این دلمه برای فصولی از سال که برگ مو در اختیارمان نیست مناسب است.
مواد اولیه:
برگ درشت کاهو 10 عدد
قارچ 100 گرم
زرشک یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای رنگی خرد شده نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
سیر یک حبه
روغن زیتون 1/4 پیمانه
شوید خرد شده نصف قاشق سوپخوری
آب نارنج 1/4 پیمانه
نمک و فلفل نیمکوب به میزان لازم
پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
* قارچها را پس از شستن خرد نموده و روی حرارت با پیاز و سیر تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* سپس شوید، زرشک و فلفل دلمهای را اضافه کرده و با کمی روغن تفت میدهیم نمک و فلفل را اندازه میکنیم و در آخر آب نارنج را افزوده و مخلوط مینماییم.
* پس از 4-3 دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته پنیر را اضافه و مخلوط میکنیم.
* برگهای کاهو را سه دقیقه در آب جوش قرار داده تا نرم شود.
* فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
* کاهوها را آبکش کرده و انتهای برگ کاهو (قسمت سفید) را میبریم سپس دو برگ کاهو را به پشت روی هم قرار داده و از مواد با قاشق وسط برگها قرار داده و مثل بقچه یا دلمه برگ مو آنها را میبندیم دلمهها را در ظرف مناسب چرب شده چیده و در فر به مدت 10 دقیقه میپزیم.