0

دلمه خیار

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

دلمه خیار

مواد اولیه:

خیار سالادی: پنج عدد

گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم

رب گوجه‌فرنگی: یک و نیم قاشق سوپ‌خوری

رب فلفل: یک قاشق سوپ‌خوری

پیاز: یک عدد

گوجه‌فرنگی: یک عدد

بلغور ریز کوفته‌ای: دو قاشق سوپ‌خوری

برنج: یک قاشق سوپ‌خوری

کره: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر سیر، شوید، نعنا خشک: به میزان لازم

نمک و سماق: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

* خیارهای سالادی را شسته، به تکه‌های 10 سانتی‌متری برش می‌زنیم و داخل آن‌ها را طوری خالی می‌کنیم که ته آن‌ها بسته بماند.

* پیاز را نگینی خرد کرده و آن را با گوشت چرخ‌کرده، رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل، پودر سیر، شوید، نعنا خشک، پودر فلفل قرمز، نمک، برنج، بلغور و کمی روغن مایع مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم.

* سپس از مواد گوشتی داخل خیارها را پر می‌کنیم و روی آن‌ها یک برش گوجه‌فرنگی قرار می‌دهیم.

* دلمه‌ها را در قابلمه می‌چینیم. دانه‌های سماق را که از شب قبل خیس کرده‌ایم، از صافی رد می‌کنیم و رب گوجه‌فرنگی را با آب سماق رقیق می‌کنیم و در قابلمه دلمه‌ها می‌ریزیم و چند تکه کره روی آن‌ها قرار داده و می‌گذاریم تا دلمه بپزد.

 

دلمه خیار

پنج شنبه 17 بهمن 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
asheq1hazrat
asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1392 
تعداد پست ها : 136
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:دلمه خیار

سلام ممنونم میشه بگید مزه اش چه جوریه .تشکر که عکس انرا هم گذاشتید

جمعه 18 بهمن 1392  12:59 AM
تشکرات از این پست
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پاسخ به:دلمه خیار

با سلام

این دلمه باب طبع همه زایقه ها نمیباشد تقریبا میشه گفت مثل دلمه بادنجان هست

با تشکر از شما

شنبه 19 بهمن 1392  10:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها