0

خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

 
110419686
110419686
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 141

خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

 

خطرات ناشي از تفكرات وهابيت

 

محمد بن عبد الوهاب مؤسس گروه وهابيت در سال 1111 هجري متولد شد و در سال 1206 هـ از دنيا رفت، دوران كودكي خود را در شهر خود (عينيه) در حجاز و به ويژه نجد سپري كرد، بعد از مدتي وارد حوزه علميه حنبلي شد و نزد علماي (عينيه) به فراگيري علوم پرداخت، براي تكميل دروس خود وارد مدينه منوره شد، بعد از آن شروع به مسافرت به كشورهاي اسلامي نمود، چهار سال در بصره و پنج سال در بغداد اقامت نمود، به ايران نيز مسافرت كرد، در كردستان يك سال و در همدان دو سال ماند، آن گاه سفري به اصفهان و قم نمود، و بعد از فراگيري فلسفه و تصوف به كشور خود، حجاز باز گشت و با پدرش به شهر (حريمله) هجرت كرد، و تا وفات پدرش در آن جا ماند، در حالي كه پدرش از او راضي نبود.
از آن جا كه محمد بن عبدالوهاب عقايد خرافي خود را كه بر خلاف عامه مسلمانان و در حقيقت همان عقايد ابن تيميه بود منتشر مي ساخت، بعد از فوت پدرش خواستند او را بكشند كه به شهر خود (عينيه) فرار كرد و از آن جا به (درعيه) شهر مسيلمه كذاب گريخت و در درعيه با محمد بن سعود ـ جد آل مسعود كه امير آن شهر بود ملاقات كرد، قرار شد محمد بن سعود او را ياري كند و در عوض او نيز حكومتش را تأييد نمايد، اولين كار او اين بود كه حكم به كفر و شرك و ترور امير (عينيه) داد و سپس آل سعود را براي حمله به عينيه تشويق كرد، در اثر آن حمله تعداد زيادي كشته، خانه هايشان غارت و ويران شد و به نواميس شان هم تجاوز نمودند، وهابيون به اين ترتيب حركت خود را به اسم نصرت و ياري توحيد و محاربه با بدعت و شرك و مظاهر آن شروع كردند.(1)
محمد بن عبدالوهاب بر اساس برداشت نادرستي كه از (توحيد) و (شرك) دارد، بسياري از اعمال مسلمين از قبيل شفاعت خواستن از اولياي الهي، توسل به انبيا و اوليا، برپايي عزا در سوگ اوليا، تبرك به آثار انبيا و اوليا، دعا خواندن در كنار قبور اوليا، زيارت قبور اولياي خدا، ساختن بنا بر قبور انبيا و اوليا، كمك خواستن از اولياي الهي، نذر براي پيامبر يا ولي، اقامه عزا و مجلس فاتحه و ... را شرك و عاملان به آن ها را مشرك مي خواند، و جان و مال و ناموس آن ها را حلال مي شمرد.(2) وي با صراحت مي گويد: مشركين زمان ما از مشركين عصر پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلم ـ كه آن حضرت با آن ها جنگيد بدترند، به دو دليل، اولا: مشركين زمان پيامبر تنها در حال آرامش بغير خدا متوسل مي شدند، ولي مشركان زمان ما در آرامش و گرفتاري هر دو به غير خدا متوسل مي شوند، ثانيا: مشركان جاهليت سنگ و چوب را مي پرستيدند كه مخلوق و مطيع خدا بودند ولي مشركان عصر ما، افراد فاسق را مي پرستند(3) به اين ترتيب خون و مال و ناموس آن ها مباح تر است.
بعد از آشنايي اجمالي با موسس و تفكر و عقيده و ديدگاه گروه وهابيت، بجا خواهد بود كه به برخي از خطرات ناشي از اين تفكر براي اسلام و مسلمين نيز اشاره شود.

1. ايجاد شبهه و ترويج شبهات: يكي از خطرات ناشي از تفكر وهابيت، ايجاد شبهه و ترويج شبهات است، زيرا اين گروه، مسائلي را كه همه مسلمانها به عنوان مسائل اسلامي يا مسائل عرفي كه هيچ گونه مخالفتي با توحيد ندارند، بر صحت آن ها اتفاق نظر دارند، مانند مسائلي كه قبلا به آن ها اشاره شد از قبيل شفاعت و توسل و ساختن مسجد برقبور اوليا و ... را مظاهر شرك و عاملين به آن ها را، به عنوان مشرك تبليغ و ترويج مي كنند، اين تبليغات را در راستاي تفكر توحيدي وهابيت و جذب مسلمين به اين تفكر و تخطئه و شرك آلود بودن تفكر ساير مسلمين، انجام مي دهند، بنابراين ترويج شبهات ناشي از تفكر وهابيت خطري است جدي كه لازم است مسلمان ها متوجه آن بوده و براي آن چاره انديشي نمايند.

2. كشتن مسلمانان: يكي ديگر از خطرات ناشي از تفكر وهابيت، كشتن و قتل عام مسلمانان است. شاهد زنده و گوياي اين مدعا، قتل عام مردم طائف، و حجاج ايراني در حرم امن خدا، و از آن ها وحشتناكتر قتل عام مردم (عراق و كربلا) در سال 1216 بود كه يك صد و پنجاه هزار تن را بخاك و خون كشيدند و در كوچه هاي كربلا جوي خون راه انداختند.(4) جرم آن ها اين بود كه عقيده باطل و خرافي وهابيت را نپذيرفتند، اين گروه گمراه نام اين جنايت هولناك را، جهاد في سبيل الله و مبارزه براي نشر توحيد گذاشتند، وهابيون كه مسلمانان عصر ما را به دو دليل از مشركان عصر جاهليت بدتر مي شمرند و با چنين قضاوت معلوم است كه چه بر سر مسلمانان خواهند آورد.

3. نابود كردن گرانبهاترين آثار تاريخي اسلام: يكي ديگر از خطرات ناشي از تفكر و عقيده وهابيت نابود كردن گران بها ترين آثار تاريخي اسلام است، زيرا بر اساس تفكر اين گروه منحرف، ساختن بنا و گنبد و بارگاه بر قبور ائمه ـ عليهم السلام ـ و پاكان و صالحان، از آثار شرك و بدعت است، منفجر و تخريب كردن گنبد و بارگاه حرم مطهر عسكريين در 23 محرم 1427 در سامرا و تخريب و انهدام قبرستان بقيع در سال 1344 كه مهمترين قبرستان در اسلام است و بخش مهمي از تاريخ اسلام را در خود جاي داده و كتاب بزرگ و گويايي از تاريخ مسلمين است، بدست گروه گمراه وهابيت(5) بر اساس تفكر غلط و عقيده باطل آنان، براي ترويج توحيد و مبارزه با آثار شرك، صورت گرفته است.

4. ايجاد اختلاف و ناامني: يكي از خطرات ناشي از تفكر وهابيت، ايجاد اختلاف و ناامني در ميان مسلمانان است، كه امروزه كشتار شيعيان در عراق و پاكستان در مسجد و در حال نماز و در مراسم عزاداري امام حسين ـ عليه السلام ـ با استفاده از ترورهاي بيرحمانه و ريختن خون اين طائفه از مسلمين اعم از زن و مرد و كودك و بزرگ، در راستاي اين هدف پليد صورت مي گيرد، زيرا چنين اعمال وحشيانه و ضد اسلامي و انساني، جز ملتهب ساختن جو اجتماعي و ايجاد نا امني و شعله ور ساختن آتش اختلاف و بد بيني و به جان هم انداختن مسلمانان و در نتيجه تضعيف و ناتوان ساختن آنان، و از اين طريق آب به آسياب دشمن ريختن، ثمره و نتيجه ديگري نمي تواند داشته باشد، و اين همان چيزي است كه استكبار جهاني با تمام توان و قدرت براي رسيدن به اين هدف شوم تلاش مي كند.

5. جلوگيري از پيشرفت: يكي از خطرات ناشي از تفكر خشك و منجمد وهابيت، جلوگيري از پيشرفت مسلمين در عرصه هاي مختلف زندگي است، زيرا اين گروه متحجر هرگونه مظاهر زندگي جديد و مشاركت زنان در عرصه اجتماعي و لو براي تحصيل دانش، و خدمت به نيازمندان را، بدعت و خلاف شرع مي دانند، دليل زنده و گويايي اين خطر عمل طالبان است، كه وقتي در افغانستان به قدرت رسيدند، مدارس دخترانه را تعطيل و كار كردن زنان در خارج از خانه را ممنوع، و تلويزيون ها را شكستند و دوربين هاي عكاسي را كه چشم شيطان مي دانند، به زمين كوبيده و زير پا خرد كردند، بدين جهت بود كه وقتي امريكايي ها بر آن ها حمله كردند، نه تنها كسي از آن ها دفاع نكرد بلكه به سقوط آن ها كمك كردند، و امريكايي ها را بر آن ها ترجيح دادند، چون فكر مي كردند كه با سلطه آنان از علم و دانش و آزادي و پيشرفت و هرگونه مظاهر زندگي جديد، هر چند مثبت و مفيد محروم خواهند شد، متأسفانه تفكر و اعمال اين گروه متحجر و متعصب و خشن، دوست و دشمن را از اسلام بيزار، و ضربه دردناكي به اسلام و مسلمين، وارد آورده و سد راه گسترش آن گرديدند.



پاورقی:

1. رضواني، علي اصغر، شيعه شناسي و پاسخ به شبهات، ج2، ص 536.
2. رضواني، علي اصغر، شيعه شناسي و پاسخ به شبهات، ج1، ص 125.
3. مکارم شيرازي، ناصر،وهابيت بر سر دو راهي، ص 39، ص 100.
4. مکارم شيرازي، ناصر، وهابيت بر سر دو راهي، ص 34.
5. مکارم شيرازي، ناصر، شيعه پاسخ مي گويد، ص 102.

 

 

سه شنبه 13 اسفند 1392  10:37 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 6674
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

الان عبد وهاب تو جهنم داره میسوزه

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 14 اسفند 1392  6:13 PM
تشکرات از این پست
ali1404
ali1404
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 198
محل سکونت : tehran

پاسخ به:خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

پیوند بهائیت و صهیونیزم و استعمار

روحیه ماکسول همسر آمریکایی شوقی چنین می گوید:

سرنوشت آینده ی اسرائیل و بهائیگری چون حلقه های یک زنجیر به هم پیوسته است.(1)

این فرقه ی ضاله تا آن جا برای استعمار مزدوری کردند که ویکتوریا ملکه ی انگلیس از میرزا حسین علی برای رفتن به هندوستان دعوت می کند .(2) حکومت فرانسه نیز از عباس افندی می خواهد تا مبلغان بهایی را به الجزایر و تونس بفرستد. (3)

میرزا حسین علی در راستای جلوگیری از نهضت های آزادی بخش ضد استعماری می نویسد:

آن کسانی که اراده حریت و آزادی نمایند، در جهالت و نادانی آشکار می باشند.(4)

همچنین بهائیت، جهاد را حرام می داند و با اصل امر به معروف و نهی از منکر مخالف است و آن را ممنوع می شمارد.

هم چنین بهائیان حق اعتراض بر هیچ حکومتی را ندارند و لذا مطیع حکومت های استعمارگر و دست نشانده می باشند.

 

بهائیت ابزار دست انگلیس

پس از انقلاب اکتبر و برچیده شدن حکومت روسیه ی تزاری، عباس افندی با هم دستانش با دولت انگلیس ارتباط برقرار کرده و انگلیس ایشان را در پوشش حمایت خود قرار داد.

عبدالبهاء در خاک عثمانی به سود انگلستان جاسوسی می نمود تا آن جا که فرمانده ی کل قوای عثمانی در جنگ جهانی اول تصمیم گرفت او را به دار آویزد، اما دولت انگلیس مانع از اعدام وی شد.

 

حمایت آمریکا از فرقه ی ضاله ی بهائیه

مناسب است به نمونه ای از حمایت امریکا از مسلک منحرف بهائی بعد از انقلاب اشاره شود:

پس از آن که چند نفر از سران این فرقه به جرم جاسوسی در دادگاه انقلاب اسلامی محکوم شدند، ریگان رئیس جمهور وقت امریکا به طور صریح از بهائیان دستگیر شده حمایت نمود.

امام خمینی (ره) طی نطقی کوبنده جانبداری ریگان از بهائیان دستگیر شده را دلیل بر جاسوسی و وابستگی سیاسی آنان به آمریکا شمردند:

«اگر ما دلیل نداشتیم به این که این ها جاسوس امریکا هستند، جز طرفداری ریگان از آن ها و دلیل نداشتیم که حزب توده جاسوس هستند، جز طرفداری شوروی، از آنها (برای اثبات مدعای ما) کافی بود. بهائی ها یک مذهب نیستند، یک حزب هستد. حزبی که در سابق انگلستان پشتیبانی آن ها را می کرد و حالا هم امریکا دارد پشتیبانی می کند. این ها هم جاسوسند مثل آن ها.»

 

بهائیت، دست مرموز اسرائیل و امریکا در کشورهای اسلامی

در دوره ی شوقی افندی سومین پیشوای بهائیان، رابطه ی این فرقه با آمریکا و صهیونیسم نیرومندتر شد. در این دوره نقش جاسوسی در کشورهای اسلامی، به سود صهیونیسم اسرائیل نیز به برنامه های بهائیگری افزوده گشت، بهائیان، حافظ منافع و موقعیت امریکا و صهیونیسم شدند و آمریکا، اسرائیل و غالب دول غربی نیز حامی موجودیت بهائیت گشتند.

بنابراین دولت های استعمارگر با هدف نابودی اعتقاد جنبش آفرین انتظار و مبارزه با شریعت حیات بخش اسلام، بهائی گری به وجود آورده و از آن حمایت کردند و در سایه ی مرام شوم و ناروای این مسلک کوشیدند کیان اسلام و روحانیت کشور ما را به خطر اندازند تا در نهایت، از مردم مسلمان منتطر و مبارز و شیردل، مردمانی فاسد و سرسپرده و دور از معارف نورانی اسلام بسازند.

 

وظیفه ی دیگر فرقه ی بهائیت: بدنام کردم روحانیت و مرجعیت شیعه

نقش دیگر و خطرناک بهائیت، بدنام کردن روحانیت و مرجعیت و گسیختن رابظه ی ملت با آن هاست. اینان بودند که در دوران سلطنت محمد شاه قاجار، عالم نامدار و بزرگوار مرحوم ملا محمد تقی قزوینی (شهید ثالث) را که مخالف افکار شیخیه و بابیه بود در سحرگاهان در محراب مسجد و در حال نماز شب ترور کرده، به شهادت رساندند و گریختند.

در اکثر کتاب های این فرقه، زشت ترین ناسزاها را به رهبران دینی شیعه می بینیم. نمونه ای از این ناسزاگویی ها در مکتوبات عباس افندی و نوشته های میرزا حسین علی به عنوان مشتی از خروار موجود است.(5)

 

پی نوشتها :

  1. مجله اخبار امری ، دیماه 1340 ، مصاحبه روحیه ماکسول با «فرد هیفت»
  2. شوقی افندی : قرن بدیع 2/132
  3. عبدالحمید اشراق خاوری : مائده آسمانی 9/47 ، به نقل از عباس افندی
  4. میرزا حسین علی نوری : اقدس / 33
  5. عبدالحمید اشراق خاوری : مائده آسمانی 5 /194 به نقل از عباس افندی

.:رهپویان علی:.

چهارشنبه 14 اسفند 1392  6:37 PM
تشکرات از این پست
saeedasadi
saeedasadi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 1
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

با سلام 

کتاب خاطرات مستر هامفر در بلاد اسلامی رو اگه دوستان مطالعه بفرماین متوجه می شن که استعمار پیر(انگلیس) چگونه محمدعبدالوهاب  رو تتمیع تشویق و گمراه تر کرد و چیزهای عجیبی به او القا کرد .

مثلا خوردن شراب که رقیق بشود حلال میشود.

حلال دانستن کشتن شیعه

تخریب خانه کعبه 

تحریف قرآن و ....

واقعا کتاب جالبی هستش البته در قالب فایل PDF در اینترینت اکه سرج کنید هستش 

مقام معظم رهبری هم مطالعه اونو برای جوانان خیلی توصیه کردند

موفق باشید.

پنج شنبه 15 اسفند 1392  8:32 AM
تشکرات از این پست
110419686
110419686
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 141

پاسخ به:خطرات ناشي از تفكرات وهابیت

با سلام خدمت دوستان

ali1404پست شما کاربردی بود، سپاس و تشکر...

شنبه 17 اسفند 1392  8:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها