آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم :
شکر |
1/3 فنجان |
آب |
1/3 فنجان |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
شیره قند |
نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل آسیاب شده |
1 و نیم قاشق چایخوری |
دارچین |
1/4 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده |
کمی |
جوز آسیاب شده |
کمی |
نمک |
کمی |
طرز تهیه :
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.