مواد لازم :
گوشت 2 بار چرخ کرده گوساله یک کیلو
پياز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
جعفري خرد شده مقداری
خمیر داخل دو عدد نان باگت
ادویه مخلوط خورشی یک ق مرباخوری
سیر 2 حبه رنده شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه یک ق چ
طرز تهیه :
ابتدا سير و پياز را با دنده ریز رنده کنيد. اکنون گوشت را با پياز و سير رنده شده، جعفري خرد شده ، ادویه مخلوط خورشی و نمک، فلفل، مغز نان باگت و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده و کمی ورز دهيد. بعد به اندازه يک نارنگی کوچک از مواد برداشته به شکل زیر درآورید . حال در سيني فر که از قبل با روغن چرب شده کوفته ها را چيده و به مدت 20 دقيقه با درجه 170 درجه سانتیگراد بپزيد.
برای اینکه به شکل بالا در آورید کافیست یک پشت یک پیمانه را روی آن فشار دهید .
میتوانید از برش گوجه فرنگی زیر کوفته ها قرار دهید .
مواد لازم برای سس کوفته :
کره يا روغن مايع 2 قاشق غ
آرد 1 قاشق غ
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غ
سرکه چند ق غ
شکر بنا به ذائقه شما
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه سس کوفته :
آرد را در کمی کره یا روغن تفت داده و سپس رب گوجه رقیق شده با مقدار کمی آب و سرکه و شکر و نمک را به ترتیب اضافه کنید وقتی آرام کمی جوشید بردارید . سس را کنار بگذارید .
کوفته ها را درون سس بچينيد و روي کوفته ها را با پوره سیب زمینی که در قیف خامه پاش ریخته اید با ماسوره دلخواه تزيين کنيد. اکنون غذا را به مدت 10 دقيقه در فر با 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روي کوفته ها هم طلايي شود .
سپس با سبزی جات سبز رنگ آن را تزیین کنید . بدون قیف هم میتوان پوره را روی سیب زمینی ها قرار داد