0

با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

 
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

MacBook-Pro-13-inch-2013-G01

زمانی که کاربران و خوانندگان سایت از ما می‌پرسند که چه لپ‌تاپی بخریم، بیشتر آنها در واقع از ما نام یک برند را می‌خواهند که پرسش سختی را مطرح می‌کنند. زیرا موارد زیادی برای در نظر گرفتن وجود دارد. مثلا نتیجه بنچمارک سیستمهای مختلف چگونه بوده است؟ پشتیبانی آن کمپانی تا چه حد است؟ و آیا این کمپانی محصولات خود را چه از نظر ظاهری و چه از نظر داخلی به خوبی ساخته است؟

پاسخ تمام این پرسشها اهمیت دارد. برای رسیدن به پاسخ پرسشهای خود زمان خرید لپ‌تاپ، مقاله‌ای را که در بلاگ Laptopmag.com به رسم هر ساله منتشر می‌شود و کمپانی‌های مختلف را از نظر ات مختلف بررسی می‌کند برایتان انتخاب کرده‌ایم. این مقاله شما را با بهترین و بدترین برندهای لپ‌تاپ دنیا آشنا می‌کند و پس از خواندنش قطعا دید بازتری نسبت به مدلهای موجود در بازار خواهید داشت.

نحوه امتیاز دهی

لپ‌تاپ‌ها از نظرات مختلف و در 8 گروه امتیاز دهی می‌شوند: بررسی‌ها، پشتیبانی، طراحی، کیبورد و تاچ پد، صفحه نمایش و صدا، نوآوری، ارزش و انتخاب و نرم‌افزار. این گروه‌ها با امتیاز های 20،15،10 یا 5 مشخص می‌شوند که جمع آنها از 100 حساب می‌شود. توضیحات زیر را مطالعه کنید:

بررسی‌ها(20 امتیاز)

در این گروه بررسی‌هایی را که از ماه ژانویه سال 2013 تا ماه ژانویه سال 2014 انجام شده‌اند ارزیابی کرده و با توجه به ستاره‌هایی که برای رتبه‌دهی و امتیازهایی که به کارایی داده شده‌اند به دستگاه‌ها امتیاز داده می‌شود.

پشتیبانی(20 امتیاز)

اگر یک کمپانی به اندازه به محصولات خود اطمینان نداشته باشد که بتواند به مردمی که آنها را تهیه می‌کنند در مشکلاتشان کمک کند، آن کمپانی ارزش زمان و پول شما را ندارد، پس  این گروه با توجه به Tech Support Showdown سالانه سایت، لیاقت 20 امتیاز یعنی 20٪ ارزش کل برند را دارد.

طراحی(15 امتیاز)

 این 15 امتیاز به طراحی کلی کمپانی مثل جنس بدنه، دوام و رنگ آن داده می‌شود.

کیبورد و تاچ پد(15 امتیاز)

اگر نتوانید براحتی تایپ کنید یا کرسر را با سهولت تمام حرکت دهید، این دستگاه چیزی جز یک دستگاه اعصاب خورد کن نخواهد بود، پس 15 امتیاز به روانی حرکت کیبورد، انعطاف پذیری و سرعت پاسخگویی تاچ پد، راهبری سریع و روان و دکمه‌های سهل‌الاستعمال داده می‌شود.

صفحه نمایش و صدا(10 امتیاز)

روشنی، خروجی صدا، زوایای دید، رزولوشن، سرعت پاسخگویی لمس و کیفیت بلندگوها، ارزش این را دارند که 10٪ امتیاز کل را از آن خود کنند.

نوآوری(10 امتیاز)

این 10 امتیاز سلیقه‌ای است، اما بد نیست برای برندهایی که از کلیشه‌ها خارج می‌شوند، امتیازی در نظر گرفت. این بخش مخصوصا می‌تواند مربوط به برندهایی باشد که هایبرید تولید می‌کنند.

ارزش و انتخاب(5 امتیاز)

این 5 امتیاز به برندی تعلق می‌گیرد که در برابر پول شما بهترین کارایی را ارائه می‌دهد و برندی که با انتخاب‌های فراوان، تقریبا هر سطح مالی و سلیقه‌ای را پوشش می‌دهد.

نرم‌افزار(5 امتیاز)

در این گروه به نرم افزارهای شخص ثالث که هر کمپانی به طور پیش فرض درون دستگاه خود قرار می‌دهد می‌پردازیم. اینکه چقدر این برنامه‌ها مفید و چقدر آزار دهنده هستند.

در بخش بعدی مقاله 9 برند تولید کننده لپ‌تاپ را از همه این نظرات بررسی کرده و در آخر سه برند برتر (طبق امتیاز هایی که بدست آورده‌اند)اعلام شده و باقی به ترتیب از 1 تا 9 رتبه‌بندی می‌شوند.

با ما باشید.

ادامه دارد

منبع : آی تی رسان

 

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

یک شنبه 24 فروردین 1393  9:45 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown tk20ho sayyed13737373 ahsz110 2309042 shiravan
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

با بهترین و بدترین برندهای لپ‌تاپ دنیا آشنا شوید(قسمت دوم، بررسی برندهای اپل، ایسوس و ایسر)

در بخش نخست مقاله نحوه امتیازدهی به برندها را توضیح دادیم و وعده دادیم که در بخش بعدی به بررسی هر یک از برندهای حاضر در این بررسی بپردازیم.

همانطور که پیش از اینهم گفتیم 9 برند تولید کننده لپ‌تاپ در این مقاله ارزیابی می‌شوند.

از آنجایی که بررسی هر 9 برند در یک مقاله امکان پذیر نبوده و از حوصله خواننده خارج است، تصمیم گرفتیم که به ترتیب حروف الفبا در ابتدا به سه برند ایسر، اپل و ایسوس بپردازیم.

ایسر

بررسی‌ها(امتیاز 13 از 20)

در بررسی‌هایی که امسال از محصولات ایسر منتشر شد، 4 تا از نوت بوکهای این برند4 ستاره را دریافت کردند. 6 دستگاه دیگر سه ستاره‌ای شدند و بدتر از همه دو مدل Aspire V5 به دلیل باتری‌های ضعیفشان سر از فهرست توصیه نشده‌ها در آوردند.

پشتیبانی(امتیاز 17 از 20)

ایسر از آن کمپانی‌هایی است که در سالهای اخیر در زمینه پشتیبانی پیشرفتهایی کرده است. اخیرا، کمپانی یک پرتال جدید به نام Acer Community روی وبسایت خود ایجاد کرده که به کاربران کمک می‌کند به یکدیگر در حل مشکلاتشان در مواجهه با دستگاه یاری برسانند، اما اگر این برند بخواهد خود را در زمره بهترین‌ها در این حیطه قرار دهد، باید روی رسانه اجتماعی و آموزش نمایندگان تلفنی خود کار کند.

طراحی(امتیاز 17 از 20)

Aspire-S7-11.6_01

ایسر در ساخت لپ‌تاپ‌های زیبا و دوست داشتنی، برند توانایی است. بهترین مثال هم  Acer Aspire S7 با آن بدنه آلومینیومی براق و سفید و درپوش گوریلا گلسش است. این کمپانی با ارئه طرحی به نام Ezel، تلاش کرد که به کاربرانش امکان تنظیم صفحه را در زوایای مختلف بدهد. اگرچه، این سازنده هنوز هم مدلهایی پلاستیکی و ناموفق از نظر طراحی مثل Aspire V3-551 و کروم بوک C720 نیز تولید می‌کند.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 10 از 15)

acer-keyboard-sf

ایسر اغلب لپ‌تاپ‌هایش را مجهز به کیبوردهای محکمی می‌کند که تایپ را برای کاربران آسوده می‌کند. البته برخی از سیستمهای ارزان قیمتش مثل C720 کروم بوک و اسپایر V5-122p، دارای کیفیت خوبی نیستند. تاچ پد هم در برخی از دستگاه‌ها محکم و استوار نبوده و در برخی از مدلها مثل اسپایر V3-722G در درک برخی از حرکات مشکل داشته است.

مثلا یکی از پر سر و صداترین کانورتیبل‌های این برند به نام اسپایر R7، یکی از بدترین تایپها و راهبری‌های سال را با قرار دادن تاچ پد بالای کیبورد و نبود فضایی برای استراحت دستها ارائه می‌دهد.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 5 از 10)

این کمپانی مشهور به سیستمهای ارزانش است، و بسیاری از لپ‌تاپ‌هایش هنگام تست، دارای صفحه نمایش‌های تار در زمان زاویه دار شدن و صدای کم عمق بودند. در بسیاری از موارد(اسپایر M5)، صدایی فلزی در زمان بالا بودن ولوم تیز شده و آزار دهنده می‌شود. به طور کل نوت بوکهای ایسر صدایی بلندتر از نوت بوکهای معمول تولید می‌کنند.

در حالی که می‌توان با قاطعیت صفحات نمایش سه مدل Acer Aspire R7, Aspire S7 و Travelmate P645 را تحسین کرد، در S7 صدا کمی با حالت خفگی به گوش می‌رسد. به طور کل صفحات نمایش لپ‌تاپ‌های ایسر تیره و تارتر از نوت بوکهای دیگر بوده و در آزمایش انجام شده از مقدار 242 lux تنها به مقدار 203 lux رسیدند.

نوآوری(امتیاز 6 از 10)

ایسر برای یکی از هایبریدهایش طرحی بسیار جالبی خلق کرده است. ایسر R7 با Ezel Hinge متحرکش  دارای سه مود صفحه شامل پد، دیسپلی و ازل است. گرچه تغییر دادن جای تاچ پد و انتقال آن به بالای کیبورد یک نقطه ضعف حساب می‌شود. البته اسپایر S7 هم با درپوش گوریلا گلس، از طراحی جالب توجهی برخوردار است.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 3 از 5)

از کروم بوکها تا هایبریدها و هر چه در این میان قرار می‌گیرد، ایسر از آن سازنده‌هایی است که از همه جور قیمتی لپ‌تاپ دارد. از اسپایر E1 400 دلاری گرفته تا اسپایر S7 1500 دلاری و حتی کروم بوک C720 200 دلاری این کمپانی، نشان می‌دهد که ایسر در این حیطه از متوسط بالاتر قرار می‌گیرد.

نرم‌افزار(امتیاز 3 از 5)

acer-screen-v1

نرم‌افزارهای سال 2014 ایسر، تمرکزشان بر روی ارائه ملزومات مفید است. نوت بوکهای جدیدتر مثل S7 دارای Clear.fi Photo, Clear.fi Media و Docs هستند که مدیریت فایلها را ساده‌تر می‌کند. برنامه جالب ایسر کلاود به شما امکان می‌دهد که محتوای لپ‌تاپتان را با تلفن هوشمند یا تبلتتان به اشتراک بگذارید. بعلاوه ماشینهای بیزینسی مثل TravelMate P645  برنامه‌های مفیدی مثل ProShield  را برای امنیت پیشرفته و Office Manager  برای دیدن تمام لپ‌تاپ‌های موجود در شبکه‌اتان ارائه می‌دهند.

اپل

نوبت به کمپانی دوست داشتنی اپل می‌رسد. کمپانی که در هر حیطه‌ای قدم می‌گذارد خود را جز بهترین‌ها می‌کند.

بررسی‌ها(امتیاز 20 از 20)

اپل از آن سازنده‌هایی نیست که سالانه تعداد زیادی لپ‌تاپ را روانه بازار کند، اما وقتی اینکار را انجام می‌دهد، در بهترین شکل ممکنش اتفاق می‌افتد. تمام مک بوکهایی که بررسی شده‌اند جایزه انتخاب سردبیر را از آن خود کرده‌اند. یکی از آنها به نام Macbook Pro with Retina Display, با صفحه 13 اینچی، 4.5 ستاره را از آن خود کرد. بالاترین امتیازی که به یک نوت بوک در تمام این سالها داده شده است.

پشتیبانی(امتیاز 19 از 20)

با وجود کارمندان هوشمند، کمپانی کوپرتینو و به دلیل وجود Genius Bar و Express Lane آنلاین که حاوی مقالات پشتیبانی است، این کمپانی دارای بهترین پشتیبانی در میان دیگر سازندگان است. چت زنده و سرویس‌های تلفنی شرکت همیشه کارا و سریع بوده‌اند. تنها ایرادی که وجود دارد نبود پشتیبانی رسانه اجتماعی است که باعث شده اپل یک امتیاز از رسیدن به امتیاز کل عقب بماند.

طراحی(امتیاز 14 از 15)

apple-design-sf

ظاهر مدرن و تمیز مک بوک اپل استانداردی برای قابلیت حمل و قدرت ایجاد کرده و به همین دلیل است که بسیاری دیگر از  نوت بوکها تلاش در شبیه کردن خود به مک بوک دارند. با این حال، به نظر می‌رسد که این کمپانی درون ورطه‌ای از تکرار افتاده است و دوست داریم که حداقل کمی رنگ وارد محصولات تولیدی خود کند.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 14 از 15)

apple-keyboard-sf

اپل طرح کیبورد یا تاچ پد خود را آنچنان تغییر نداده است، زیرا می‌داند که نباید چیزی را که خوب است تغییر داد. کیبوردهای مک بوک بازخورد لمسی عالی داشته و دارای دکمه‌های بزرگ و طرح خوب هستند. تاچ پدهای اپل هم با ارائه نویگیشن عالی و دقیق و پشتیبانی بدون خطا از حرکتهای مالتی تاچ در زمره بهترین‌ها قرار دارند.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 9 از 10)

اپل همچنان به تحت تاثیر قرار دادن کاربران بامدلهای مک بوک پرو خود که با صفحه نمایش  رتینا می‌آیند ادامه می‌دهد. هر دو مک بوک پرو  13 و 15 اینچی، در بررسی‌ها درخشیدند. بعلاوه Mac App Store ، 250 برنامه بهینه شده برای رتینا را ارائه می‌دهد تا به کاربران امکان بهره صد در صدی از این صفحات زیبا را بدهد. فقط آرزو می‌کنیم که اپل برای مک بوک ایرهای خود هم از همین رتینا استفاده کند. با متوسط نور 302 لوکس، محصولات سال 2013 اپل از میانگین 242 لوکس لپ‌تاپ‌های دیگر گذر کرده‌اند.

جدیدترین مک بوک پرو و مک بوک ایر اپل صدایی غنی و واضح تولید می‌کنند. حتی مک بوک ایر 11 اینچی چنان صدایی در طول تست از خود بروز داد که اتاق تست را پر کرد.

نوآوری(امتیاز 6 ز 10)

همانطور که می‌دانید در این بخش اپل نتوانست امتیاز بالایی را بدست آورد. نداشتن سیستم عامل پیچیده‌ای چون ویندوز 8، اپل را مجبور به ایجاد روشهای نوین برای ارتباط کاربر با لپ‌تاپ‌هایش نکرده است. همین امر، به مهندسین کوپرتینو زمان بیشتری برای تمرکز بر روی پیشرفتهایی از نوع دیگر داده است. مثلا در رابطه با مک بوک ایر 11 اینچی، این کمپانی یک باتری 11 ساعته و 40 دقیقه‌ای را با وجودپردازشگر اینتل هزول درونش جای داده است. این مقدار باتری خیلی بیشتر از دستگاه‌های ویندوزی با همین اندازه است.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 2 از 5)

مشخص است که با وجود لپ‌تاپ‌های ایر و پرو، اپل چندان به تنوع اهمیت نمی‌دهد. مک بوک ایر در مقایسه با لپ‌تاپ‌های معمولی 500 دلاری از کمپانی‌های دیگر  با قیمتی حدود 1000 دلار عرضه می‌شود.

نرم‌افزار(امتیاز 5 از 5)

apple-screen-v1

بار دیگر اپل در بخش نرم‌افزار به بهترین شکل ممکن عمل کرده است. آپگرید رایگان OS X Mavericks  برای دستگاه شما iBooks, Maps و سافاری پیشرفته‌ای را به ارمغان می‌آورد.  بعلاوه نوتیفیکیشن‌های تعاملی و تب جدید در Finder جز ویژگی‌های دوست داشتنی دستگاه‌های اپلی هستند. در بسیاری از موارد مک بوک فضایی سنتی‌تر از دستگاه‌های ویندوز8 برای کاربران فراهم می‌کند.کاربران مک بوک ایر و مک بوک پرو دسترسی رایگان به برنامه‌های iWork و iLife  دارند که از این طریق خلاقیت و سودمندی را با هم خواهند داشت و با وجود iCloud  می‌توانند پسووردها و اطلاعات پرداختی خود را برای دسترسی‌های بعدی سریع و خرید از طریق دستگاه‌هایشان ذخیره کنند.

ایسوس

برند همیشه خلاق و دوست داشتنی که هنگام خرید لپ‌تاپ باید حتما سری به مدلهای زیبایش بزنید.

بررسی‌ها(امتیاز 14 از 20)

با سه نوت بوک 4 ستاره‌ای و 4 نوت بوک 3.5 ستاره‌ای، ایسوس در سال گذشته نتایج بالا تر از متوسط و خوبی را از خود نشان داده است. در واقع نمایش این کمپانی چنان خوب بوده است که در طول یک سال توانسته 3 ستاره ارتقا داشته باشد. از دوست داشتنی‌های این برند می‌توان به  Zenbook UX301 با در پوش گوریلا گلس و صفحه UHD اشاره کرد. اگرچه وجود محصولاتی چون  U38N  با 2.5 ستاره این کمپانی را کمی عقب‌تر از جایگاهی که شایسته است نگه داشته است.

پشتیبانی(امتیاز 18 از 20)

ایسوس با ایجاد تغییر در وب سایت خود و بهره‌وری از رسانه اجتماعی در طول یکسال گذشته پیشرفت خوبی از خود نشان داده است. اگر چه هنوز هم در زمینه پشتیبانی کمی لنگ می‌زند. نمایندگان این شرکت در پاسخگویی به پرسشها مشکل داشته و سه تماس گرفته شده با مرکز پشتیبانی به طور میانگین  27 دقیقه و 39 ثانیه طول کشید.

طراحی(امتیاز 13 از 20)

nb_taichi21_hero_product

در حالی که بسیاری از کمپانی‌ها علاقه زیادی به ماندن در گذشته دارند، ایسوس کاملا متفاوت و خلاقانه عمل کرده است. این کمپانی در پوش  Taichi 21 را به صفحه دوم لمسی تبدیل کرد و از این محصول یک هایبرید دو صفحه و خلاقانه ساخت.  Zenbook UX301  هم از دست شاسی آلومینیومی کلاسیک خود رها شده و آن را با در پوش با دوام گوریلا گلس به رنگ آبی تیره عوض کرد. بعلاوه این کمپانی 3 نوت بوک N550jv،, VivoBook S500CA و Q200 و نوت بوک ارزان قیمت  X550CA را با طرح زن بوک ولی از جنس پلاستیک برای آنهایی که می‌خواهند بودجه کمتری مصرف کنند، به بازار عرضه کرد.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 11 از 20)

asus-keyboard-sf-3

با وجود چند استثنا، کیبوردهای در نظر گرفته شده برای دستگاه‌های ایسوس از بازخورد لمسی خوبی برخوردارند. طرح دکمه‌ها مناسب است و فضای مناسبی را برای حرکت دست ارائه می‌دهد. تاچ پدها هم اغلب صحیح و و روان کار می‌کنند، اما در برخی از سیستم‌ها مثل  ASUS UX51Vz تاچ پد مشکلاتی در رابطه با شناخت حرکات دارد.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 7 از 10)

مدلهای پیشرفته ایسوس مثل Taichi 21، Zenbook UX51Vz  و  Zenbook UX301، دارای صفحه نمایش‌هایی زیبا، بار نگهای دقیق و رزولوشن بالا هستند. اما مدلهای دیگر چنگی به دل نمی‌زنند. مثلا، صفحه نمایش 768×1366 پیکسلی XX50CA، تصاویر را کمی دانه‌دار نشان می‌دهد. صفحه نمایش 11.6 اینچی Q200 هم با همان رزولوشن در زمره صفحه نمایشهای تار قرار می‌گیرد. با این وجود لپ‌تاپ های ایسوی با میانگین 241 لوکس تقریبا همسطح میانگین 242 لوکس دیگر لپ‌تاپ‌ها حرکت می‌کنند.

Taichi 21  و  Q200 از نظر صدا از باقی سیستمهای این برند بهتر عمل کرده‌اند، اما صدای تولید شده از U38N  و Transformer Book TX300 به قیمت یک امتیاز کمتر نسبت به سال گذشته برای این کمپانی تمام شد. به طور کل و به صورت میانگین لپ‌تاپ های ایسوس صدایی برابر با 86 دسیبل تولید کرده که از میزان میانگین 85 دسیبل یک دسیبل بیشتر است.

نوآوری(امتیاز 10 از 10)

برای دومین سال متوالی ایسوس برای ریسک پذیر بودنش در تولید دستگاه‌های دو صفحه‌ای مثل تاییچی 21 امتیاز گرفت.

این کمپانی با وجود ZenBook UX51Vz-XB31 با رزولوشن 1620×1880 پیکسل، از مرز پیکسلی صفحات نمایش در لپ‌تاپ ها فراتر رفت. بعلاوه مدل Transformer Book TX300 با سخت افزار کم‌نظیری چون  پردازشگر Core i7 و حافظه داخلی 128 گیگابایت  و صفحه نمایش فول اچ دی و  13.3 اینچی، جز مدلهای مورد علاقه ماست. علاه بر این، Transformer Book Duet  را هم فراموش نکنید، لپ‌تاپی که برای کاربرانش دو سیستم عامل ویندوز 8 و اندروید را فراهم می‌کند.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 3 از 5)

ارجحیت کیفیت به کمیت، این داستان ایسوس است. شاید این کمپانی در 12 ماهه اخیر تعدادی نوت بوک را روانه بازر کرده باشد، اما در میان محصولات جدیدش لپ‌تاپهایی چون  N550JV با قیمت 1000 دلار و Zenbook UX301 Ultrabook با قیمت 1973 دلار به چشم می‌خورند. بعلاوه این سازنده برای باز ی دوستها هم یک لپ‌تاپ مخصوص گیم به نام G750 تولید کرده است. البته در میان این مدلها جای یک لپ‌تاپ خوب کاری خالی است.

نرم‌افزار(امتیاز 3 از 5)

asus-screen-v1

از نظر نرم‌افزار لپ‌تاپ های ایسوس مجهز به مجموعه‌ برنامه‌های نه چندان لازم تا خیلی لازم هستند.  مثلا در Zenbook UX301 با 20 برنامه خیلی خوب مثل Splendid Technology مواجه می‌شوید که برای تنظیم صفحه نمایش عالی است. WebStorage  ایسوس هم 5.5 که برای تنظیم صفحه نمایش عالی است.ی  به نام ده باشد، اما در میان محصولات جدیدش مثل .5 دسیبل یک دسیبل بیشتر است.در  گیگابایت حافظه رایگان برای کاربران فراهم می‌کند. ویژگی Instant Connect هم رابط بین تلفنهای اندرویدی و لپ‌تاپ ایسوسی شماست.

ادامه دارد

منبع : آی تی رسان

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

دوشنبه 25 فروردین 1393  12:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown tk20ho mehdi8888677
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت سوم، بررسی برندهای HP و Dell)

در این مقاله و پس از بررسی سه برند اپل، ایسوس و ایسر، به سراغ دل و اچ پی می‌رویم. دو برندی که در کشور ما طرفداران زیاد و البته کاربران زیادی دارند.

دل

به باور خیلی از ما، دل برندی است که لپ‌تاپ‌های نه چندان زیبا اما از نظر بدنه قدرتمند و به قول خیلی‌ها مردانه می‌زند، اما بهتر است برای آشنایی بیشتر سری به امتیاز جهانی این برند در تولید لپ‌تاپ بزنیم.

بررسی‌ها(امتیاز 14 از 20)

دل مدتی است که نمایش بسیار قدرتمندی از خود نشان داده است و سه تا از هجده نوت بوکش، برنده جایزه انتخاب سردبیر شده‌اند. سری XPS  این برند، از هایبرید 12 اینچی‌اش تا مگاتبلت 18 اینچی‌اش، از نظر کارایی و طراحی بسیار تاثیر گذار ظاهر شده‌اند. تنها چیزی که باعث عقب ماندن دل می‌شودکیبورد تعبیه شده روی XPS  11 اینچی بوده که تنها 2.5 ستاره دریافت کرد.  همین یک لپ‌تاپ باعث شده که کل برند به اندازه یک امتیاز سقوط داشته باشد.

پشتیبانی(امتیاز 16 از 20)

نمایش دل از نظر پشتیبانی در سال گذشته را می‌توان بدترین نوعی خواند که تا بحال در بررسی‌ها دیده شده است. وب سایت این برند طراحی کاربر دوستی ندارد. این برند نه ایمیلی دارد و نه در شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک فعالیتی می‌کند. با هر بار تماس تلفنی هم نمایندگان این شرکت به جای اینکه به توضیح بپردازند پیشنهاد به دانلود نرم افزار DellConnect  داده و از ما می‌خواستند که کنترل کامپیوتر را به صورت دورادور در دست بگیرند.

طراحی(امتیاز 11 از 15)

dell-design-sf-v2

طراحی بکار رفته در لپ‌تاپ‌های دل ترکیبی از طراحی زرق و برق‌دار و عملی و کاربردی است. از نوت بوک 14 اینچی‌اش تا دستگاه بزرگ جثه 18 اینچی‌اش، این برند محصولات ویژه گیم خود را(AlienWare) با طراحی چیزی بین یک توپ دیسکو و یک رزم ناو معلق بین سیاره‌ها ساخته است. در انتهای دیگر این طیف با طراحی‌هایی مثل XPS 13 بر می‌خوریم که با بدنه‌ای از جنس فیبر کربن، جذاب اما اصلا هیجان انگیز نیست. بعلاوه دل با تغییر در  مدلهای Dell Inspiron 14 7000 و Dell Inspiron 15 7000به مدرنتر به نظر رسیدن اقدام کرده است.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 12 از 15)

dell-keyboard-sf-v2

به طور کل لپ‌تاپ‌های دل تجربه‌ای خوب از تایپ برای کاربران به ارمغان می‌آورند، اما امسال استثناتی هم وجود داشت. کیبورد مدل  Latitude 7440 احساس خمیری و قابل انعطاف نا مطلوبی را ایجاد می‌کرد که برای یک لپ‌تاپ 1800 دلاری کاری اصلا جالب نبود. هایبرید Dell XPS 11 هم می‌تواند جایزه بدترین ایده برای تخت ساختن کیبوردش را از آن خود کند که اصلا حس لمسی به کاربر نمی‌دهد.

بیتشر تاچ پدهای لپ‌تاپ‌های دل هنگام استفاده حس ارتجاعی به کاربر می‌دهند و برخی از لپ‌تاپ‌ها با تاچ پدهایی مجهز به دکمه‌های موس ارائه می‌شوند که معمولا برای کاربرها مناسب‌تر و مطلوب‌ترند.

البته لپ‌تاپ‌های Alienware این برند با قابلیت تنظیم و صفحه کلید های نورانی و تاچ پد های بزرگ خود که همگی مجهز به کلیدهای موس هستند، جز بهترین‌های بازار به حساب می‌آیند.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 8 از 10)

تجهیز لپ‌تاپ‌های Alienware به صفحه نمایش QHD به این کمپانی کمک کرد که یک امتیاز نسبت به سال گذشته ارتقا داشته باشد. Alienware های 14، 17 و 18 اینچی همگی مجهز به صفحه نمایش فول اچ دی بوده که چشم را خیره کیفیت‌اشان می‌کنند. در ضمن نوع 14 اینچی از باقی روشنتر هم است. به طور کل صفحه نمایش‌های دل از میانگین روشنی صفحه نمایش با 267 لوکس، روشنتر هستند. حتی مدل Dell Inspiron 17-3721 که تنها 500 دلار قیمت دارد با رزولوش 900×1600 پیکسل، کیفیت خوبی را ارائه می‌دهد. مدل Dell XPS 15  ادعا می‌کند که در میان هم اندازه‌های خود بالاترین رزولوشن (1800×3200 پیکسل) را دارد.

کیفیت صدا در هر دو گروه پیشرفته‌ها و ارزانقیمتها واضح و خوب بوده است. البته در برخی از مدلها جای صدای  باس خالی بوده که البته با وجود کنترل پنل Dell Audio، ارتقا صدا برای کاربران امکان پذیر خواهد بود. لپ‌تاپ‌های دل در تست صدا به مقدار 84 دسیبل رسیده که تنها یک دسیبل از میانگین پایینتر بودند.

نوآوری(امتیاز 6 از 10)

نوآورانه‌ترین لپ‌تاپی که متعلق به این کمپانی است، هایبرید XPS 11  بوده که مجهز به یک صفحه نمایش QHD است که قابلیت باز شدن تا 360 درجه و استفاده به شکل تبلت را دارد. اگرچه این مدل مشکلاتی در کیبوردش داشته که تایپ را با آن دشوار می‌کند.  XPS 13 هم در ویژگی‌هایش پیشرفتهایی کرده، اما از نظر ظاهر همان شکلی باقی مانده است.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 5 از 5)

دل با گسترش سری‌های  Inspiron, Precision و Latitud، محدوده محصولات خود را وسیعتر کرده و حق انتخاب بیشتری برای کاربرانش ایجاد کرده است. از لپ‌تاپ بسیار ارزان (300 دلار) Inspiron 15 با Intel Celeron گرفته تا Inspiron 15 7000(700 دلاری) با باتری فوق العاده، برای کاربران کارایی بیشتری  بدون آنکه افزایش قیمتی در کار باشد ارمغان آورده است. سری Alienware  این کمپانی امسال با تغییر در طراحی مواجه بود که با ارائه کارایی بی نظیر، ارزش قیمت بالایش را هم داشته است. از طریق سایت Dell.com کاربران می‌توانند لپ‌تاپ مورد نظر خود را با ویژگی‌هایی که می‌خواهند(مثلا ویندوز 7) سفارش دهند.

نرم‌افزار(امتیاز 3 از 5)

dell-screen-v1

دل با برنامه‌هایی مثل My Dell برای پشتیبانی و Dell Digital Delivery برای خرید های آنلاین  نرم افزار، کار را برای کاربرانش تا حدی راحت کرده است.  Dell Audio برخی از تنظیمات را برای گوش فرا دادن به موسیقی و تماشای فیلم فراهم می‌کند. Power Manager هم تنظمیات مرتبط به باتری را شامل می‌شود. مدلهایی مثل  XPS 15 هم با PocketCloud برای دسترسی به فضای کلاود می‌آیند.

اچ پی

برند اچ پی، برندی که می‌توان به آن اعتماد کرد و روزهای زیبای دانشجویی را با آن به خوبی و خوشی سپری کرد.

بررسی‌ها(امتیاز 15 از 20)

اچ پی در بررسی‌ها کمی بهتر از سال 2012 ظاهر شده است. پنج تا از نوت بوکهای این برند 4 ستاره، پنج تای دیگر 3.5 ستاره و سه تا از آنها 3 ستاره دریافت کردند. دو سیستم Spectre 13t با تاچ پد متفاوت و نوآورانه و Pavilion G6z  هم موفق به دریافت جایزه انتخاب سر دبیر شدند.

پشتیبانی(امتیاز 15 از 20)

وب سایت اچ پی از نظر طراحی زیباست و یافتن پاسخ پرسشها برای کاربران آسوده خواهد بود. این کمپانی در زمینه پشتیبانی از طریق رسانه اجتماعی هم پیشرفتهایی داشته، اگرچه هنوز فاقد چت آنلاین است.

اینهمه پیشرفت قطعا نمی‌تواند پشتیبانی نامناسب تلفنی این  شرکت را تحت پوشش قرار دهد. بارها شده است که هنگام تماس با پشتیبانی بین نمایندگان مختلف پاس داده شده‌ایم، نمایندگانی که حتی با برطرف کردن ابتدایی‌ترین مشکلات ما هم مشکل داشتند.

طراحی(امتیاز 12 از 15)

hp-design-sf-31

اچ پی به دلیل ساخت زیباروترین کروم بوک سال، شایسته تقدیر است.  Pavilion 14 Chromebook از پلاستیک درخشنده ساخته شده و  Chromebook 11 هم کمی رنگ وارد شاسی سفید رنگ خود کرده است.  HP Spectre 13t با طراحی خارجی شیک و رنگ قهوه‌ای ترافلی به همراه تاچ پد Control Zone بسیار محصول تاثیرگذاری است. اگرچه برخی از مدلهای این شرکت مثل  Envy TouchSmart 15 که در طراحی به تقلید از مک بوک عمل کرده‌اند، این کمپانی را به عقب رانده‌اند. بعلاوه برخی از مدلها مثل  Elitebook 2750p از چاقی رنج می‌برند.

کیبورد و تاچ پد (امتیاز 13 از 15)

hp-keyboard-sf-3

کیبورد لپ‌تاپ‌های ساخت اچ پی در دو سری کاری و معمولی، معمولا سفت و راحت هستند و تاچ پدهای تمام سیستمهای تست شده، نویگیشن دقیق و بدون هیچ لغزش و پرشی را ارائه داده‌اند. سری لپ‌تاپ‌های کاری Elitebook، بعلاوه مجهز به دکمه‌های موس نیز هستند که بهترین تجربه کلیک را ایجاد می‌کنند، اگرچه پوینت کردن در این تاچ پدها به دلیل حالت کاوی که دارند، با راحتی انجام نمی‌شود.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 8 از 10)

از آلترا بوکهای معمولی مثل HP Spectre 13 تا  ZBook 15 که دستگاه‌ کاری است، اچ پی در صدا و تصویر پیشرفت داشته و این برای اولین بار است که این برند دو امتیاز در این گروه بیشتر دریافت کرده است. در حالی که بیشتر پنل‌های اچ پی رنگهای غنی و زوایای دید گسترده‌ای ارائه می‌دهند، متاسفانه در تستی که انجام شد روشنایی میانگین این دستگاه‌ها برابر با 219 لوکس بوده که از مقدار میانگین 242 لوکس خیلی پایینتر بود.

صدا در مدلهای ارزان قیمت مثل Pavilion G6z-2200 500 دلار ی هم خوب بود. به طور میانگین نوت بوکهای تست شده در سال 2013 صدایی برابر با 84 دسیبل را تولید کرده که تنها 1 دسیبل از میزان میانگین پایینتر بود. بعلاوه وجود ویژگی Beats Audio در برخی از مدلهای لپ‌تاپ این کمپانی، صدای کلی و باس را ارتقا می‌بخشد.

نوآوری(امتیاز 8 از 10)

پس از نمایش نه چندان موفق این کمپانی در زمینه نو‌آوری در سال 2012، این برند بالاخره و پس از تلاش بسیار خودش را به رتبه دوم در این گروه رسانده است. آنهم بخاطر نوت بوکهایی مثل Envy 17 که شامل کنترلر سه بعدی و قابلیت Leap Motionهستند. بعلاوه با وجود Spectre 13 Ultrabook که مجهز به  تاچ پدی است که حرکتهای دست در ویندوز 8 را حسی‌تر می‌کند این کمپانی ارتقا رتبه داشته است.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 4 از 5)

وقتی اچ پی را برای خرید انتخاب می‌کنید، مطئن باشید که تعداد زیادی حق انتخاب دارید. از Pavilion 14z TouchSmart 479 دلاری گرفته تا نوت بوک کاری Elitebook 850 G1 با قیمت 954 دلار، باعث شده‌اند که اچ پی در این گروه نیز رتبه دوم را داشته باشد. بعلاوه این کمپانی برای بیشتر لپ‌تاپ‌هایش آپشن ویندوز 7 را هم دارد. در ضمن سری کروم بوکهای رنگی و ارزانقیمت این کمپانی انتخاب را برای خیلی‌ها ساده و لذت بخش می‌کند.

نرم‌افزار(امتیاز 3 از 5)

hp-screen-v1

 نرم‌افزار سویت اچ پی به اندازه‌ای که سال پیشش تاثیر گذار بود، ظاهر نشده است. پرچمداران اخیر این کمپانی مثل Envy TouchSmart 15 دارای نرم‌افزارهایی چون HP Connected Photo و Connected Music بوده که سازماندهی محتوای رسانه‌ای شما را راحت می‌کنند. SimplePass  هم با یک اثر انگشت خوان، به شما امکان می‌دهد که به ویندوز و وب سایتهای مختلف در امنیت تمام لاگین شوید .

ادامه دارد

منبع: آی تی رسان

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

سه شنبه 26 فروردین 1393  4:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown tk20ho
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ دنیا آشنا شوید(قسمت چهارم، بررسی دو برند لنوو و سامسونگ)

 

به بخش چهارم مقاله رسیدیم و همانطور که در ابتدای این بررسی‌ها گفتیم، برندهای سازنده لپ‌تاپ به ترتیب حروف الفبا بررسی شده و با توجه به امتیازاتی که در هر بخش بدست می‌آورند، از رتبه یک تا نه جهان فهرست می‌شوند. در دو بخش پیشین به بررسی لپ‌تاپ‌های ایسر، اپل و ایسوس و در بخش بعدی به بررسی دو برند اچ پی و دل پرداختیم. در این قسمت مقاله، دو سازنده مشهور و پر طرفدار در ایران یعنی لنوو و سامسونگ را ارزیابی می‌کنیم.

لنوو

بررسی‌ها(امتیاز 15 از 20)

در بررسی‌ها، یازده لپ‌تاپ لنوو 4 ستاره و پنج لپ‌تاپ هم برنده جایزه انتخاب سردبیر شدند. بیشترین امتیاز را دو لپ‌تاپ کاری  ThinkPad X240 و T440s دریافت کردند، اما دو لپ‌تاپ بازی و ارزان قیمت IdeaPad Y510P  و لپ‌تاپ نو آورانه  IdeaCentre Horizon 27 هم شایسته تقدیر بودند.

پشتیبانی(امتیاز 15 از 20)

می‌توان گفت که متاسفانه پشتیبانی کمپانی لنوو در سه سال گذشته بدتر شده است. وب سایت این سازنده انسجام ندارد و بخش Community Knowledge Base به قدری تخصصی است که بدرد مطرح کردن مشکلات معمولی نمی‌خورد و پشتیبانی از طریق رسانه  اجتماعی هم پیوسته نیست و پشتیبانی تلفنی نیز ناامید کننده و وقت تلف کردن است.

طراحی(امتیاز 12 از 15)

lenovo-design-sf

لنوو را می‌توان پادشاه هایبریدها خواند. فقط نگاهی به مدلهای  IdeaPad Yoga 11Yoga 11sYoga Pro 2 و ThinkPad Yoga بی‌اندازید تا با مفهوم واقعی ساخت نوت بوکهای سبک و قابل حمل آشنا شوید. البته این کمپانی به دلیل تولید  Flex 14 سه جایگاه در قسمت طراحی سقوط داشته و بعلاوه از لذت اضافه کردن رنگ بجز سری IdeaPad  محروم بوده است. این کمپانی بیشتر از رنگهای خاکستری و قهوه‌ای تیره استفاده می‌کند.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 14 از 15)

lenovo-keyboard-sf-v2

امتیاز خوب این برند در این گروه نشان دهنده موفقیتش در این قسمت است. به خاطر بازخورد لمسی خوب، پخش شدن کلیدها در فضایی باز و شکل خمیده آنها، کیبوردهای لنوو را جز بهترین‌های بازار کرده است. تاچ پدهای این کمپانی هم نرم و در نویگیشن دقیق هستند. TrackPoint های تعبیه شده هم با ارزش‌ترین دستگاه‌های پوینتینگی هستند که تا بحال دیده شده‌اند. البته به دلیل وجود همین TrackPoint  سازنده مجبور به انتقال کلیک راست و چپ به قسمت بالایی تاچ پد شده است.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 8 از 10)

با اینکه بیشتر دستگاه‌های ساخت لنوو صدا و تصویر مناسبی را ارائه می‌دهند، برخی از مدلهای این برند در حدی نیستند که وارد رقابت شوند. مثلا  IdeaPad S405  از تعدادی از رقبا روشنتر ظاهر شده است، اما متاسفانه زوایای دید ضعیفی دارد. IdeaPad Flex 14 با رزولوشن 768×1366 پیکسل در پخش تصاویر رنگی به خود می‌بالد، اما نسبت به میانگین آنچیزی که دستگاه‌های دیگر قادر به پخشش هستند، تیره‌تر دیده می‌شود. به طور میانگین سیستمهای لنوو به روشنایی 267 لوکس رسیده که از مقدار میانگین 242 لوکس بیشتر بوده است.

لپ‌تاپ کاری ThinkPad T440 از صدای خفه رنج می‌برد، اما لپ‌تاپ‌های مناسب برای پخش رسانه مثل IdeaPad Y510p از اسپیکرهای JBL استفاده کرده و بطبع صدای خوبی تولید می‌کنند. میانگین صدای لپ‌تاپ های این برند در طول تست به 85 دسیبل رسیده است.

نوآوری(امتیاز 7 از 10)

امتیاز برند لنوو در نو‌آوری نسبت به دو سال گذشته از 10 به 7 رسیده است، اما این کمپانی هنوز هم کارهای جالبی می‌کند. مثلا داک کیبورد  ThinkPad Yoga هنگام استفاده شدن در حالت تبلت بالا می‌آید و کلیدها را پنهان می‌کند. بعلاوه با دیدن کنترلهای حرکتی و صدایی موجود در  IdeaPad U430 Touch می‌توان به اهمیت این برند به نو آوری پی برد.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 5 از 5)

از لپ‌تاپ‌های کاری تا آلترا بوکها، لنوو یکی از وسیعترین محدوده‌های انتخابی را برای کاربرانش به ارمغان می‌آورد. با سه سری اصلی the G Essentials, ThinkPads و IdeaPads، می‌توانید انتخاب‌های خوبی با قیمت مناسب داشته باشید. مثلا سری ThinkPad  از سیستم راگد X140e  با قیمت 489 دلار تا سیستم 1343 دلاری Helix Ultrabook را تحت پوشش قرار می‌دهد. علاقه‌مندان به منوی استارت نیز می‌توانند لپ‌تاپ خود را با ویندوز 7 سفارش دهند.

نرم‌افزار(امتیاز 4 از 5)

lenovo-screen-v1

لنوو با ارائه ابزارهای مفید بهمراه پرچمدارانش، به تاثیر مثبت گذاشتن روی کاربرانش ادامه می‌دهد. مثلا  Flex 14 دارای ویژگی One Key Recovery است که مناسب برای بک آپ فوری است و دو برنامه  Energy Manager و Lenovo Companion برای یافتن سریع برنامه‌ها در نظر گرفته شده‌اند. لپ‌تاپ کاری ThinkPad T440s مجهز به ویژگی QuickConnect  بوده که اجازه کنترل لپ‌تاپ را از طریق تلفن اندرویدی‌اتان می‌دهد و QuickCast  هم برای انتقال فایلها بین سیستم‌های مختلف در همان شبکه مناسب است.

سامسونگ

سامسونگ برندی است که نسبت به سال گذشته پیشرفتهای قابل توجهی در زمینه ساخت لپ‌تاپ ها داشته است، اما می‌توان گفت که به طور کلی این برند برای رسیدن به دیگر برندهای مشهور و فعال در این حوزه راه زیادی پیش رو دارد.

بررسی‌ها(امتیاز 15 از 20)

از پنج نوت بوکی که از سامسونگ بررسی شده‌اند، دو تا از آنها 4 ستاره و سه تای دیگر 3.5 ستاره دریافت کردند.  ATIV Book 9 Plus بیشترین امتیاز را برای طراحی باریک، صفحه نمایش در حد رتینا، عمر باتری زیاد و کارایی‌اش دریافت کرده است.  ATIV Book 8 هم با وجود صفحه فول اچ دی، پردازنده 4 هسته‌ای، گرافیک مجزا و باتری 8 ساعته خود، جز خوبهای این برند بوده است.

پشتیبانی(امتیاز 18 از 20)

به دلیل وجود برنامه‌های Samsung Cares برای اندروید، Remote Support بهینه شده برای کامپیتر های شخصی و تیم پشتیبانی همیشه در صحنه ، این برند در این گروه به حرکت رو به جلوی خود ادامه می‌دهد. وجود Live Chat هم می‌تواند برای برخی از مشکلات سازنده باشد. در پشتیبانی تلفنی هم این برند تقریبا خوب عمل کرده، با اینکه برخی از نمایندگان پشتیبان در پاسخگویی به بعضی از پرسشها مشکل داشتند.

طراحی(امتیاز 13 از 15)

samsung-design-sf

مثل اپل، سامسونگ هم طراحی‌های ویژه خود را دارد. شاسی آبی تیره و تمام آلومینیوم در نوت بوکهای پیشرفته چون ATIV Book 9  و  ATIV Book 9 Plusآنها را از چند کیلومتری هم سامسونگی می‌کند. سیستم‌های سری ATIV Book مثل  ATIV Book 5ATIV Book 6  و ATIV Book 8 هم ترکیب زیبای آلومینیوم و پلاستیک سخت را حفظ کرده‌اند.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 10 از 15)

samsung-keyboard-sf

این قسمت دقیقا بستگی به دستگاهی دارد که می‌خرید. در حالی که برخی از سیستمها مثل  ATIV Book 9 بازخورد لمسی خوبی را ارائه می‌دهند، بسیاری دیگر مثل  ATIV Book 8 با قیمت 1200 دلار از کم عمقی دکمه‌ها و به طور کل حالت خمیری رنج می‌برند.

با اینکه این سازنده برای بیشتر سیستمهایش قیمت‌های گرانی انتخاب کرده است، اما بسیاری از آنها از داشتن یک تاچ پد دقیق محرومند. برای مثال تاچ پد ATIV Book 9 Plus با قیمت 1399 دلاری‌اش با زوم انگشتی و اسکرول دو انگشتی مشکل دارد و قضیه زمانی بدتر می‌شود که تاچ پد ATIV Book 6 حتی بین این دو عمل تمیز قائل نمی‌شود و معمولا بیشتر حرکتهای ویندوز 8 را رد می‌کند.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 7 از 10)

ATIV Book 9 Plus مثال خوبی از بهترین سیستمی است که تا بحال سامسونگ بیرون داده است. این آلترا بوک با یک صفحه نمایش 13.3 انیچی  ور رزولوشن 1800×3200 پیکس، تصاویر فریبنده‌ای را در حد رتینای مک بوک پرو به نمایش می‌گذارد.

اما ATIV 8 از نداشتن رنگهای واضح رنج برده و ATIV Book 5 15.6 اینچی با رزولوشن 768×1366 پیکسل جز صفحه تارها محسوب می‌شود. به طور میانگین دستگاه‌های سامسونگ از نظر روشنایی به 234 لوکس رسیده که از میانگین، خیلی پایینتر بوده است.

درباره صدا اعتراضی وجود ندارد و می‌توان گفت که صدا در همه دستگاه‌های تست شده عالی بگوش می‌رسید.

نو‌آوری(امتیاز 5 از 10)

دو محصول خیره کننده ATIV Book 9  و  ATIV Book 9 Plusباعث شدند که سامسونگ امسال 5 امتیاز در این گروه بدست آورد. ATIV Book 9 مجهز به فن‌آوری جدید SideSync  بوده که به کاربران امکان همگام سازی بین اسمارتفونهای سامسونگی و دستگاه را می‌دهد و ATIV Book 9  هم با ارائه HomeSync Lite به کاربران اجازه می‌دهد که به صورت بیسیم با دستگاهیی مثل دوربین، تبلت و تلویزیون از لپ‌تاپ در ارتباط باشد.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 2 از 5)

در بیشتر مواقع سامسونگ تمایل به سمت تولید لپ‌تاپ های پایین رده داشته است و همین امر حق انتخاب را از کاربرانش گرفته است. اخیر و در سال 2013 چند لپ‌تاپ از سری ATIV  به این جمع اضافه شده و کمی بر آپشن‌های انتخابی تاثیر مثبت گذاشته‌اند. این برند هنوز هم کروم بوکهای ارزان دارد. تفاوت قیمتی در سری‌های مختلف بیشتر به دلیل سخت افزار داخلی بوده، وگرنه از نظر بدنه این مدلها تقریبا یکسانند و گرانترین محصول سامسونگ را هم می‌توان ATIV Book 9 Plus با قیمت 1799 دلار دانست. کاربران می‌توانند ویندوز 7 یا سیستم عامل‌های قدیمی‌تر را در Series 9 Premium Ultrabook بیابند و تهیه کنند.

نرم‌افزار(امتیاز 4 از 5)

samsung-screen-v1

سامسونگ با ارئه مجموعه‌ برنامه‌های چند رسانه‌ای امتیازش را در این گروه ارتقا بخشیده است. سری ATIV Book این سازنده S Player را برای محتوای سرگرمی، S PhotoStudio را برای ویرایش تصاویر و Kies  را برای بک آپ گرفتن از فایلها به کاربران هدیه می‌دهند. ATIV Book 5 دارای فن‌آوری SoundAlive بوده که با ارئه سیزده تنظیم مختلف برای موسیقی، مورد علاقه عاشقان موسیقی است، اما گل سر سبد این برنامه‌ها SideSync  بوده که اجازه می‌دهد یک تصویر مجازی از صفحه تلفن سامسونگی‌اتان بگیرید و با برنامه‌های موجود در اسمارتفونتان از لپ‌تاپ ارتباط بر قرار کنید.

ادامه دارد

منبع :آی تی رسان

 

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

چهارشنبه 27 فروردین 1393  10:02 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown tk20ho
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(بخش پایانی بررسی دو برند سونی و توشیبا)

در بخش پنجم و بخش آخر از بررسی‌ها به ارزیابی دو برند سونی و توشیبا پرداخته می‌شود.

سونی

برند سونی را می‌توان یکی از گرانترین برندهای تولید کننده لپ‌تاپ دانست. لپ‌تاپ هایی قدرتمند با قیمت نجومی که داشتنشان برای خیلی‌ها غیر ممکن می‌شود. اما این پرسش پیش می‌آید که آیا لپ‌تاپ های سونی ارزش این هزینه‌ای را که کاربر متحمل می‌شود دارند؟ در بررسی زیر خواهید دید که این برند در کجای دنیای لپ‌تاپ ها قرار می‌گیرد.

بررسی‌ها(امتیاز 14 از 20)

از شش لپ‌تاپ سونی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند، چهار تای آنها 3.5 ستاره و دو تای دیگر 3 ستاره دریافت کرده‌اند. البته همین مقدار کافی بود که این سازنده ژاپنی در امتیاز بررسی 4 پوینت در سال 2014 بیشتر کسب کند. در بین محصولات سونی دو مدل  Flip 14 و Duo 13 با وجود طراحی نو آورانه‌ای که داشتند، آنچنان که باید کاربردی نبودند.

پشتیبانی(امتیاز 19 از 20)

شاید تنها بخشی که سونی در آن توانسته نسبتا عالی عمل کند، همین بخش پشتیبانی باشد. برای دومین سال متوالی این سازنده عنوان بهترین پشتیبانی را از آن خود کرده است. وب سایت این شرکت منظم بوده و پر شده است از اطلاعات مفید، خدمات چت آنلاین و حضور قدرتمند رسانه اجتماعی. در پشتیبانی تلفنی، نمایندگان این شرکت در پاسخگویی سریع و وارد بکار عمل کرده و به تمام پرسشها در مدت زمان میانگین 9 دقیقه 36 ثانیه پاسخ گفتند.

طراحی(امتیاز 9 از 15)

sony-design-sf

به بازار روانه کردن دو تا از سبکترین نوت بوک‌های سال با نام‌های VAIO Pro 13 و VAIO Pro 11 ، آنقدری کافی نبوده است که بتواند مانع از سقوط سونی از امتیاز 13 به 9 در طراحی شود. بیشتر می‌توان نوت بوکهای فوق باریک را با آن گوشه‌ها و لبه‌های تیزشان که تایپ را دشوار می‌کنند، مقصر دانست. طریقه قرار گیری نا بهنجار دکمه‌ها در VAIO Duo 13 هم به این قضیه دامن زده است. اگرچه طراحی کیبورد  VAIO Tap 11 که بیشتر شبیه به یک تبلت است، از بهترین‌ها نشان داده است.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 5 از 15)

sony-keyboard-sf

شاید سونی از نظر پشتیبانی برترین باشد، اما زمانی که بحث به کیبورد می‌رسد، این برند جز بدترین‌ها است. تقریبا تمام دستگاه‌های تست شده از  VAIO Duo 13 1899 دلاری گرفته تا  VAIO Fit 14 850 دلاری، همگی از فشردگی دکمه‌ها، بازخورد لمسی ضعیف و انعطاف پذیری رنج می‌بردند. تاچ پدها به اندازه کیبوردها بد نبودند و فقط گاهی در درک حرکتهایی مثل اسکرول دو انگشتی و چرخش مشکل داشتند.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 7 از 10)

با میانگین قرائت نور 267 لوکس، لپ‌تاپ‌های سونی از میانگین استاندارد نوت بوکها روشنتر هستند و به دلیل وجود فن‌آوری ترایلومینس، صفحات نمایش این دستگاه‌ها رنگهای طبیعی‌تری را نشان می‌دهند. مدل VAIO Fit 14 مشکل تابش خیره کننده و مدل  VAIO T Series 15 با صفحه فول اچ دی مشکل زاویه دید دارد. دو مدل پیشرفته VAIO Pro 11  و  13  هم با صفحات تاریک در جنگند و کنتراست کافی ندارند.

صدا در نوت بکهای وایو سونی، واضح و مرتعش بوده و VAIO Control Center  به بهبود بخشیدن به کیفیت و کمتر کردن این خشونت در صدا کمک می‌کند. به طور کل لپ‌تاپ های سونی به 84 دسیبل رسیدند که  یک امتیاز از میانگین پایینتر بود.

نوآوری(امتیاز 6 از 10)

مثل ایسوس، سونی هم در سال 2013 در طراحی خود خطر کرد و این خطر همیشه هم به موفقیت نمی‌انجامد. این کمپانی  VAIO Flip- دستگاه‌هایی با ویژگی چرخش صفحه نمایش بوسیله ویژگی مغناطیسی که در سه مودLaptop, Tablet  و Viewer  قابل استفاده بودند- تولید کرد. مدلی دیگر بنام  VAIO Tap 11 با کیبورد بلوتوث و صفحه نمایشی با ویژگی‌های یک تبلت آمد که استفاده آن روی زانوها راحت نبود.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 1 از 5)

زیر 500 دلار ، لپ‌تاپی ساخت سونی پیدا نمی‌کنید. نوت بوکهای سری Pro and Duo با قیمت‌های 1049 دلار و 1399 دلار عرضه می‌شوند و می‌توان براحتی لپ‌تاپ‌هایی با همین کارایی و قدرت را به قیمت خیلی ارزانتر از برندهای دیگری چون توشیبا تهیه کرد. ارازنترین محصولات سونی مربوط به سری Fit  می‌شوند که با قیمت 579 دلار شروع می‌شود.

نرم‌افزار(امتیاز 4 از 5)

sony-screen-v1

سونی در این بخش و به دلیل وجود برنامه‌های چند رسانه‌ای که ارائه می‌دهد هنوز هم تاثیر گذار است. VAIO Pro 13 دارای برنامه‌هایی چون PlayMemories  برای به اشتراک گذاشتن عکسها و ArtRage studio برای نقاشی کشیدن است. برنامه Imagination Studio که در هایبریدهایی چون VAIO Flip 14 یافت می‌شوند، امکان رایت دی وی دی، ایجاد فیلم و موسیقی پیشرفته را برای کاربران فراهم می‌کند. Duo 13 با برنامه‌ای بنام ArtRage Pro می‌آید که بیشترین استفاده را از قلم تعبیه شده می‌کند.

VAIO Care هم به شما کمک می‌کند که با برزو نگه داشتن مداوم دستگاهتان، حل مشکلاتش برایتان آسانتر شود.

توشیبا

بررسی‌ها(امتیاز 14 از 20)

سه لپ‌تاپ از این برند به ترتیب 4، 3.5 و 3 ستاره دریافت کردند و باعث شدند که نمره میانگین این برند نسبت به سال گذشته 5 امتیاز ارتقا داشته باشد. یکی از دوست داشتنی‌ترین لپ‌تاپ‌های توشیبا Qosmio X75 مناسب برای گیمینگ است که 4 ستاره بدست آورده و برنده جایزه انتخاب سر دبیر هم شده است. اما هایبریدی بنام Click  به دلیل باتری ضعیفش تنها دو ستاره دریافت کرده است.

پشتیبانی(امتیاز 16 از 20)

سایت این برند پر از ویدئو های آموزشی بوده و کاربر می‌تواند براحتی در آن حرکت کند. همین امر باعث شده است که نمایندگان پشتیبانی در تماس‌های تلفنی بجای راهنمایی پای تلفن کاربران را به همین ویدئو ها و راهنمایی‌ها رجوع دهند.

طراحی(امتیاز 9 از 15)

toshiba-design-sf-V2

زمانی که بحث طراحی می‌شود، توشیبا در  جایی مثل زیر زمین گیر کرده است. در مدلهایی مثل Kirabook هنوز هم نقطه امیدی به چشم می‌خورد و طرح Skyline  استفاده شده در Satellite P55t, Satellite S55t  و  Satellite E45tبا پوششی از جنس آلومینیوم  و گوشه های گرد جالب توجه است. اما متاسفانه Satellite Click با وزن سنگینی که در حالت نوت بوک یا تبلت دارد یکی از نقاط ضعف این کمپانی در طراحی محسوب می‌شود. بعلاوه Satellite L55t با شاسی پلاستیکی‌اش، باعث پایین آمدن امتیاز این کمپانی در این گروه شده است.

کیبورد و تاچ پد(امتیاز 9 از 15)

toshiba-keyboard-sf-v2

در حالی که برخی از لپ‌تاپ‌های توشیبا مثل Kirabook  1999 دلاری و Qosmio X75 1819 دلاری تجربه‌ای محکم و مناسب از تایپ ارائه می‌دهند، بسیاری دیگر ار کمبودهایی رنج می‌برند. بعلاوه این کمپانی بعضی اوقات مثلا در Toshiba Satellite NB15t از دکمه‌هایی کوتاهتر از حد نرمال استفاده کرده است.

تاچ پدهای این برند در تست بسیار دقیق و پاسخگو بوده و بسیاری از نوت بوکهای کار یTecra  نیز دارای پوینتینگهای قوی بودند.

صفحه نمایش و صدا(امتیاز 8 ز 10)

نوت بوکهای آلتراپرتابل و گیمینگ توشیبا دارای بهترین صفحه نمایش‌های موجود در بازار هستند. مثلا Kirabook 13 اینچی با رزولوشن 1440×2560 پیکسل دارای چگالی پیکسلی 221ppi است و صفحه فوق واضح فول اچ دی و سه بعدی Qosmio X875 هنگام بازی، حسی حضور در صحنه  را می‌دهد.

 میزان قرائت نور در لپ‌تاپ‌های توشیبا به طور میانگین 214 لوکس بوده که از مقدار 242 لوکس میانگین خیلی پایینتر است.

خوشبختانه صدا در دو گروه پیشرفته‌ها و پایین رده‌ها خوب بوده است و از وجود برنامه DTS Sound موجود روی نوت بوکهای Satellite قدردانی می‌کنیم. میانگین قدرت صدای سیستمهای توشیبا 84 دسیبل بوده که از میانگین، یک دسیبل پایینتر است.

نو‌آوری(امتیاز 4 از 10)

شاید Kirabook  با آن صفحه Concore Glass با رزولوشن 1440×2560 پیکسلی‌اش چشمگیر باشد، اما به طور کل این کمپانی در این بخش امتیاز بالایی را نتوانسته بدست آورد. تنها کار نوآورانه‌ای که در طول 12 سال گذشته توشیبا انجام داد بکارگیری یک وب کم اچ دی دوگانه در Qosmio X875 بوده که توانایی ضبط و عکسبرداری سه بعدی دارد.

ارزش و حق انتخاب(امتیاز 5 از 5)

اگر حرف از حق انتخاب شود، می‌توان توشیبا را اولین برند در این دسته نامید. ساخت سری‌هایی چون Satellite  برای استفاده روزمره،Qosmio  برای بازی، Kira Ultrabooks، نوت بوکهای باریک و سبکPortege ،Tecra  ویژه هدفهای کاری و کروم بوکها از این برند یک سازنده خوب در این زمینه می‌سازد که برای هر سلیقه و بودجه‌ای سیستم در چنته دارد. قیمت‌ها هم از 349 دلار (Satellite C) تا سری Tecra W با قیمت 1899 دلار متنوع است.گیمرهای کم بودجه هم می‌توانند یک سیستم قدرتمند Qosmio X75 را تنها با 1799 دلار در مقابل Alienware 17 2149 دلاری با مشخصات مشابه تهیه کنند.

نرم‌افزار(امتیاز 3 از 5)

toshiba-screen-v11

مجموعه نرم‌افزار توشیبا نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده است. می‌توان برنامه‌هایی چون مدیا پلیر، Toshiba Start برای اخبار و Toshiba Book Place را برای دانلود یا خواندن کتابهای الکترونیکی را در دستگاه‌های این شرکت یافت. مدلهای جدید مثل  Toshiba Tecra Z40 با نرم‌افزار تشخیص مشکل Toshiba Assist  همراه شده‌اند و  Satellite E45t با کنترلر صدای Nuance Dragon Assistant می‌آید.

پایان

منبع : آی تی رسان

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

جمعه 29 فروردین 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown
only110
only110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اسفند 1390 
تعداد پست ها : 651
محل سکونت : قم

سه برند برتر لپتاپ در جهان، سال 2014

 

خب پس از انتشار 4 مقاله و ارزیابی برندهای سازنده لپ‌تاپ، به بخش پایانی و در واقع بخش معرفی سه برند برتر دنیا و اعلام رتبه‌ باقی برندها می‌رسیم.

جایگاه اول

apple-scorecard_2510691393516764

اگر مقالات را مطالعه کرده باشید، احتمالا دیدید که برند اپل با کسب بیشترین امتیاز در بخشهای مختلف، یک سرو گردن از باقی برندها بالاتر می‌ایستاد. این برای پنجمین سال متوالی است که این سازنده ثابت کرده، می‌تواند در زمینه ساخت لپ‌تاپ‌ها جایگاه طلایی را از آن خود کند. نمره عالی که این برند در بررسی‌ها  بدست آورد، تا بحال توسط هیچ کمپانی بدست نیامده بود. در گروه‌های پشتیبانی، طراحی، کیبورد و تاچ پد و صفحه نمایش هم اپل با کمترین نقصی در عملکرد ظاهر شد. توصیه ما این است، اگر به اندازه کافی بودجه دارید، حتما یک دستگاه با کیفیت اپلی تهیه کنید.

جایگاه دوم

lenovo-scorcard

لپ‌تاپ‌های لنوو برای بار چهارم به مقام دوم رسیدند. این برند محدوده‌ای وسیع از حق انتخاب برای کاربرانش فراهم می‌کند و برای هر کاربر با هر توان مالی یک محصول دارد. پشتیبانی‌اش عالی بوده و کارایی و نتایج بنچمارک هایبریدهایش خیره کننده بوده است.

جایگاه سوم

asus-scorcard2

ایسوس و این برد همیشه خلاق و بدنبال نوآوری تنها با اختلاف یک امتیاز جایگاه دوم را به لنوو واگذار کرد. این بار دوم است که این برند در جایگاه سوم می‌ایستد. شاید سیستمهای این سازنده در صدا قوی نباشند، اما نمره کلی بدست آمده در بررسی‌ها همیشه پایدار بوده است.

و اینهم از جایگاه باقی برندهای بررسی شده:

2014-BEST-notebooksfinalv4

 

مبع : آی تی رسان

 

 لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین 

 

 

یک شنبه 31 فروردین 1393  4:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon unknown nazaninfatemeh
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 558
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

میخاسم یه لپ تاپ بگیرم این مقالتون بدردم میخوره

دستتون درد نکنه

اگ تونستین یه مقایسه بین مدل ها توی بازار ایران هم بکنین 

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:43 AM
تشکرات از این پست
only110 amirali123 qazwsx
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 15244
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

بسيار جالب و اموزنده بود ممنونم cheeky

 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

 نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  2:06 PM
تشکرات از این پست
only110
Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4133
محل سکونت : گلستان

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

من با رده سوم ایسوس موافقم ولی به نظرم کمی در حق ایسر اجحاف شده و باید رده حداقل پنجمی رو به این برند اختصاص بدیم ، من از هر دو برند یعنی ایسوس و ایسر لپ تاپ داشتم و باید بگم که از هر دو رضایت نسبی داشتم ( چون بودجه من کم بود مدل های پایین هرکدوم رو تنوستم تهیه کنم ) باید بگم که صفحه نمایش و اسپیکر و باتری و همینطور صفحه کلید ایسر عالی هست و خیلی بهتر از دل ( لپ تاپ چند تا از دوستام مارک دل بود ) هست.


 

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  2:21 PM
تشکرات از این پست
only110
qazwsx
qazwsx
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 576
محل سکونت : ایران

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)



بسيار جالب و اموزنده بود ممنونم cheeky


امضا بلدم  تنبلم انگشت میزنم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

 

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  6:31 PM
تشکرات از این پست
only110
mohamadr200090
mohamadr200090
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1392 
تعداد پست ها : 694
محل سکونت : یه جایی همین حوالی
دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  7:39 PM
تشکرات از این پست
only110
seyedkomeilhosseini
seyedkomeilhosseini
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 254
محل سکونت : گلستان
چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  9:03 AM
تشکرات از این پست
only110
mehdi8888677
mehdi8888677
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 118
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید(قسمت اول، طریقه امتیاز دهی)

جالب بود -  ایسوس چند تا مدل خیلی باحال زده حیف که قیمتش بالاست

هیئت عشاق الحسین (ع) شهرستان قائمشهر:

http://oshagh-qaem.ir

oshaghqaem@yahoo.com

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
only110
mahdyyar110
mahdyyar110
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 327
محل سکونت : خراسان رضوی
چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  11:48 PM
تشکرات از این پست
only110
hosseinbmi
hosseinbmi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 266
محل سکونت : قم

پاسخ به:با بهترین و بدترین برندهای لپتاپ‌ دنیا آشنا شوید

سلام

احساس می کنم که یک مطالبی گذاشتید ولی فکر نمی کنم علمی باشه وبه درد بخوره.

علاوه بر این شرکت فوجیتسو زیمنس یکی از سه شرکت برتر جهان در این عرصه هست ولی نمی دانم چرا از قلم مونده و شما شرکت هایی که نه قدمت این شرکت ونه تکنولوژی آن را دارند گذاشته اید

ممنون

 

پرتال جامع فرهنگی اطلاع رسانی راسخون

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  6:57 AM
تشکرات از این پست
only110
دسترسی سریع به انجمن ها