سوال در مورد دیدار راسخونی
توي پارك روي نيمكت نشستي و یکی از کاربران راسخون مياد بشينه كنارت ..عكس العملت چيه
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
پاسخ به:سوال در مورد دیدار راسخونی
من پارک تخمه میبرم
میگم بفرما تخمه :))
یا اینکه یکمی اول باهاش آشنا میشم بعدش کلی باهاش گپ میزنم
سلام-من که هیچ کدوم ازکاربران روازنزدیک ندیدم ازکجابفهمم که اونم ازکاربران راسخوونه!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
سلام. کاری نداره که !!
یه چندتا سوال که مختص کاربرای راسخونه بپرسید تابلو میشه:))
یعنی میگیدمن هرکی روتوپارک دیدم ازشون سوال درباره راسخون بپرسم؟تاشایداونم مثل خودم راسخونی باشه؟
نه بابا
سوالم بالا این طوری بود که تو پارک نشستید یکی از کاربرا که میشناسید حالا برا شما سلما خانوم که با خصوصیاتش آشنا هستید
میاد میشینه کنارتون عکس العملتونو میخاستم بدونم
این سوالایی که مختص کاربرای راسخونه چیه بگو بدونیم
خوووب همون سلماخانوم من که ایشون روازنزدیک ندیدم که!!!شایدخیلیااخلاق ورفتارشون مثل سلماخانوم باشه
خوب باید یه جلسه بزاریم با کاربرایی که صمیمی هستیم تو اونجا چت تصویری کنیم
والا من که چند نفر رو تو راسخون میشناسم هم من جیک و پوکشونو میدونم هم اون البته داخل پرانتز بود :))
آجی برخوار حالا اگر کسی در پارک ببینی که یک موبایل دستشه و داره می گه آقای نجاران، راسخون ، مدیر فلان تالار و... عکس العملت چیه؟
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
سلام. مثلا مسئول روابط عمومی کیه :))
فروشگاه چند وقت یک بار آپدیت میشه
و ... که اگه یه ذره هر کدوم فکر کنیم یه عالمه سوال مختص راسخونه
سلام حسین جان. خوش اومدی. اون وقت باید دقیقا حدس زد که یه کاری کرده که آقای نجاران زنگ زده بهش داره میگه این کاری که کردی نکن برادر
بله؛ اونوقت می فهمیم که او به احتمال زیاد مدیر است.
ولی آقای نجاران فکر کنم اعتصاب کرده دیگه به مدیرا زنگ نمیزنه ، به من خیلی وقته زنگ نزده