0

دوستی های دخترانه!

lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

دوستی های دخترانه!

دوستی های دخترانه!

دوستی های دخترانه!۱) نگاهی به دور وبر خودتان بیندازید و منصفانه قضاوت کنید،چند تا رابطه دوستانه دخترانه می شناسید که طول عمرشان بیشتر از ۱سال باشد؟ حالا به روابط دوستانه پسرهای اطرافتان دقیق شوید،شرط می بندم که دست کم همه شما پسرهایی را می شناسید که دوستی های بالای ۷-۸ سال داشته اند.به نظر شما علت این تفاوت در کجاست؟!
۲) معیار های دخترها برای ایجاد دوستی ها معیارها چندان درستی نیست،دخترها می توانند در چند دقیقه رابطه دوستانه جدید ایجاد کنند فقط کافیست که در یک آرایشگاه یا در یک مرکز خرید برخوردی کوچک با هم داشته باشند،از فردای همان روز طرف مقابل به عنوان بهترین دوست دوران زندگی آنها به همه معرفی می شود ،البته حق هم دارند چون همین چند روز قبل با دوست دیگرشان بر سر موضوعی بی ارزش مثلا انتخاب محل کافی شاپ به مشکل خورده اند .دوستی های دخترها پر از حسادت های سطحی است، از حسادت به مارک عطر و مدل ماشین و مارک لباس تا مسافرتی که رفیقشان رفته است،پسرها همیشه آرزو دارند تا دوستشان از سفر لذت ببرد اما در میان دخترها موضوع کاملا برعکس است.
۳) برای شما امکان زیادی وجود ندارد که بتوانید دوستی بین پسرها را از بین ببرید،انقدر ریشه این دوستی ها قوی است که نمی توان با چند نقل قول آنها را از بین برد،از طرف دیگر فقط کافیست بین این گنگ های دوستی دخترانه دو جمله نقل کنید ،بدون اینکه از هم سئوال کنند که اصلا داستان چقدر صحت دارد آنچنان به گیس و گیس کشی مشغول می شوند که رفاقتهایشان از بین می رود.
۴) کافیست که یک روز صبح احساس کنید که حال خوبی ندارید،اینکه مشکل روحی باشد یا جسمی اهمیتی ندارد،مساله اینجاست که شما به عنوان یک پسر می توانید به دوستان خود خبر بدهید ،در کمترین زمان ممکن هر کدام از دوستانتان که بخواهید خودشان را به شما می رسانند،اما اگر دختر باشید که کلاهتان پس معرکه است،دوست اول نوبت آرایشگاه دارد،دومی باید به یک قرار ملاقات برسد،نفر سوم حتما باید در کلاس شیوه توربافی شرکت کند و خب دوست چهارمی هم که ندارید.
۵) برای ذکر میزان ضعف رفاقتهای دخترانه معیار های فراوانی وجود دارد،مسلما دخترها به خاطر حس حسادت،غرور ،خود بزرگ بینی و هزاران مسئله دیگر نمی توانند روی رفاقتهای زمان دار حساب خاصی باز کنند.حالا با دقت به اطرافتان نگاه کنید کدامیک از اطرافیانتان دوستتان هستند خانم محترم.

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:41 PM
تشکرات از این پست
siryahya borkhar
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:دوستی های دخترانه!

این نشان دهنده این هست که خانمهاازروی احساس وعلاقه رابطه برقرارمی کنندولی آقایون همین جوری خودشونم نمی دونندچه جوری!!!!ببخشید

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:44 PM
تشکرات از این پست
siryahya
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

نقل قول borkhar

این نشان دهنده این هست که خانمهاازروی احساس وعلاقه رابطه برقرارمی کنندولی آقایون همین جوری خودشونم نمی دونندچه جوری!!!!ببخشید

نه این نشونه احساس وعلاقه نیست نشونه درک نکردن رابطه درست است .....ببخشید

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya borkhar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

..........................................

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:49 PM
تشکرات از این پست
borkhar khodaeem1
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نه این نشونه احساس وعلاقه نیست نشونه درک نکردن رابطه درست است .....ببخشیدولی من همه جاخوندم درک خانومابیشترازاقایونه که...پس دوستیهاشونم نمی تونه بدون درک کردن باشه

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:51 PM
تشکرات از این پست
siryahya
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

نقل قول siryahya

.......................................... اینم خودش یه جو جوابه.......................

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:51 PM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

نقل قول borkhar

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نه این نشونه احساس وعلاقه نیست نشونه درک نکردن رابطه درست است .....ببخشیدولی من همه جاخوندم درک خانومابیشترازاقایونه که...پس دوستیهاشونم نمی تونه بدون درک کردن باشه

من با تمام احترامی که برای نظر شما دارم ولی با این حرف موافق نیستم وشما احساسی  با این موضوع بر خورد می کنید

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:54 PM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

من با تمام احترامی که برای نظر شما دارم ولی با این حرف موافق نیستم وشما احساسی  با این موضوع بر خورد می کنید

چرا؟موافق نیستید؟اتفاقاچون درک کردم این حرفومی زنم ازروی احساس برخوردنمی کنم باموضوع

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 siryahya
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

نقل قول borkhar
نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

چرا؟موافق نیستید؟اتفاقاچون درک کردم این حرفومی زنم ازروی احساس برخوردنمی کنم باموضوع

به کس توهین نشه ....نمیشه بگی به دلیل این که زن ضعیف تر از مرده از نظر احساسی وعاطفی قوی تر هستند.

دوشنبه 14 بهمن 1392  12:57 PM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar
نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

به کس توهین نشه ....نمیشه بگی به دلیل این که زن ضعیف تر از مرده از نظر احساسی وعاطفی قوی تر هستند.

چرانمیشه؟چون ماهمه جاداریم خانوماازنظراحساس وعاطفه قوی ترازمردان هستند-البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم-خواهش می کنم راحت باشید

دوشنبه 14 بهمن 1392  1:01 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 siryahya
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

نقل قول borkhar
نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar
نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

نقل قول lindhfvhidld

نقل قول borkhar

چرانمیشه؟چون ماهمه جاداریم خانوماازنظراحساس وعاطفه قوی ترازمردان هستند-البته اگه درست متوجه منظورتون شده باشم-خواهش می کنم راحت باشید

من بازم قانع نشدم که احساس زنان از مردان بیشتره

دوشنبه 14 بهمن 1392  1:05 PM
تشکرات از این پست
borkhar siryahya
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

چرادلیل براتون بیارم؟

دوشنبه 14 بهمن 1392  2:13 PM
تشکرات از این پست
siryahya khodaeem1
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

تفاوت های عاطفی:

از نظر روانی، احساسات زن جوشان تر از مرد است و زنان سریع الهیجان تر از مردها هستند. زنان محتاط تر، مذهبی تر، پر حرف تر و ترسوتر و تشریفاتی از مردان هستند. زنان به ارتباط های عاطفی علاقه نشان می دهند و احساس محبت در دختان بیش از پسران است.

زنان در علوم استدلالی و مسایل خشک عقلانی به پای مردها نمی رسند ولی در ادبیاتف نقاشی و سایر مسایلی که با ذوق و احساسات مربوط است دست کمی از مردها ندارند.

قدرت کتمان مردها بیشتر از زنان است. احساسات زن صلح جویانه و بزمی و احساسات مرد مبارزانه و جنگی است.

جینالمبروزو می گوید:

«زنان به سوی امور زنده (غیرانتزاعی) و سودمند تمایل دارند. زنان دیگر خواه هستند و از تصور این که زحمت آن ها موجب راحتی دیگران است خرسند شده و به هر رنجی تن می دهند. ولی مرد قیدی به مفید بودن اعمال خود برای دیگران نداشته و تنها منظورش آن است که خرسندی خاطر خویش را فراهم سازد.»

گفتنی است که صفات ذکر شده توسط خانم لمبروزو به صورت مطلق و برای همه مردان و زنان صادق نیست بلکه صفت غالبی زنان و مردان چنین است از این رو اگر در هر زمانی استثناهایی به وجود آمد از موارد نقض این قضایا نبوده  جزء غیر غالب ها محسوب می شوند.

برای مثال بسیاری از مردان بزرگ و اولیاء الهی که عمر خویش را صرف خدمت به بشریت کرده اند و با مولفه های اخلاقی و دینی زندگی می کنند این صفات را با نی شهرت که بیان شد ندارند.

جان گری می گوید:

«زن فقط احتیاج به گفتگو دارد و به نتیجه نمی اندیشد در حالی که مرد احساس می کند او توقع حل مشکلات را دارد.»

شاید یکی از دلایل جواز دادن وعده دروغ به همسر از نظر شرع مقدس اسلام، ارضاء نیاز روانی زنان است. زنان نیاز به گفتگو با همسر دارند و حتی اگر همسرشان به وعده هایش عمل نکند آن ها با صرف حرف زدن با او آرامش می یابند و در واقع پاسخی برای سئوال همیشگی خویش می یابند که «آیا او مرا دوست دارد؟»

روان شناسان می گویند زنان حسابگر بزرگی هستند. آن ها در باطن حساب همه چیز را دارند. می پندارند یک روزباید همه حسابها تسویه شود.

این ویژگی زنان در روایات نیز به چشم می خورد آن جا که حضرت علی (ع) می فرماید:

«بارهای زندگی خویش را بر دوش زنان مگذارید و تا می توانید خود را از آنان بی نیاز کنید زیرا آن ها بسیار منت گذارند و نیکی را کفران می کنند.»

زن در مورد اموری که علاقمند به آن هاست و یا موجب ترس او می شوند زودتر و سریع تر تحت تاثیر احساسات خویش قرار می گیرد. در واقع مناشا رفتارهای زنان احساسات و عواطف آن هاست.

از دیدگاه روان شناسان و متخصصان فن، زنان در تحمل مسئولیت های سنگین و بارهای ثقیل و طاقت فرسا نسبت به مردان متفاوت بوده و آثار روانی تحمیل مسئولیت های بیش از حد توان زنان در جسم و روح آن ها کاملا مشهود است.

جان گری می گوید:

«زنان چون دارای دید بسیار باز و گسترده هستند احتیاجات دیگران آنها را خیلی زود کلافه می کند. زنان در آن واحد حواس خود را به چندین موضوع و مشکل معطوف می دارند و یکی از عواملی که باعث کلافه شدن زنان می شود این است که خیلی سریع توانایی خود را در تعیین اولویت امور از دست می دهند و نمی دانند کدام یک از مسایل را زودتر بررسی کنند .... این حالت سبب می شود که زودتر از مردان مغشوش و آشفته شوند و در یک لحظه احساس می کنند توانایی انجام هیچ کاری را ندارند.»

ولی مردان به علت هوشیاری و درایت مرکزی صمم تر از زنان بوده و کارآیی مثبت تری در انجام تکالیف سنگینی که به عهده دارند خواهند داشت. بسیاری از روان شناسان علت افسردگی در زنان را تحمیل وظایف و انتخاب اهدافی بیش از حد توان آنها و یا کمتر از توانش آنان ذکر کرده اند. از این رو حضرت علی (ع) به پیروان خویش در قالب نامه ای به امام حسن (ع) توصیه می فرماید که بر زنان بیش از توان آنها بارهای سنگین روحی و روانی حمل نکنید که آن ها موجوداتی لطیف بوده و محتاج به مراقبت هستند.

جینالمبروزو، روان شناس غربی می گوید:

«آن چه زن را به اتخاذ مهمترین تصمیمات خود برمی انگیزد احساسات قلبی اوست نه مقدمات عقلی ... در عالم انفعالات که ظاهرا عالمی مرموز است زن می تاند سیر و گردش نموده به خوبی در آن عالم نفوذ کند حال آن که مرد فقط در عالم منافع  سیر می نماید.»

شناخت دنیای احساسات و عواطف زنان و محدوده تاثیر آن بر دنیای بیرون نخستین گام به سوی شناخت واقعی زن و روان شناسی زنان است. حضرت امیر (ع) با شناخت عمیق و آگاهی نبت به این دنیای مرموز و ناشناخته خطاب به لشگری که آماده روبرو شدن با دشمن، در صفین بودند فرمود: «زنان را با آزار دادن تحریک نکنید، هرچند آبروی شما را بریزندف یا امیران شما را دشمنام دهند، که آنان در نیروی بدنی و روانی و اندیشه کم توانند، در روزگاری که زنان مشرک بودند مامور بودیم دست از آزارشان برداریم، و در جاهیت اگر مردی با سنگ یا چوب دستی به زنی حمله می کرد، او و فرزندانش را سرزنش می کردند.

به عبارت دیگر حضرت در این سخنان اشاره به کم بودن نیروی تحمل زنان در مواجهه با دشمن کرده و می فرماید آن ها زودتر از مردان تحت تاثیر احساسات خود واقع شده و به هیجان می آیند و تصمیمات آن ها و رفتارهایشان بر اساس عواطف و احساسات آن هاست که غلبه بر عقل و اندیشه ی زنان دارد.

دوشنبه 14 بهمن 1392  2:24 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3

منبع معتر دارد

دوشنبه 14 بهمن 1392  5:57 PM