0

کمپوت انجیر

 
daneshmandan
daneshmandan
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1389 
تعداد پست ها : 2202
محل سکونت : بوشهر

کمپوت انجیر

مواد لازم :
انجير ضدعفوني شده   AA    يا   A يا   B   400 گرم
گلاب يك ليوان
آب يك ليوان

طرز تهيه:
ابتدا انجير را با آب شسته و درون ظرفي مي ريزيم و به نسبت 50 به 50 گلاب و آب را به آن اضافه مي كنيم به طوري كه آب و گلاب كامل روي انجير را پوشانيده باشد، پس از آن به مدت 12 ساعت در بيرون يخچال مي گذاريم و بهتر است هر چند ساعت با قاشق آن را به هم زد و سپس 12 ساعت ديگر درون يخچال گذاشته و پس از آن كمپوت ما آماده مصرف مي باشد .
توضيحات :
1- كمپوت را دريخچال نگهداري كنيد.
2-حداكثر زمان مصرف كمپوت خانگي 7 روز ميباشد.
3-به لحاظ آفت و آلودگيهاي زيست محيطي بهتر است از انجير فله استفاده نشود .
4- در صورتيكه شيريني آن كم ميباشد ميتوان از مقداري شكر استفاده نمود.
5- در صورت پايين آوردن تايم ميتوان از آب و گلاب گرم استفاده نمود .
6- در صورت دسترس نبودن گلاب ميتوان فقط از آب استفاده نمود.

خواص:
كمپوت ,مسقطي يا مرباانجیر براي اشخاصي كه سوءهاضمه يا يبوست دارند بسيار مفيد است .
آب کمپوت انجیر برای از بين رفتن سرفه‌هاي خشك و مزمن بسيار موثر است.

 

پنج شنبه 18 آذر 1389  1:23 PM
تشکرات از این پست
khosro1342
khosro1342
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 296
محل سکونت : قزوين

پاسخ به: کمپوت انجیر

خواص انجیر

انجیر، میوه ای شیرین، گوشتدار، زرد یا بنفش رنگ، دارای ویتامین A،B، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است.

 
انجیر، میوه ای شیرین، گوشتدار، زرد یا بنفش رنگ، دارای ویتامین A،B، C، قند، پروتئین، مواد ازته، چربی، آهن، منگنز و کلسیم است. نوعی ازآن که در مناطق گرمسیر می روید، به نام انجیر هندی یا بنگالی معروف بوده است که بسیارتناور وپرشاخه است. از شیرابه نوع دیگر آن، در استرالیا کائوچو تهیه می کنند.

 

خواص دارویی انجیر
انجیر سریع الهضم و برای تقویت معده و نیروی جنسی، لینت مزاج و رفع یبوست مؤثر است. به صورت خشک کرده نیز، قابل استفاده است. کمپوت آن برای مبتلایان به سوءهاضمه مصرف می شود. در موارد ابتلا به سرماخوردگی، عصاره لعابدار انجیر خشک، روی مخاط، اثر نرم کننده دارد. انجیر تازه دو نیم کرده، روی دملهای چرکی و تومورهای کوچک، مانند ضماد عمل می کند. شیرابه درخت انجیر در معالجه زگیل مؤثر است. انجیر برای از بین بردن بوی بد دهان نیز توصیه شده است . شیرابه انجیر شیر را منعقد کرده و آن را تبدیل به پنیر می کند ومالیدن شیر ابه به میخچه ,زیگیل , خال گوشتی این آثار را از بین می برد بعلاوه گذاشتن کمی از شیرابه انجیر به محل حفره دندان کرم خورده درد آن را فورا ساکت می کند ومیوه کامل انجیر در موقع طبخ غذا سرعت آن را افزایش می دهد .
 
 

دوشنبه 4 بهمن 1389  10:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها