0

بررسی فنی نوکیا 6303 کلاسیک : مناسب و معمولی

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا 6303 کلاسیک : مناسب و معمولی

 جی اس ام آریا : گوشی نوکیا 6303 کلاسیک برای کاربرانی مناسب است که بدنبال گوشی های پیشرفته نیستند . ظاهر گوشی شبیه مدل 6600 کشویی است و قاب فلزی آن جلوه زیبایی به گوشی می دهد . 6303 کلاسیک را می توان یک گوشی معمولی در نظر گرفت زیرا حتی فاقد نسل سوم است .
مزایا :

• پشتیبانی از سه باند GSM / GPRS / EDGE
• صفحه نمایش 2.2 اینچ QVGA با 16 میلیون رنگ و خوانایی عالی در نور خورشید
• دوربین 3 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و فلش LED
• فیلمبرداری در 15 fps
• نسخه ششم از منوی سیمبین سری 40
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث با A2DP و پورت microUSB
• محل کارت حافظه MicroSD تا 4GB
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری
• بسته نرم افزاری از پیش نصب شده
• Ovi Maps و Ovi Share
• قاب فلزی مقاوم و طراحی بیضی شکل
• باتری  (Li-Ion 1050 mAh ) BL-5CT

معایب :

• نسل سوم ندارد
• محل کارت حافظه زیر قاب پشت است
• کلید اختصاصی دیافراگم ندارد
• کیفیت تصویر پایین است
• شماره گیری هوشمند ندارد
• بطور همزمان چند برنامه اجرا نمی شود
• مرورگر مستندات Office ندارد

طراحی :

جعبه گوشی 6303 نوکیا دارای اقلام استاندارد است که از آنها می توان به شارژر ، یک کابل داده و یک جفت هدفون استریو با کنترل از راه دور اشاره کرد . کابل داده اندازه کوتاهی دارد و کنترل از راه دور را نیز می توان از هدفون جدا کرد . باتری گوشی که دارای توان 1050 mAh است و دفترچه راهنمای گوشی نیز در جعبه آن مشاهده می شود . به همراه گوشی در جعبه آن یک کارت 1GB MicroSD نیز قرار دارد .
    

ابعاد این گوشی 108.8 × 46.2 × 11.7 میلی متر و وزن آن 96 گرم است . از آنجایی که اندازه گوشی نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ است ، در دست گرفتن گوشی و کار کردن با آن بسیار راحت می باشد . 6303 نوکیا به راحتی در جیب جا می گیرد . این گوشی از استحکام کافی برخوردار است و قاب فلزی آن بقدر کافی مقاوم بنظر می رسد .
    

خروجی صدای گوشی در قاب جلو درست بالای آرم نوکیا قرار دارد که حسگر نور محیط در نزدیکی آن مشاهده می شود . صفحه نمایش نوکیا 6303 کلاسیک از نظر کنتراست و پردازش رنگ و همچنین زاویه دید گسترده در میان بهترین ها قرار دارد . کلید حرکتی زیر صفحه نمایش قرار دارد که دو Softkey و دکمه های Call و End در دو طرف آن مشاهده می شوند . حاشیه کلید حرکتی دارای برآمدگی است و از سطح کلید تایید که در مرکز آن قرار دارد بالاتر می باشد . استفاده از تمامی کنترل ها آسان است و فشار دادن تصادفی کلید ها به ندرت اتفاق می افتد .
    

در قسمت بالای گوشی هیچ پورت یا کلیدی وجود ندارد و نوکیا این بار تصمیم گرفته است تا آنها را در پایین گوشی قرار دهد . در بالای گوشی فقط دکمه خاموش / روشن مشاهده می شود که دارای انحناء است و بطور تصادفی فشار داده نمی شود .
    

طرف راست و چپ گوشی خیلی شلوغ نیست . در واقع طرف چپ آن کاملا عاری از هر پورت یا کلید است و در طرف راست فقط کلید ولوم وجود دارد .
        

تمامی پورت های ارتباطی نوکیا 6303 در پایین گوشی قرار گرفته است. پورت MicroUSB دارای یک پوشش پلاستیکی است که علاوه بر آن سوکت صوتی 3.5 میلی متری ، پورت شارژ و محل بند گوشی نیز در این قسمت مشاهده می شود . بنابراین در صورت وصل کردن هدست باید گوشی را بطور وارونه در جیب خود قرار دهید .
    

در قاب پشت گوشی دو فلش LED درست زیر لنز دوربین 3 مگاپیکسل وجود دارد که بلندگو و آرم نوکیا نیز نزدیک آن مشاهده می شود . زمانی که گوشی از طرف قاب پشت روی یک سطح هموار قرار می گیرد صدای بلندگو خفه می شود .
    

باتری گوشی از نوع Li-Ion 1050 mAh (BL-5CT) است که با برداشتن درب آن مشخص می شود . محفظه سیم کارت نیز در این قسمت وجود دارد که زیر یک بست فلزی قرار گرفته است . قرار دادن سیم کارت آسان است . محل کارت حافظه microSD زیر باتری است اگر چه از کنار گوشی می توان به آن دسترسی پیدا کرد (با اینحال باید قاب پشت گوشی را بردارید).
        

قاب فلزی این گوشی از مزایای آن محسوب می شود ، کلید های پلاستیکی این مدل با طراحی آن تناسب چندانی ندارند و با وجود قاب فلزی نمی توان طراحی 6303 کلاسیک را به گوشی های رده بالا نزدیک دانست. در هر حال کارکردن با این گوشی و در دست گرفتن آن آسان است . در این گوشی اثر انگشت روی قاب باقی نمی ماند . 

جمعه 19 آذر 1389  8:40 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6303 کلاسیک : مناسب و معمولی

 صفحه نمایش : 

صفحه نمایش 2.2 اینچ QVGA این گوشی حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد . خوانایی صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید بسیار عالی است که می توان آن را یک ویژگی نوکیا در نظر گرفت .

صفحه کلید :

قاب جلوی گوشی در پایین آن دارای انحنای کمی است که موجب برآمدگی در آخرین ردیف از کلید های صفحه کلید می شود . اگرچه این موجب می شود که فشار دادن کلید ها تاحدودی مشکل شود . کلید های ستاره و مربع اندازه کوچکتری دارند و استفاده از آنها چندان راحت نیست که بدلیل طراحی منحنی شکل در پایین گوشی می باشد . در سایر موارد کلید ها اندازه مناسبی دارند و به راحتی مورد استفاده قرار می گیرند .
    

نور زمینه صفحه نمایش و نور آبی رنگ صفحه کلید از شدت کافی برخوردار است و بطور یکنواخت می باشد که موجب می شود کارکردن با گوشی در تاریکی آسان شود .

ساختار منو :

گوشی 6303 کلاسیک نوکیا دارای ششمین نسخه سری 40 است که محیط منو کاملا آشنا می باشد و دارای موارد جدیدی مانند دو آیکن منو و قابلیت های نرم افزاری است . صفحه نمایش Stand by در نوکیا 6303 کلاسیک دارای زمینه از پیش انتخاب شده با مواردی مانند شدت سیگنال ، وضعیت باتری ، آیکن پروفایل زنگ و زمان است که در نوار بالای صفحه قرار دارند . با فشار دادن مرکز کلید حرکتی ، منوی اصلی باز می شود در حالی که برای کلیدهای Context می توان ویژگی های انتخابی تعیین کرد . هریک از جهت های کلید حرکتی دارای یک میانبر است که طبق پیش فرض ، جهت چپ منوی پیام جدید و جهت راست ، تقویم را باز می کند . رنگ فونت را می توان در صفحه نمایش اصلی تغییر داد .
    

حالت Stand by فعال نیز وجود دارد که شامل چهار بخش است و می توان آنها را مطابق با نیاز کاربر ویرایش نمود . در اکثر موارد از قسمت بالای صفحه برای دسترسی سریع به ویژگی هایی که توسط نماد های مربوطه مشخص شده اند ، استفاده می شود . دومین قسمت ، رویدادهای روز تقویم را نشان می دهد . زمانی که صفحه کلید قفل است با فشار دادن کلید end یک ساعت ظاهر می شود که زمان و تاریخ را نشان می دهد . آیکن ها تغییر یافته اند و انیمیشن سه بعدی وجود ندارد . آیکن ها را می توان به دلخواه بصورت ماتریس مرتب کرد . منو از سرعت کافی برخوردار است و بخوبی واکنش می دهد . در این گوشی شش پروفایل از پیش نصب شده وجود دارد که برای موقعیت های مختلف در نظر گرفته شده اند . می توان آنها را طوری تنظیم کرد تا در یک زمان معین منقضی شوند و گوشی را به پروفایل قبلی برگردانند .
    

حالت Flight ( هواپیما ) نیز وجود دارد که تمامی ویژگی های ارتباطی گوشی را غیر فعال می کند و امکان استفاده از گوشی بدون سیم کارت را فراهم می نماید . تنها مشکل منوی سری 40 عدم پشتیبانی از اجرای همزمان چند برنامه است . در این گوشی نمی توان یک نرم افزار جاوا مانند مرورگر Opera را minimize کرد و پیام جدید دریافتی را خواند . نسخه ششم سری 40 یک پلتفورم نسبتا کامل است اما بنظر می رسد نوکیا قصد تغییر آن را ندارد و اجرای همزمان چند برنامه را فقط برای تلفن های هوشمند خود می خواهد .
    

بزرگترین تغییر در جدیدترین نسخه منوی سری 40 ، مرورگر جدید وب است که از گوشی های قدیمی سیمبین گرفته شده است . این نرم افزار که بر اساس Webkit می باشد نشان دهنده تغییر در گوشی های نوکیا است. Flash Lite Player نیز به نسخه 3 ارتقاء یافته است . از سایر تغییرات سری 40 در این گوشی می توان به نسخه 1.3 پیام های MMS ، پشتیبانی پیام تا حداکثر 600 KB و همچنین پشتیبانی بهتر از رمز گذارهای WMV و WMA اشاره کرد . زمینه رنگی کل منو و همچنین پیش زمینه به راحتی با تغییر دادن تم فعال عوض می شود . پوسته نرم افزار پخش موسیقی و رادیو را می توان توسط تم تغییر داد یا از پوسته پیش فرض استفاده کرد . در نوکیا 6303 پنج تم از پیش نصب شده وجود دارد اگرچه ظرف چند ثانیه می توان تم های جدید را دانلود کرد . این گوشی از تم های Flash Lite نیز پشتیبانی می کند .

جمعه 19 آذر 1389  8:41 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6303 کلاسیک : مناسب و معمولی

 تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن نوکیا 6303 حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند . برای هر مخاطب می توان زمینه های متعددی را تعیین کرد اگرچه تعداد شماره تلفن ها محدود به 5 شماره است . اسامی کوچک از اسم فامیل تفکیک شده اند که بدین ترتیب در زمان اتصال به کامپیوتر و هماهنگی با آن مشکلی ایجاد نمی شود . کاربر می تواند برای هر مخاطب زنگ تعیین کند . امکان تعیین عکس یا ویدئوی شخصی نیز وجود دارد که در زمان دریافت تماس پخش می شود . تصویر مخاطب برای تماس های ارسالی و دریافتی متفاوت است . در زمان دریافت تماس کل صفحه نمایش را می پوشاند و در زمان ارسال تماس در اندازه کوچکتری ظاهر می شود .
    

سه حالت مشاهده برای لیست مخاطب وجود دارد : لیست نرمال اسم ، نام و شماره تلفن و نام و تصویر . دفترچه تلفن می تواند اسامی ذخیره شده در سیم کارت و حافظه گوشی را بطور همزمان یا جداگانه نشان دهد. مخاطبین براساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب می شوند . اندازه فونت در دفترچه تلفن را می توان در اندازه نرمال یا بزرگ تنظیم کرد . فونت بزرگتر با کم بودن فاصله بین خطوط ، مخاطبین بسیاری را روی صفحه نمایش نشان می دهد .
        

گزینه گروه بندی نیز وجود دارد یعنی مخاطبین را می توان در گروهها مرتب کرد و سپس از آنها بعنوان فیلتر های تماس استفاده کرد . ویژگی شماره گیری صوتی در این گوشی نیازمند از پیش ضبط کردن بر چسب های صوتی نیست . گزینه دیگری که مشاهده می شود Find-On-Map است که آدرس مخاطب را برای نرم افزار سری 40 روی Ovi Maps جدید قرار می دهد اگر آدرس به درستی وارد شده باشد .

Log تماس در نوکیا 6303 کلاسیک یک نرم افزار معروف سری 40 است که تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه یا با هم نشان می دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه ثبت می کند . آنتن دهی گوشی و کیفیت صوتی آن در طول مکالمه رضایت بخش است . ویژگی Voice Clarity نیز روش دیگری برای از بین بردن نویز زمینه در طول مکالمه است . شدت ویبره گوشی در حد کافی است. 6303 نوکیا شماره گیری هوشمند ندارد بنابراین با تایپ کردن شماره در مخاطبین جستجو نمی شود .
        

پیام :

بخش پیام رسانی بخوبی عمل می کند . نوکیا 6303 کلاسیک از پیام های SMS ، MMS ، ایمیل و همچنین پیام های صوتی و Flash پشتیبانی می کند . SMS و MMS دارای یک ویرایشگر مشترک می باشند و برای تبدیل یک SMS به MMS کافی است تا به آن محتوای چند رسانه ای اضافه کنید . پس از فعال کردن ویرایشگر زمینه ای برای وارد کردن شماره گیرنده پیام نشان داده می شود که به راحتی با تایپ کردن ، انتخاب از دفترچه تلفن ، گروههای تماس یا لیست مخاطبین اخیر در ثبت تماس می توان آن را پر کرد. گزینه ای برای تعیین مخاطب خاص پیام نیز فراهم شده است . استفاده از ویرایشگر آسان است و در زمان صرفه جویی می شود . کاربر می تواند چند حرف از نام مخاطب را وارد کند و سپس روی گزینه مورد نظر کلیک نماید .
    

بدین ترتیب لیستی از مخاطبین ارائه می شود و پس از انتخاب یک مخاطب باید شماره تلفن یا یک آدرس ایمیل را انتخاب نمایید که در این زمان بطور اتوماتیک به صفحه پیام سوئیچ می شود و می توانید تایپ را آغاز کنید . فرهنگ لغت T9 نیز وجود دارد . طول هر پیام محدود به 1000 کاراکتر است که این با محاسبه کاراکتر های تایپ شده و تعداد بخش های جداگانه ای است که پیام برای ارسال به آنها تفکیک می شود . تمامی پیام ها صرفنظر از نوع آنها از حافظه داخلی استفاده می کنند . عکس ، کارت تماس و رویداد تقویم را نیز می توان از طریق MMS ارسال نمود . پیام های صوتی دارای یک ویرایشگر جداگانه می باشند که می تواند پیام را در همان لحظه ضبط کند یا از کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید.

email Client با پروتکل های PoP3 ، SMTP و IMAP4 سازگار است و از چند حساب ایمیل پشتیبانی می نماید. email Client با پروتکل های pop3، SMTP و IMAP4 سازگار است و از چند حساب ایمیل پشتیبانی می نماید . email Client از SSL نیز پشتیبانی می کند که برای مثال امکان کار با یک حساب Gmail را برای آن فراهم می نماید . تنظیم email Client بسیار آسان است و فقط نیازمند وارد کردن آدرس ایمیل و رمز است . در زمان ارسال پیام ، آدرس گیرنده در دفترچه تلفن پیدا می شود . می توان گوشی را تنظیم کرد تا طبق پیش فرض فقط تیترهای پیام یا کل پیام ها را دانلود کند .
    

موسیقی و رادیو :

نرم افزار پخش موسیقی از ویژگی های خوب نوکیا 6303 کلاسیک محسوب می شود که دارای طراحی مناسب و کارایی مطلوب است . این برنامه شامل جلد آلبوم و پشتیبانی از تعدادی فرمت فایل است . تم موسیقی را می توان متناسب با گوشی تنظیم نمود . نرم افزار پخش موسیقی از طریق کلید حرکتی کنترل می شود و قادر است آهنگ ها را بر اساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک کند . این برنامه از فرمت های AAC ، AAC+ ، eAAC+ ، MP3 ، MP4 ، WMA و AMR-NB پشتیبانی می نماید . به موجب پروفایل A2DP با استفاده از هدست استریوی بلوتوث می توان به موسیقی گوش داد .
        

فقط یک تم پیش فرض برای نرم افزار پخش موسیقی وجود دارد و کیفیت صوتی آن نیز با استفاده از پیش تنظیمات اکولایزر و ویژگی استریو ارتقاء می یابد . در نوکیا 6303 پنج گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر فراهم شده است . کاربر می تواند دو گزینه جدید برای پیش تنظیمات اکولایزر ایجاد نماید . طبق معمول نام خواننده و عنوان آهنگ در حال پخش روی صفحه اصلی نشان داده می شود . آنها در قسمت رادیو و موسیقی روی صفحه اصلی ظاهر می شوند بنابراین به منظور نمایش اطلاعات باید آنها را فعال کنید .
    

نوکیا 6303 کلاسیک به رادیو FM مجهز است که منوی آن شبیه منوی پخش موسیقی است و از ویژگی های اصلی برخوردار می باشد . رادیو FM نیز مانند نرم افزار پخش موسیقی از تم استاندارد برخوردار است و گزینه "Set by Themes" از تم انتخابی منو استفاده می نماید . رادیو از RDS پشتیبانی می کند که اطلاعات RDS و فرکانس مانند اطلاعات پخش موسیقی روی صفحه اصلی ظاهر می شوند .
    

نرم افزار پخش ویدئو در نوکیا 6303 کلاسیک با فرمت های 3GP و MP4 سازگار است . ویدئو ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و آنها را سریع به جلو یا عقب برگرداند . گزینه ای برای مخفی کردن توضیحات Softkey وجود دارد که به استفاده بهتر از صفحه نمایش در حالت تمام صفحه کمک می کند . نرم افزار پخش ویدئو در زمینه کار می کند و در نوار Stand by فعال ظاهر می شود .

جمعه 19 آذر 1389  8:44 PM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6303 کلاسیک : مناسب و معمولی

دوربین :

نوکیا 6303 کلاسیک به یک دوربین 3.2 مگاپیکسل با حداکثر وضوح 2048 × 1536 پیکسل مجهز است . تنظیمات دوربین طبق معمول سری 40 محدود است اگرچه با توجه به اینکه گوشی در رده متوسط قرار دارد این تنظیمات معقول می باشد . تنظیمات موجود شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت ، عکس های متوالی و عکسبرداری در حالت عمودی و افقی است . فلش LED از قدرت کافی برخوردار نیست و در فاصله نزدیک مفید واقع می شود . مشکل دیگر نداشتن کلید اختصاصی دوربین است . کلید حرکتی مسئول تنظیم کانون و گرفتن عکس می باشد که با فشار دادن مرکز این کلید ، کانون تنظیم شده و با رها کردن آن عکس گرفته می شود . کیفیت تصویر در حد متوسط است ، همچنین سرعت دوربین خیلی بالا نیست و ذخیره کردن فایل ها با سرعت نسبتا پایین صورت می گیرد .


    

دوربین نوکیا 6303 کلاسیک در وضوح VGA در 15 FPS فیلمبرداری می کند . مدت زمان کلیپ های ویدئو یی 3GP محدود به حافظه موجود است اگرچه کیفیت ویدئو ها چندان رضایت بخش نیست با اینحال وضوح VGA برای گوشی های رده متوسط ، مناسب است . دیافراگم غلتان در نوکیا 6303 بر فیلمبرداری آن تاثیرات ناخواسته می گذارد . اگرچه این دیافراگم در گوشی های دوربین دار وجود دارد اما میزان انحراف هندسی زوایا در ویدئو های نوکیا 6303 کلاسیک کاملا بازر است .
    

سایر امکانات :

گالری سری 40 طراحی زیبایی دارد و تنها مشکل این است که بخشی از File Manager می باشد . گالری دارای سه حالت مشاهده متفاوت است که شامل لیست با جزئیات ، لیست و ماتریس می باشد . پس از انتخاب یک تصویر برای مشاهده جزئیات بیشتر می توانید آن را زوم کنید .
    

زوم بخصوص برای عکس های بزرگتر چندان سریع نیست و در نتیجه کاربرد زیادی ندارد . عکس ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و با استفاده از ویرایشگر داخلی آنها را زوم نمود . ویرایشگر گزینه های محدودی دارد و کاربران بندرت از آن استفاده می کنند . گالری به گزینه های Slideshow و Search نیز مجهز است که برای پیدا کردن یک فایل خاص در پوشه ها بکار می رود .
    

    

این گوشی از نسل سوم پشتیبانی نمی کند و گزینه های ارتباطی آن شامل EDGE و GPRS و همچنین بلوتوث 2.0 می باشد . محل کارت حافظه که در اکثر موارد ساده ترین روش برای انتقال داده است نیز وجود دارد ، اگرچه امکان جابجایی آن در زمان روشن بودن گوشی فراهم نشده است .
نوکیا 6303 کلاسیک به مرورگر وب HTML بر اساس Webkit مجهز است که از کارایی لازم برخوردار می باشد و مرورگر موجود در چندین گوشی رده بالا نیز از این نوع است و بر اساس Webkit می باشد. این مرورگر بهتر از Opera Mini صفحات را پردازش می کند و علیرغم وجود اشکالات جزئی مرورگر خود گوشی بدرستی کار می کند ، با اینحال سرعت کمی دارد و از Flash پشتیبانی نمی کند .
        

مرورگر داخلی یک مرورگر کامل برای وب است در حالی که Opera Mini اینطور نیست . Opera Mini برای گوشی های پیشرفته مناسب است و همچنین با فشرده کردن تصاویر روی صفحه موجب صرفه جویی در هزینه های داده و افزایش سرعت انتقال می شود . مشکل دیگر مرورگر وب Webkit نداشتن حالت افقی و جستجوی گوگل است . در هر صورت کاربر می تواند از میان این دو مرورگر یکی را انتخاب کند .
        

Organizer در نوکیا 6303 کلاسیک بسیار پیچیده است و نرم افزار های متعددی برای مدیریت زمان دارد که استفاده از آنها آسان می باشد . تقویم دارای حالت مشاهده براساس ماه ، هفته و روز است که می توان پنج نوع رویداد را در آن تنظیم کرد . هفته را می توان با دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه آغاز کرد .
    

انواع رویداد موجود در تقویم شامل یادآوری ، قرار ملاقات ، تماس ، تاریخ تولد و یادداشت است . هر نوع رویداد زمینه های خاص خود را دارد که برای بعضی از آنها می توان یک آلارم قرار داد تا بعنوان یاد آوری عمل کند . مدیر To-Do به کاربران امکان می دهد تا کارها را در سه درجه رده بندی کند . می توان برای کارها هشدار تعیین کرد و پس از انجام کار علامت (√) آن را برداشت . کارها به راحتی با تقویم هماهنگ می شوند .
    

نرم افزار یادداشت نیز وجود دارد که طول آن محدود به 3000 کاراکتر است . آلارم قابل تکرار است و می تواند در هر یک از روز های انتخابی هفته و حتی در صورت خاموش بودن گوشی نیز اجرا شود . در صورت تمایل می توانید وقفه های زمانی برای اجرای آلارم را تنظیم کنید .
        

سایر نرم افزار های این بخش شامل ضبط صوت با محدودیت 60 دقیقه ، کرنومتر و تایمر شمارش معکوس است .
    

ماشین حساب در 6303 کلاسیک دارای دو نسخه اصلی و پیشرفته است که علاوه بر آن یک ماشین حساب وام نیز وجود دارد.
        

از نرم افزارهای دیگر در نوکیا 6303 می توان به مبدل واحد اشاره کرد که دارای انواع گزینه های تبدیل می باشد . مبدل دیگری وجود دارد که معادل های سایز لباس و کفش را در سراسر دنیا ارائه می دهد .
            

نرم افزار دانلود بطور مستقیم به مرکز دانلود نوکیا وصل می شود که آنجا محتوای قابل دانلود بسیاری برای گوشی وجود دارد و اکثر آنها رایگان می باشند .
        

از Ovi Maps و Ovi Share نیز پشتیبانی می شود . پس از فرایند سریع Sign-up به راحتی فایل ها را برای آپلود انتخاب کنید . برای مرور در تصاویر به یک مرورگر وب نیاز دارید .
        
        

نرم افزار Search ابتدا جستجوی گوگل را ارائه می دهد اگرچه سایر موتورهای جستجو براساس کشور و منطقه ای که در آن از گوشی استفاده می کنید موجود می باشند . با آغاز جستجو ، مرورگر وب اجرا می شود .
        

برای چت می توانید از Windosws Messenger استفاده کنید یا نرم افزار دیگری را دانلود نمایید . ساعت جهانی با چند کلیک می تواند زمان را در هر ناحیه زمانی چک کند .
        

Ovi Maps نامگذاری مجدد نقشه های نوکیا ( Nokia Maps ) است که نوکیا تمامی سرویس های خود را در یک مورد ادغام می کند . این گوشی GPS داخلی ندارد اگرچه نقشه ها کار می کنند و کاربر می تواند در آنها مرور کند ، آدرس ها را جستجو نماید و ... ، تمامی این کارها بدون راهنمای صوتی انجام می گیرد و مانند نقشه های گوگل ، محل کلی بر اساس Cell-ID ارائه نمی شود .
    

با نرم افزار Map Loader برای PC می توان اطلاعات نقشه را روی یک کامپیوتر سازگار دانلود کرد و به منظور صرفه جویی در هزینه های داده آن را به گوشی انتقال داد . Ovi Maps برنامه ریزی درست مسیر را فراهم می کند . با وارد کردن نقطه مبداء و مقصد ، مسیر طراحی می شود . اگر گوشی را به دستگاه GPS بلوتوث وصل کنید به یک دستگاه کامل مسیریابی تبدیل می شود . راهنمایی صوتی و تصویری مرحله به مرحله نیز با خرید مجوز مسیریابی ، فراهم می شود . ذخیره کردن محل ها در بخش Favorites نیز وجود دارد . محتویایت Favorites آیکن های متفاوتی دارند و آنها را می توان از طریق MMS ارسال نمود .
    

در این گوشی چهار بازی از پیش نصب شده وجود دارد که شامل بازی های Bounce ، Brain Champ ، City Bloxx و Sudoku Puzzle است.

جمعه 19 آذر 1389  8:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها