سلام سِر
بیا خودم بهت بگم. فقط یه موردی هست که باید عرض کنم به خدمتت: در تمام طول مدتی که داری آشپزی میکنی باید پیش بند زده باشی وگرنه این روش جواب نمیده.
اوکی؟
آموزش گام به گام دم کردن یه مقدار برنج و تبدیل اون به پلو
چگونه یه پلوپز ماهر باشید
باما همراه شوید
خب 1- پیش بند می بندی. (بستی؟)
2- برنج به اندازه ی کافی (به ازای هر نفر: اگه کم خور باشه 100 تا 120گرم (یک لیوان متوسط) اگه پرخور باشه که من نمیدونم)
3- یه بررسی کوچولو می کنی سنگی-موردی-چیزی اندر میانش نباشه
4- سه چهار بار برنج رو میشوری (بعبارتی آب میکشی) آب تو قابلمه میریزی اندازه 7- 8 سانت از سطح برنج بالاتر
5- به ازای هر 4 لیوان یک قاشق غذاخوری نمک اضاف کن و تقریبا یکی دوساعت بزار تو همین وضعیت بمونه
6- کبریت یا فندک یا سنگ چخماق یا هر وسیله ای که برای ایجاد حریق استفاده می کنی رو بر میداری (برداشتی؟)
7- الان زیر گاز رو روشن کن
8- وقتی جوش اومد (درجا جوش نمیادا...از الان بگم!!) کمی هم می زنی فقط کمی دوسه دور
9- یکی دو دونه از برنج رو برمیداری میذاری زیر دندونت
10- اگه نرم نبود میذاری یه کم بمونه
11- اگه نرم شده زیر گاز رو کم کن
12- اینوباید از قبل آماده کرده باشی: یک آبکش به اندازه ی حجم برنج
بعد از این باید سرعت عمل داشته باشی
13- قابلمه ی برنج رو خالی کن تو آبکش
14- قابلمه رو بزار رو گاز روغن بریز کف قابلمه
15- یه قاشق کوچولو زردچوبه اضافه کن
16- قابلمه رو یکی دو دور بچرخون تا زردچوبه خوب هم بخوره
17- داغ که شد برنج رو بریز تو قابلمه (سطح برنج صاف نباشه و حالت کوه داشته باشه)
18- درب قابلمه رو بذار
19-بعد از نیم ساعت برنج تبدیل به پلویی کاملا قد کشیده تبدیل میشه
20- برای اطمینان از پخت کامل نوک انگشتت رو خیس کن و بکش به دیواره ی قابلمه اگه صدای جلزو ولز داد که حله اگر نه بزار بمونه
اینو هم بگم که با یکی دوبار نمیشه بهترین کیفیت رو بدست آوورد باید کمی تمرین کنی...
بیا بعد میگن دهه 60 فلان و بهمان...