روش تهیه سوپ مرغ با گوشت قلقلی
مرغ، پیاز درسته، هویج پوست کنده، نمک و رب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم.
مواد لازم:
سینه مرغ یک طرف
هویج سه عدد
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک کاسه ماستخوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم تعداد 11 کاسه ماستخوری از ”سوپ مرغ با گوشت قلقلی“ خواهیم داشت.
مواد لازم برای سوپ مرغ با گوشت قلقلی
یک طرف سینه مرغ که حدود 200 گرم میباشد و یا یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه آن جدا شده است)
گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد. یا یک عدد ران مرغ
دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم. دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل 80 گرم.
یک کاسه ماستخوری جو پرک، معادل 100 گرم. سه عدد هویج متوسط، معادل 250 الی 300 گرم.
یک فنجان نخودفرنگی یا کنسرو نخودفرنگی معادل 100 گرم. یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل 250 گرم.
نمک به مقدار لازم. دو قاشق غذاخوری آرد برنج، معادل 30 گرم.
طرز تهیه سوپ مرغ با گوشت قلقلی
مرغ، پیاز درسته، هویج پوستکنده، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم.
آب مرغ را جدا کرده، پیاز پختهشده را دور میریزیم. گوشتهای مرغ را خرد میکنیم و هویج پختهشده را نیز با دنده ریز رنده میکنیم.
مرغ خردشده، هویج رنده شده، جو پرک، کنسرو نخودفرنگی و دو قاشق رب گوجه را به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت میپزیم و در این حین چندین مرتبه آن را هم میزنیم.
یک کاسه گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک، ورز داده، آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.
دو قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.
سوپ آماده پذیرایی میباشد. میتوان آن را با لیموترش تازه میل نمود. نوش جان
کالری موجود در سوپ مرغ با گوشت قلقلی
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1730 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از این سوپ 160 کیلوکالری میباشد.