیل ها را پوست کنده و آنها را خلال کرده و در نهایت در فر در درجه 350 فارنهایت قرار داده و 2 تا 3 دقیقه این کار را ادامه می دهیم و در حین کار مدام آن ها را تکان می دهیم تا نسوزد و برشته شوند.
ارزش غذایی کیک شکلات بستنی در هر وعده:
12 گرم چربی اشباع شده
2 گرم چربی اشباع نشده
261 میلی گرم سدیم
43 گرم کربوهیدرات
2 گرم فیبر
28 گرم شکر
6 گرم پروتئین
ارزش روزانه به براساس رژیم غذایی 2000کالری