0

فهرست جاذبه های فرهنگی، تاریخی، طبیعی شهرستان املش

 
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2227
محل سکونت : روی کره خاکی

فهرست جاذبه های فرهنگی، تاریخی، طبیعی شهرستان املش

 فهرست جاذبه های فرهنگی، تاریخی، طبیعی شهرستان املش

   
اقتصاد اين منطقه بر پايه كشاورزي و دامداري است ازمحصولات مهم كشاورزي مي توان چاي ،برنج و گندم را نام برد ،ساكنين جلگه به پرورش گاو،طيور و كرم ابريشم مشغولند و درمناطق كوهپايه اي و كوهستاني به پرورش زنبور عسل مي پردازند .ضمنا سه شنبه بازار املش نمونه قابل توجهي از بازارهاي هفتگي سنتي در گيلان است كه نقش بسزايي در رونق اقتصادي اين شهرستان دارد .
این شهرستان با مساحتي حدود 410 كيلومتر مربع ، از شمال به دو شهرستان لنگرود و رودسر از غرب و جنوب به شهرستان سياهكل و ازشرق به رودسرمحدوداست.
شهرستان املش از نظر ژئومرفولوژي و ناهمواريها به سه منطقه جلگه اي،كوه پايه اي و كوهستاني تقسيم شده است .بخش جلگه اي از آبرفتهاي رودهاي شلمان رود،كيا رود و رود كهنه گويه به وجود آمده است كه شهر املش بر مخروط افكنه شلمان رودبنا شده است ،بخش جلگه اي و كوهپايه اي در گذشته نه چندان دور پوشيده ازجنگل انبوه بود اما امروزه بيشتر درختان قطع گرديده و به باغات چاي تبديل شده است .بخش كوهستاني در جنوبي ترين قسمت شهرستان واقع شده و پوشيده از مراتع و بلند ترين قله آن ناتشكوه است.
 
شهرستان املش :
مناطق جلگه اي و كوهپايه اي داراي آب و هواي معتدل خزري و مناطق كوهستاني داراي زمستانهاي سرد و پوشيده از برف و يخبندان و تابستانهاي خنك و ملايم است .
شهرستان املش در سال 76 از شهرستان رودسر منتزع و تبديل به شهرستان شد وشامل دو بخش مركزي و رانكوه و5 دهستان ،املش جنوبي و شمالي ،سمام،شب خوسلات،كجيدو 147 آبادي است كه ازاين تعداد ،13 آبادي خالي از سكنه مي باشد .مركز اين شهرستان شهر املش است و نام آن دراصل «ام» و «لش» بوده است كه «ام »به معني «رود»و «لش»به معني« راكد» مي باشد بنابر اين املش يعني رود خانه راكد.

اين شهرستان براساس‌سرشماري سال 1385، 46398 نفر جمعيت داردكه 38%شهرنشبن و 62%در روستاها ساكن هستند.

یک شنبه 25 اسفند 1392  9:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها