دکتر هوشنگ ساغری، متخصص عفونی گفت: تخم مرغ، گوشت گاو و حیوانات خانگی به باکتری سالمونلا آلوده هستند که این باکتری در بدن ایجاد مسمومیت میکند.
وی گفت: کودکان سیستم ایمنی ضعیفی دارند و سریعتر به این بیماری مبتلا میشوند.
ساغری ادامه داد: خوردن تخم مرغ خام و گوشت نپخته یکی از راههای انتقال این باکتری به بدن و بیمار شدن فرد است.
این متخصص عفونی تصریح کرد: تهوع و تب از علائم اصلی و شایع این بیماری است.
وی با بیان اینکه باکتری کبد و طحال را بیشتر تحت تاثیر قرار میدهد و به شدت آسیب میرساند، گفت: شستن مداوم دست و صورت اولین و بهترین راه مقابله با این بیماری است.