0

سمبوسه خرما

 
panasonic
panasonic
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 37

سمبوسه خرما

 



http://www.parsegard.com/sites/default/files/imagecache/lightbox/content_types/food_nutrition/3030/main_image/sambusa.jpg

موادلازم برای تهیه 40عدد:
پودرمایه خمیر :2 قاشق چایخوری
شکر:1قاشق چایخوری
شیرولرم :1/5 پیمانه
آرد:500 گرم
تخم مرغ :2 عدد
ادویه :1 قاشق سوپ خوری (سیاهدانه ،زعفران ،زیره آسیاب شد)
موادلازم میانی سمبوسه :
خرمای هسته گرفته وچرخ کرده :300 گرم
مغزگردوی خردکرده :150 گرم
روغن کنجد برای سرخ کردن :به مقدارلازم


طرزتهیه :پودرمایه خمیروشکر راداخل شیرولرم بریزید.بعد روی آن رابپوشانید ودرجای گرم بگذارید تامایه خمیرفعال شود درظرف مناسبی آرد راالک کنید ومایه خمیر عمل آمده ،تخم مرغ وادویه هارابه آن بیفزایید ومخلوطکنید .حالادرحدود 5 دقیقه آن راورزدهید تا خمیرنرم ولطیفی به دست آید .سپس روی خمیر رابپوشانید ویک ساعت استراحت دهید وتا حجم آن دوبرابرشود .اکنون روی سطح صاف وآرد پاشی شده ،خمیررابازکنید وبا قالب گرد قالب بزنید وسط خمیررامواد میانی بگذارید ودورآن رامانندقطاب بپیچیدودرروغن کنجدسرخ کنید .اکنون سمبوسه هارادرصافی بچینید تاروغن اضافی آنها گرفته شود.

جمعه 23 اسفند 1392  10:07 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به:سمبوسه خرما

سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز




برترین ها: ترشی های سبزیجات با ادویه زیاد مکمل غذاهای هندی از جمله سمبوسه سبزیجات است که نوعی غذای خیابانی سنتی هندی محسوب می شود.
 


مواد لازم ترشی:

•    نیم فنجان برگ گشنیز تازه
•    نیم فنجان برگ نعناع تازه
•    ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده
•    2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
•    1 قاشق غذاخوری آب
•    ربع قاشق چایخوری نمک
•    نوک قاشق چایخوری شکر
•    1 عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده
•    1 تکه زنجبیل تازه، پوست کنده

مواد لازم سمبوسه:

•    یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده
•    ربع فنجان عدس زرد، پخته
•    1 قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده
•    1 قاشق چایخوری پودر کاری
•    1 قاشق چایخوری کره
•    ربع قاشق چایخوری نمک
•    ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده
•    نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد
•    10 عدد خمیر رول تخم مرغی
•    1 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
•    روغن

روش پخت:

1. برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید.

2. برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، 1 قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخودها را که در دمای اتاق یخ آنها آب شده، اضافه کنید.

3. خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه ها آن را با تخم مرغ تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول ها هم همین کار را تکرار کنید.

4. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آنها را حدود 1 دقیقه سرخ کنید و آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

شنبه 30 فروردین 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
panasonic
دسترسی سریع به انجمن ها